Heraklith-Hungária Kft., Alsónemesapáti

Cím:
Ipartelep
Irányítószám/Település:
8924 Alsónemesapáti
Megye:
Zala
Telefon:
(92) 550 912
Fax:
(92) 550 902
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Termékskálát folyamatosan bővítik. Az utóbbi időben egyre nagyobb az érdeklődés a kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező, hazai gyártású és importból származó kőzetgyapot-betétes Tektalan építőlapok iránt. Természetesen a Heraklith csoport összes terméke a felhasználók rendelkezésére áll a Heraklith-Hungária Kft. forgalmazásában.Termékeik minőségét nem csak a termelési, részlegen dolgozó munkatársak hozzáértése, szaktudása, lelkiismeretes munkája, hanem az 1998-ban megszerzett ISO 9001 minősítés is garantálja.

Cégleírás
A fagyapot termékek kifejlesztése és gyártása egészen az 1908-as évig nyúlik vissza. Ekkor kezdődött meg az ausztriai Ferndorf-ban a Heraklith termékek gyártása. Az azóta Európai méretűvé nőtt Heraklith-Konszern életében több gyár alapítása következett be: Ausztriában, Németországban, Magyarországon, Horvátországban, Szlovákiában, Szlovéniában, valamint Dél-Afrikában. Ezen gyárak termékei a szigetelések minden területére kiterjedő termékválasztékot jelentenek: fagyapot építőlapok, bitumenes vízszigetelő termékek, kőzetgyapot, poliurethan hab, expandált polisztirolhab, habüveg és egyéb természetes alapanyagú szigetelő anyagok. Napjainkban a nemzetközileg is ismert Heraklith Csoport Európa vezető hő-, hang- és vízszigetelő termékeket gyártó vállalatai közé tartozik. A Heraklith-Hungária Kft-t - mely mára már 100 %-os osztrák tulajdonban van - 1989.
december 1-én alapította az osztrák Heraklith Rt. a Zala megyei Állami Építőipari Vállalattal közösen. Vállalatunk Zalaegerszeg várostól 10 km-re keletre helyezkedik el a 76-os főközlekedési út mentén. Termékeink és rendszereink minőségi életkörülményeket teremtenek A termelés a homogén Heraklith építőlapok gyártásával kezdődött. Hogyan is készül a Heraklith? A termék alapanyaga az 50 cm hosszú szálakra gyalult, úgynevezett fagyapot, amelyet cement és víz hozzáadásával 50 X 200 cm lapméretű táblákba préselünk.
A homogén Heraklith lapok gyártását hamarosan a többrétegű, polisztirolhab betétes Heratekta lemez követte. Ez a két fő termékcsalád, amelyeket jelenleg Magyarországon gyártunk 25 és 100 mm közötti vastagságokban. Az építőlapok gyártása modern, nagyteljesítményű automata gépsoron történik több mint 80 éves osztrák és német - és most már több mint 10 éves magyar - technológiai tapasztalatok felhasználásával.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Heraklith-Hungária Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 4.37 km
  Adatok
  Csácsi Utca 55
  8900  Zalaegerszeg

 2. Távolság: 5.72 km
  Adatok
  Sport út 3.
  8900  Zalaegerszeg
 3. Virágzómező U. 2/B.
  8900  Zalaegerszeg

 4. Távolság: 6.98 km
  Adatok
  Petőfi U. 20.
  8900  Zalaegerszeg
 5. Rákóczi út 10-22.
  8900  Zalaegerszeg

 6. Távolság: 7.22 km
  Adatok
  Könyök út 9.
  8900  Zalaegerszeg