Hajdú-Bihar Megyei Közlekedési Felügyelet, Debrecen

Cím:
Széchenyi Utca. 46/B
Irányítószám/Település:
4001 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 507 130
Fax:
(52) 507 133
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A Hajdú-Bihar Megyei Közlekedési Felügyelet közlekedésel foglalkozik.

Cégleírás
A Közlekedési Főfelügyelet az országosan egységes jogalkalmazás érdekében meghatározza a hatósági eljárásban alkalmazott vizsgálatok és ellenőrzések műszaki követelményeit és módszereit, a járművezető képzés tananyagai, tansegédletei tartalmát, a szaktanfolyamok, továbbképzések tantárgyait, tanterveit, vizsgakövetelményeit.

Vélemények

pula67
5 Csillagok

bicikli

, 2011. szeptember 6.

Azt szeretném tudni ,hogy a Csapó utcán miért nem büntetik a bicikliseket .Nap mint megkeserítik az életünket.Nekik mindent szabad.Szidják az anyánkat és stb....ha az ember szól nekik.A gyermekinket elütik elgázolják.Hogy van ez???miért nem büntetik őket???miért tehetik azt amit tesznek.és ráadásul nagyon gyorsan száguldnak.Szóval ,nem biztonságos gyermekink sétáltatása,és idősek ,gyalogosok, közlekedése.
Címkék: #a bicikliseknek mindent lehet?????Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Blabcsi
5 Csillagok

Kerékpárút vagy babkocsi út? esetleg járda?

2011. május 24.

Üdv. Nem tudom ki, hogy van vele én személy szerint ki nem állhatom, ha a kerékpárúton sétálgatnak babakocsit tolva, vagy épp kézen fogva és sehogy sem lehet mellettük elférni. Persze a járda nagyon messze van kb. 1 m-re, ahol egy árva lélek se jár. Számoljunk egy kicsit. Adott egy átlagos bicikli kb.20 kg ( az enyém 28 kg ) és a rajta békésen tekerő 70-80 kg-os bringás + ha még visz 10 kg csomagot, mindjárt 100 kg-nál járunk. Ha ezt beszorozzuk szerény 20 km/h-val ... Én nem szeretném, ha a 3 lányom közül bármelyik is elé lépne. Bringával járok munkába Debrecenben a Sínairól a házgyárba minden reggel és délután a laktanya előtt szeretnék elmenni, ha lehetne, de nem lehet. Ha az úton megyek, vagy a járdán az nem tetszik a rendőrnek, ha meg csengetek a gyalogosnak ( a bicikliúton ) még neki áll feljebb, hogy mit képzelek én? Na, ilyenkor mi van???
Címkék: #bringa#kerékpár#bicikliErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2011. szeptember 6.

Debrecenben a Csapó utcán veszélyes kilépni az utcára mert nem tudni ,hogy mikor üt el egy bicikli.Mert olyan szemtelenek a biciklisek ,hogy 8 -an is jönnek egyszerre És ha szól nekik az ember ,ők vannak felháborodva.Itt nincs bicikli út ,és még is mi rettegünk ,nem merjük elengedni a gyermekeink kezét ,ennyit a felhábóro dásról.Ezt egy olyan szűlő irja akinek a gyerekét kétszer is elütötték.A legfrisebb múlthéten ,és a mentő vitte el.És ez a gyerek csak 2éves.

Írjon véleményt a(z) Hajdú-Bihar Megyei Közlekedési Felügyelet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Csók Utca 5/A
    4026  Debrecen
  2. Mikepércsi út 0493/64 Hrsz.
    4030  Debrecen
  3. Bartók Béla út 115.
    4031  Debrecen