Hullámfürdő Pécsi Fürdő Kft.

6 Vélemények
Hullámfürdő Pécsi Fürdő Kft.
Szendrey Júlia Utca 7
7623 Pécs
Baranya
A cég már nem üzemel!

Hasonló cégek a közelben

 1. SZENDREI JÚLIA UTCA 9.
  7693  Pécs
 2. Rákóczi Út 24-26.
  7623  Pécs
 3. Ferencesek Utcája 41
  7621  Pécs
 4. PÉCS VÁRADI ANTAL U.9.
  7621  Pécs
 5. Várady Antal Utca 8
  7693  Pécs
 6. Klimó György Utca 12
  7621  Pécs
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete

Vélemények

strand

több, mint 6 hónappal ezelőtt

2012 augusztus 25.-én történt egy eset hogy egy szemtelen pénztáros nem engedett be hogy megnézük hogy a hullám közben megnézhessük hogy úszkál a testvérem ez felhábórító ......!!!
#strand

hullám fürdő

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon jól éreztem magam.A kopasz úszó mester bácsi nagyon kedves a hullámzás is jó. SZERETEK IDEJÁRNI.
#strand

Szabó Edit 1234
A pécsi hullámfürdő vajon biztonságos gyermekünk számára???

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Amikor elmegyünk fürdeni egy strandra, azt gondoljuk, a medencében gyermekünk biztonságban van. Azt feltételezzük, hogyha esetleg történik valami a vízben, akkor az úszómester azonnal ott terem és segít. Sajnos nemrég kiderült, hogy ez nem mindig van így. Nemrég a pécsi Hullámfürdőben, két 12 éves lányba és egy 15 éves fiúba belekötött az egyik medencében hasonló korú 3 másik gyerek. Mivel a medencében történt, akár komolyabb baj is történhetett volna, de szerencsére nem történt. A tény viszont az, hogy az úszómester nem tett semmit vagy ott sem volt a medence közelében. Ezután az egyik gyermek felháborodott édesanyja beszélt az úszómesterrel és több másik személyzeti taggal is, de ahelyett, hogy bocsánatot kértek volna tőle, még ők voltak felháborodva. Természetesen az édesanya kérdőre vonta őket, hogy hogyan lehetséges az, hogy semmit nem vettek észre, ami a medencében történt. Konkrét választ viszont nem kapott. Ezek után a bejáratnál lévő kasszánál, az édesanya elkérte a panaszkönyvet. Az ott lévő hölgy viszont nem találta, pedig elvileg annak kéznél kellene lennie. Végül előkerült, de az édesanya addigra annyira ideges lett, hogy inkább elment a gyerekekkel együtt. A kasszánál lévő hölgy még utánuk szólt, amikor készültek elmenni, hogy miért kellene a panaszkönyvbe írni, ha a gyerekek összevitatkoznak. A válasz egyszerű. Azért mert az úszómesternek az a dolga, hogy vigyázzon a medencében tartózkodó strandolókra, de ez nem történt meg. Ráadásul ilyenkor az ember elvárná a személyzettől, hogy legalább elnézést kérjen. Ezt a történetet azért osztom meg önökkel, mert szerintem felháborító, hogy mennyire nem törődtek azzal, hogy pár általános iskolás gyerek a vízben összevitatkozott és akár komoly tragédia is történhetett volna az esetből. Csak gondoljanak bele, hogy önök mit tettek volna, hogyha gyermekükkel hasonló történik. Szeretném felhívni a fegyelmet arra, hogyha a személyzet hozzáállása megfelelő lett volna, ez a cikk sosem íródott volna meg. 2008.08.05.
## strand# hullámfürdő

Nagy Anita
strand

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Igazi élményt nyújt a hullámzás, de a körülményekkel nem voltam megelégedve, kevés a hely és rendezetlen a környezet
## fürdő# pécs# strand

Gulyás Veronika
Hullámfürdő

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

amikor kinn voltam unokahúgommal a strandon, a környezet eléggé rendezetlen volt, ami viszont pozítívum, hogy patika- és egészségkártyát is elfogadnak.
## strand# rürdő# hullámfürdő