HAJDÚ-BÉT RT., Debrecen

Cégnév:
HAJDÚ-BÉT RT.
Cím:
Diószegi út 1.
Irányítószám/Település:
4030 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Baromfi végtermékek forgalmazása, előállítása, feldolgozása. 1992. márciusában történt megalapítása óta ma a Hajdú-Bét Rt.
Magyarország egyik legnagyobb baromfitermelő, feldolgozó és forgalmazó cége. A társaság 3 baromfifeldolgozó és továbbfeldolgozó gyáregysége az Európai Unió előírásainak megfelelő ISO 9002 minőségbiztosítási rendszerrel és HACCP rendszerrel rendelkezik, amelyek garantálják, hogy elsőosztályú termékek kerüljenek a fogyasztók asztalára.
A közel 3200 alkalmazottat foglalkoztató csoport 30%-os részesedéssel van jelen a magyar baromfipiacon.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A társaság tevékenységi köre magába foglalja a baromfi előállítással kapcsolatos összes folyamatot a takarmány előállításától kezdve a tenyésztést, keltetést, nevelést, feldolgozást, továbbfeldolgozást, egészen a belföldi és külföldi értékesítésig. A Cég széles termékkínálattal rendelkezik: csirkéből, pulykából, kacsából és libából készült elsődleges és tovább feldolgozott termékek frissen és mélyhűtve kerülnek a boltokba a jól ismert VALDOR márkanév alatt. A cég a világpiaci tendenciához igazodva, miszerint egyre nagyobb a kereslet a továbbfeldolgozott termékek iránt, folyamatosan bővíti a nagyobb feldolgozottságú termékeinek kínálatát. A kedvelt félkész baromfifeltétek, VALDOR Aranyfalatok és VALDOR Töltelékáruk illletve VALDOR Vurslitermékek mellett kaphatók a VALDOR Grilltermékek és a VALDOR Készételek is.

Kulcsszavak:

Élelmiszeripar, Élelmiszergyártás, Húsfeldolgozás, Feldolgozóipar, Sonka, Vörösáruk, Baromfiipar, Baromfifeldolgozás, Élelmiszer, Állattenyésztés, Takarmány, Feldolgozás, Felvágottak, Magyar Élelmiszer, Libamáj, Libacomb, Csibemájas, Libamell Magré

A HAJDÚ-BÉT RT. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: HAJDÚ-BÉT RT.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Diószegi út 6
  4030  Debrecen
 2. Vágóhíd U. 32.
  4030  Debrecen
 3. Diószegi Út. 7
  4030  Debrecen
 4. Vágohid U 9
  4030  Debrecen
 5. Kondoros U. 22.
  4034  Debrecen
 6. Nagybánya U. 6.
  4034  Debrecen