Hotel Fenyves, Balatonfenyves

Cím:
Mészáros L.Ázár Utca 2-8.
Irányítószám/Település:
8646 Balatonfenyves
Megye:
Somogy
Telefon:
(85) 361 666
Telefon:
(85) 501 500
Telefon:
(85) 361 022
Fax:
(85) 361 806
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Balatonfenyvesről A Balaton déli partjának ez az évtizedek óta nyugodt békéjéről ismert családias nyaralóhelye, kerek száz esztendeje született meg. Balatonfenyves könnyen megközelíthető a 7-es úton, Budapesttől is mindössze másfél óra autóút vezet ide. Balatonfenyves nem zsúfolt üdülőváros, bár hatalmas és kényelmes szabad-strandjai, pihenőpartjai mindenfelől vonzzák a vendégeket.
Szomszédságában található a Nagyberek vadban gazdag őstermészeti rezervátuma, a Balatonfenyvesről induló erdei kisvasúttal pedig bepillanthatunk a környék szinte érintetlen természetébe, kényelmes, újjávarázsolt nyaralóival, rengeteg fával, fenyővel a környék igazi gyöngyszeme. Jóérzéssel gondolhat rá az, akinek itt van otthona, vagy nyaralója, s ennek a jóérzésnek a melegéből jut annak is, aki idelátogat.
Pihenésre, kikapcsolódásra a környéken a legalkalmasabb hely a közvetlenül a parton épült, fenyőfákkal gazdagon körülölelt Fenyves Hotel. A hotelről A Fenyves Hotel igazán kitűnő hely arra,

Cégleírás
A Fenyves Hotel*** igazán kitűnő hely arra, hogy kellemesen eltöltsük nyári szabadságukat. A Hotel 150 fő befogadására alkalmas, közvetlenül a Balaton partján épült, ahonnan kitűnő rálátás nyílik a túlpart csodálatos panorámájára. A hotel strandján nem lehet unatkozni, fürdés után napozás, csónakázás, vizibiciklizés, strandröplabdázás, ping-pongozás, tollas labdázás, focizás vár a kikapcsolódásra vágyókra, kis vendégeinknek pedig homokozó áll rendelkezésére. A hotel 3 emeletes épületében negyvenhét jól felszerelt kétágyas szoba szolgálja a vendégek kényelmét, 15 szoba esetében pedig lehetőség van pótágy elhelyezésére is. Ezenkívül négy négyágyas szoba és négy apartman található a szállodában.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Hotel Fenyves

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Kölcsey Utca 45.
  8646  Balatonfenyves

 2. Távolság: 930 m
  Adatok
  Kölcsey U. 16.
  8646  Balatonfenyves

 3. Távolság: 1.10 km
  Adatok
  Kölcsey F. U. 7.
  8646  Balatonfenyves

 4. Távolság: 1.10 km
  Adatok
  Kölcsey Ut 7
  8646  Balatonfenyves
 5. Nimród Utca 1.
  8646  Balatonfenyves
 6. Nimród U. 1.
  8646  Balatonfenyves