Hauni Hungária Gépgyártó kft., Pécs

Cégnév:
Hauni Hungária Gépgyártó kft.
Cím:
Móra Ferenc U. 72
Irányítószám/Település:
7632 Pécs
Megye:
Baranya
Telefon:
(72) 505 200
Fax:
(72) 505 210
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Anyavállalatunk, a hamburgi Hauni Maschinenbau AG. a Körber csoport tagja. Innovációs ötletek és megoldások- ez az, ami a Haunit több mint 60 éve jellemez. Világszínvonalú termékek gyártására, elégedett megrendelőkre, magasan képzett munkaerő-állományra és folyamatos fejlődésre törekszünk. Célunk: minőséget képviselni minden téren!

Képek hozzáadása

Cégleírás
A Hauni Hungaria Kft. 1994-ben kezdte meg működését Pécsett, 210 fő foglalkoztatásával. A cég jelenleg több mint 870 főt alkalmaz, mely által a második legnagyobb termelő vállalattá nőtte ki magát Baranya megyében. Legkeresettebb végzettségek: villamos- és gépészmérnök. Cégünket az MSZOSZ Dél-Dunántúli Regionális Képviseleti Tanácsa "Az év munkáltatója 2008" címmel tüntette ki.
Idegen nyelvű leírás
The name Hauni is recognized worldwide as the most successful supplier of technologies and solutions for tobacco processing, filter and cigarette production. We are the global market and technology leader in machine building for the international tobacco industry. 3, 750 staff work in our headquarters in Hamburg, Germany and our numerous international locations. With the best service and comprehensive expertise, we are available to our customers as a competent partner, wherever they are located.

Kulcsszavak:

Dohányáru, Dohányipar, Lemezalkatrészek gyártása, Tabak, Lemezalkatrészek, Herstellung, Gépipar, Lemez, Forgács, Machine, Processing, Manufacture, Tobacco, Maschine, Hangosító Berendezések, Zigarette, Verarbeitung, Cigarette, Dohányipari Berendezések, Hauni, Baccy, Dohányfeldolgozás

Termékek

Dohányipari gép, Dohányiparigép-alkatrész, Gép

A Hauni Hungária Gépgyártó kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Adószám
11014351-2-44
TEÁOR kód
2893 - Gépgyártás

Vélemények

Tomka 89
1 Csillagok

állás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Van előző hozzá szóló akivel egyet értek.Cég jó de bejutni nehéz,csak közel hozzátartozónak van helye.Ez mondjuk abszurd.

Anica
1 Csillagok

Pappné

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Véleményem szerint csak ismeretség útján lehet bekerülni a Hauni pécsi céghez,a férjem is több önéletrajzot küldött be sikertelenül,pedig kiváló szakember és mégis olyant vettek fel akit mint tudjuk ,hogy nem olyan jó a szakmában de neki volt aki segített.Hát ennyit a szlogenről,miszerint :folyamatosan keresünk JÓ szakembereket" miközben el se olvassák az önéletrajzokat.

Nichter Tibor
4 Csillagok

Nemlehet be kerülni a Hauniba

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én 2012 június 6- tól augusztus 30-ig dolgoztam a Hauniba egy kölcsön adó cégtől mint külsősként, és őszintén mondom jól éreztem magam ott és szívesen is dolgoztam mert jó feltételek vannak, és szeretem volna bekerülni mint Haunis dolgozó. És úgy érzem hogy meg álltam a helyem, és tudom hogy van fel vétel de hiába küldözgetem az önélet rajzot mégsem sikerül felvételt nyernem. Nem tudom hogy mi az oka ennek de eléggé furcsának találom. Tisztelettel : Nichter Tibor

Erb Helga
1 Csillagok

állás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az én párom 29 éves, víz-,gáz-,fűtésszerelő. Ezt tanulta, nagyon jó a szakmában, de ami talán még ennél is fontosabb, igazi ezermester. Többször jelentkezett a céghez, mindhiába. Kíváncsi lennék miért utasítják el folyton, illetve szerintem mindössze nincs elég "hátszele". Ide mindenki, más ott dolgozó által kerülhet be, aki közel van a "tűzhöz". Mindegy, mihez ért, vagy nem ért, ....... míg más elöl elfoglalva a helyet aki valóban szívesen DOLGOZNA a Kft. fejlődését elősegítve. (Ezt látom és hallom.) Erb Helga

Gedeiné
5 Csillagok

elismerés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az én férjem 12éve van ennél a cégnél,de csak jót hallottam tőle,nagyon meg van elégedve mindennel.

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Hauni Hungária Gépgyártó kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Ifjúmunkás U. 2/1.
    7634  Pécs
  2. Kossuth U. 98.
    7391  Mindszentgodisa