Hilltop Neszmély Zrt., Budapest

1 Vélemény
Hilltop Neszmély Zrt.
Ady Endre U. 11-13.
1024 Budapest - II. Kerület
(1) 336 2220
(1) 315 0779
(1) 370 5505
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Hilltop Neszmély Zrt. honlapja

Az idei évben 15. születésnapját ünneplő vállalkozásunkat 1991-ben alapította Keresztury Éva, Török Imre, Storcz Judit és Kamocsay Ákos. Ma is ők alkotják a Hilltop Neszmély zrt. management-jét, együtt dolgozva a már majd 150 fősre bővült munkatársi gárdával.


Cégleírás
Kezdetben minőségi borok értékesítésével foglalkoztunk, majd fokozatosan bortermelők is lettünk. 1993-ban vásároltuk meg a neszmélyi pincét, melyet néhány év alatt a XXI. század technológiájával muködő borászattá fejlesztettünk, miközben Császáron is jelentős szőlőfeldolgozó kapacitást hoztunk létre. Első sikereink rövid idő alatt születtek meg, a fokozatosan bővülő angliai piacon üde, gyümölcsös ízű boraink igen kedvező fogadtatásban részesültek.
Értékesítésünket fokozatosan növelve az Angliába exportált palackozott borok legnagyobb magyar termelőjévé nőttük ki magunkat: évente 6 millió palack Hilltop Neszmély márkajelzésu bort vásárolnak a szigetlakók. Az export mellett természetesen a hazai piacon is dinamikusan növekszünk. 2005-ben mintegy 800.000 palack bort adtunk el itthon, közel 15%-al többet, mint az azt megelőző évben.
Boraink megtalálhatók a jelentősebb áruházláncok és borszaküzletek polcain éppúgy, mint több szállodában és az elegánsabb éttermekben.
Kulcsszavak:
Borászat, Bortermelés, Borkóstolás, Borospince, Borturizmus, Borkészítés, Borház, Borpalackozás, Borbemutató, Borcsalád, Borcímkézés, Bor, Pezsgő, Vendéglátás, Étterem, Szálláshely, Idegenforgalom, Turizmus, Panzió, Szálloda, Hotel, Gasztronómia, Szobafoglalás, Élményfürdő, Szolomuvelés, Bor és Pezsgo
Hilltop Neszmély Zrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

jerika
vásárlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Finom borokkal rendelkeznek a neszmélyiek. Kóstoltam már több száraz fehér bort a pincészettől. Ami elnyerte a tetszésemet az a prémium chardonnay bor. Könnyű, finom és zamatos.

Írjon véleményt a(z) Hilltop Neszmély Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. MARGIT KÖRÚT 64/B.
  1024  Budapest
 2. Ezredes U.13.
  1024  Budapest
 3. ERŐD UTCA 10
  1027  Budapest
 4. Lövőház Utca 2-6.
  1024  Budapest
 5. Batthyány Utca 59.
  1015  Budapest
 6. Batthyány U. 54.
  1015  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete