Hervis Sports - Kecskemét - Malom Központ

Cégnév:
Hervis Sports - Kecskemét - Malom Központ
Cím:
Korona Utca 2.
Irányítószám/Település:
6000 Kecskemét
Megye:
Bács-Kiskun
Telefon:
(76) 507 645
Mobile:
(20) 823 8982
Fax:
(76) 507 644
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Telefonszám: +36 76 507 645, A Hervis 1991 óta van jelen a közép- és kelet-európai sportáruház-láncok között és azóta folyamatosan erősíti a piacon elért helyét, illetve tartozik a dinamikusan tejeszkedő vállalatok közé.

Képek hozzáadása
Cégleírás
A "Mozdulj meg" mottó után szabadon a Hervis márkája a mozgás, illetve egy jobb életérzés örömét szimbolizálja. A Hervis választékát a vezető belföldi-, illetve külföldi sportmárkák határozzák meg, amelyekhez a legkedvezőbb árakon lehet áruházainkban hozzájutni. Sportszerek, sport- illetve szabadidőruházati termékek árusításának kombinálása révén megvalósul a sportszakáruház-koncepció, amelyet elsőként a HERVIS képvisel a piacon. Az első HERVIS-áruház Magyarországon 1997 ben nyilt.

Kulcsszavak:

Sportruházat, Görkorcsolya, Bicikli, Mountain Bike, Futócipő, Síruha, Síruházat, Vízisport Ruházat, Kerékpáros Mez, Gördeszkás Ruházat, Kondigépek, Sportmezek, Hátizsák, Sportruha, Trambulin, Túrahátizsák, Ruha, Atlétacipo, Futópad, Futballcipő, Edzoruha, Taposógép, Súlyzószett, Gyerek Görkorcsolya, Cross Kerékpár, Táplálékkiegészitok, Állítható Gyerek Görkorcsolya, Fitnesz Trambulin, Szteppad, Esodzseki, Táplálékkiegészito, Szabadidocipo, Birkózócipo, Golfcipo, Gyermek Esodzseki, Felnott Esoöltöny, Sportcikkek, Focicipő

A Hervis Sports - Kecskemét - Malom Központ cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

adrika18
5 Csillagok

Hervis

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szeretem a Hervis üzletet. Mindig találok számomra megfelelő cuccokat, az eladók nagyon segítőkészek és aranyosak. Ha valami sportos kell, ide jövök:)

Ludescher Dániel
5 Csillagok

vásárlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A legjobb márkák egy helyen. Megbízható anyagúak, időtállóak. Nem a legolcsóbb, de többet érek el velük, mint 3 ugyanolyan kínai árúval! És akkor már az többe is került, mert mint tudjuk, olcsó húsnak híg a leve!!! Az eladók, kedvesek és korrektek, jó kedvvel megyek hozzájuk vásárolni!
Címkék: ## cipő# ruha# áruház# mammut
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Hervis Sports - Kecskemét - Malom Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Ady Endre út 28/A
  5000  Szolnok
 2. Nagytétényi út 37-43.
  1222  Budapest
 3. Üllői út 201.
  1191  Budapest
 4. Üllői út 201.
  1191  Budapest
 5. Örs Vezér Tere 25.
  1106  Budapest