Hauni Hungária Gépgyártó kft., Pécs

Cím:
Móra Ferenc U. 72
Irányítószám/Település:
7632 Pécs
Megye:
Baranya
Telefon:
(72) 505 200
Fax:
(72) 505 210
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Anyavállalatunk, a hamburgi Hauni Maschinenbau AG. a Körber csoport tagja. Innovációs ötletek és megoldások- ez az, ami a Haunit több mint 60 éve jellemez. Világszínvonalú termékek gyártására, elégedett megrendelőkre, magasan képzett munkaerő-állományra és folyamatos fejlődésre törekszünk. Célunk: minőséget képviselni minden téren!

Cégleírás
A Hauni Hungaria Kft. 1994-ben kezdte meg működését Pécsett, 210 fő foglalkoztatásával. A cég jelenleg több mint 870 főt alkalmaz, mely által a második legnagyobb termelő vállalattá nőtte ki magát Baranya megyében. Legkeresettebb végzettségek: villamos- és gépészmérnök. Cégünket az MSZOSZ Dél-Dunántúli Regionális Képviseleti Tanácsa "Az év munkáltatója 2008" címmel tüntette ki.
Idegen nyelvű leírás
The name Hauni is recognized worldwide as the most successful supplier of technologies and solutions for tobacco processing, filter and cigarette production. We are the global market and technology leader in machine building for the international tobacco industry. 3, 750 staff work in our headquarters in Hamburg, Germany and our numerous international locations. With the best service and comprehensive expertise, we are available to our customers as a competent partner, wherever they are located.

Gazdasági információk

Adószám
11014351-2-44
TEÁOR kód
2893 - Gépgyártás

Vélemények

Tomka 89
1 Csillagok

állás

2013. augusztus 11.

Van előző hozzá szóló akivel egyet értek.Cég jó de bejutni nehéz,csak közel hozzátartozónak van helye.Ez mondjuk abszurd.

Anica
1 Csillagok

Pappné

2013. május 24.

Véleményem szerint csak ismeretség útján lehet bekerülni a Hauni pécsi céghez,a férjem is több önéletrajzot küldött be sikertelenül,pedig kiváló szakember és mégis olyant vettek fel akit mint tudjuk ,hogy nem olyan jó a szakmában de neki volt aki segített.Hát ennyit a szlogenről,miszerint :folyamatosan keresünk JÓ szakembereket" miközben el se olvassák az önéletrajzokat.

Nichter Tibor
4 Csillagok

Nemlehet be kerülni a Hauniba

2012. október 19.

Én 2012 június 6- tól augusztus 30-ig dolgoztam a Hauniba egy kölcsön adó cégtől mint külsősként, és őszintén mondom jól éreztem magam ott és szívesen is dolgoztam mert jó feltételek vannak, és szeretem volna bekerülni mint Haunis dolgozó. És úgy érzem hogy meg álltam a helyem, és tudom hogy van fel vétel de hiába küldözgetem az önélet rajzot mégsem sikerül felvételt nyernem. Nem tudom hogy mi az oka ennek de eléggé furcsának találom. Tisztelettel : Nichter Tibor

Erb Helga
1 Csillagok

állás

, 2012. október 3.

Az én párom 29 éves, víz-,gáz-,fűtésszerelő. Ezt tanulta, nagyon jó a szakmában, de ami talán még ennél is fontosabb, igazi ezermester. Többször jelentkezett a céghez, mindhiába. Kíváncsi lennék miért utasítják el folyton, illetve szerintem mindössze nincs elég "hátszele". Ide mindenki, más ott dolgozó által kerülhet be, aki közel van a "tűzhöz". Mindegy, mihez ért, vagy nem ért, ....... míg más elöl elfoglalva a helyet aki valóban szívesen DOLGOZNA a Kft. fejlődését elősegítve. (Ezt látom és hallom.) Erb Helga

Gedeiné
5 Csillagok

elismerés

2012. május 24.

Az én férjem 12éve van ennél a cégnél,de csak jót hallottam tőle,nagyon meg van elégedve mindennel.

x&y
5 Csillagok

HAUNI

2012. január 4.

A párom fél éve dolgozik a cégnél, eddig sok helyen megfordult, de minden szempontból csak jót tud mondani a HAUNI-ról. Nagyon szeret itt dolgozni! Reméljük, hogy még sok évig itt dolgozhat!

tom10allienswarm
5 Csillagok

hauni hungaria

2010. szeptember 7.

kivállo cég a hauni hungari kft a kedvenc cégem nagyon szeretem a munkáját

Megjegyzés

2011. február 8.

Az a véleményem,hogy a Hauni jó cég csak megválogatják az embereket,hogy kiket vesznek fel származás szerint! Ez szerintem a cégre kinézve egy rossz állapot,továbbá rontja a hírnevét a szuper gépgyárnak. Én nekem kolompár roma vagyok ez a véleményem.Írjon véleményt a(z) Hauni Hungária Gépgyártó kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Ifjúmunkás U. 2/1.
    7634  Pécs
  2. Kossuth U. 98.
    7391  Mindszentgodisa