Hotel Flamingó - Balatonfüred

3 Vélemények
Hotel Flamingó - Balatonfüred
Széchenyi U. 16
8230 Balatonfüred
Veszprém
(87) 581 060
(30) 668 6046
(87) 688 167
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
11970794-2-19
TEÁOR kód
5510 - Szállodai szolgáltatás

Leírás

Balatonfüred a Balaton északi partján, lankás dombok által körülölelt 13.500 lakosú kisváros. Az idegen utazó bárhogyan is közelíti meg Balatonfüredet - vasúton, országúton, vízen -, a városba érve azonnal megérzi a múlt és a jelen harmonikus ötvözetét. Először a földrajzi táj kelti fel érdeklődését: északról a szelíd hegyek, délről a tó öleli át a várost, mely évszázadok óta sugározza a fenséges pannon derűt. Ősi, már a római korban is lakott település, ahol lépten-nyomon a múlt emlékeibe botlik a látogató. Ősi lakónegyedek, régi épületek, templomok, hangulatos szőlőskertek, parkok, vén fák üzennek a ma emberének.

 1. Ajánlatkérés
 2. Contact
 3. Események
 4. Fotók
 5. Gallery
 6. Partnereink
 7. Rendezvények
 8. Vendégkönyv
 9. Étterem

Cégleírás
Ismertségét elsősorban mediterrán jellegű klímájának és szénsavas forrásainak köszönheti. Ma az itt működő Állami Szívkórházban hasznosítják gyógyászati céllal a források vizét, emellett a Kossuth forrásnál a Berzsenyi kútnál, a Szekér Ernő forrásnál és a Schneider kútnál kóstolhatjuk meg a híres füredi savanyúvizet. A Szívkórházban sok szívbeteg nyerte vissza egészségét, köztük a híres Nobel díjas hindu költő, Rabindranath Tagore (1926-ban járt itt), akiről sétányt neveztek el a tó partján, ahol a város minden nyáron borheteket rendez.
Az év elején avatta fel a város új létesítményként a Balaton Szabadidő és Konferencia Központot, mely fellendítette a város életét. A központban az alábbi létesítmények találhatóak: - squash pálya - szauna - szolárium - mozi - aerobic terem - sportcsarnok - szabadtéri színpad A sportcsarnok lehetőséget ad változatos sportesemények megrendezésére, a szabadtéri színpadon, különösen nyáron élvezhetőek a könnyűzenei koncertek.
2005-ös szezonra nyitja meg kapuit a "Görög falu" a város szélén különös mediterrán hangulatával, ahol számtalan szórakozási és vásárlási lehetőség kínálkozik a vendégek számára. A sportolni vágyók számára mindenképpen ajánljuk a Balaton körüli kerékpárutat, Pécsely-Klára pusztai lovaglást, valamint a különböző vizisportokat (szörf, vitorlázás, vizisí, horgászat, sétahajózás) Szállodánk utazási irodán keresztül ajánl programokat azoknak, akik Magyarország nevezetességeit kívánják felkutatni.
Idegen nyelvű leírás
Our hotel was extended in 2000 when a new wing with 29 rooms was opened, so guests desiring to relax are now welcomed with a total of 90 double or three-bedded rooms. By spring 2005 the main building was also renovated, the rooms have been refurbished, and more balconies have been built at the request of our guests. Our beach is reserved for the use of hotel guests during high season, but in the early and late season it is also available for the use of those not staying at the hotel.
During early and late season, the entrance fee for the beach and swimming pool for external guests is 1800 HUF/person. Children can amuse themselves on the lawn of our renovated beach, in the small pool and the playground, and they can make use of the sports equipment (paddle boats, canoes).
From the current season, guests wishing to sunbathe are welcomed by a sandy shore, deckchairs and sunshades. Besides relaxation, we have also thought of those companies wishing to hold conferences, so we should like to draw the attention of our readers to the following facilities: - air-conditioned conference room suitable to accommodate 60 -70 persons - use of projector - provision of computer for projector - overhead projector - flip-chart - TV, video
Kulcsszavak:
Szálloda, Hotel, Wellness, Konferencia, Lakosztály, Sókamra, Élménymedence, Gőzfürdő, Vitorlásverseny, Idegenforgalom, Turizmus, Szoba, Fitness, Jakuzzi, Oxigénterápia, Vendéglátás, Rendezvény, Vendéglátóipar, Szauna, Gyógyvíz, Úszómedence, Egészségcentrum, Szálláshely, Apartman, Masszázs, Infraszauna, Étterem, Rendezvényszervezés, Szolárium, Vitorláskiköto
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Szép kártya
  Szép kártya
A Hotel Flamingó - Balatonfüred cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Bartók Judit

köszönet

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagymamám 85. születésnapját Önöknél ünnepeltük. Nagyon köszönöm - a családom nevében is -, hogy ezt az ünnepet Önök még szebbé és meghittebbé tették. Külön köszönet és elismerés az étterem munkatársainak mind a bőséges és finom vacsoráért, mind a barátságos, kedves kiszolgálásért! Biztosra veszem, hogy visszatérünk még Önökhöz és barátainknak, ismerőseinknek tiszta szívvel ajánljuk az éttermet! Köszönjük!

Kovács Szilvia

Flamingó Hotel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gyönyörű, új szálloda, kényelmes, tágas szobával, finom ételekkel, és kényeztető wellnes-részleggel. A parkja tágas és rendezett, és a Balaton-parti fekvése gyönyörű. Sajás stégje van. Sajnos csak 2 napot töltöttünk ott, de bármikor visszamennék. Semmilyen negatív tapasztalatunk nem volt. Az árát is elfogadhatónak találtuk.
## hotel# étterem# wellmes
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Szilvia

Hotel Flamingó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egy út során szállást keresve este érkeztünk a hotelbe. Már a megjelenése is azt sugallta, hogy jó helyen járunk. Egy hétvégét töltöttünk ott. Ősz volt, igy a szálloda stégjéről csak nézelődtünk, de a lubickolás nem maradt el: a szállónak gyönyörű, tiszta wellnes-részlege van, saját úszómedencével, szaunával, stb. Az étterem is pazar volt, és általában a szállodákhoz képest meglepően nagy, tágas volt a szobánk.
## hotel# étterem# szállás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Hotel Flamingó - Balatonfüred részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Széchenyi U. 53
  8230  Balatonfüred
 2. Széchenyi U. 20.
  8230  Balatonfüred
 3. Széchenyi U. 10.
  8230  Balatonfüred
 4. Széchenyi Utca 26.
  8230  Balatonfüred
 5. Széchenyi Utca 26.
  8230  Balatonfüred