Hullámfürdő Pécsi Fürdő Kft.

Cím:
Szendrey Júlia Utca 7
Irányítószám/Település:
7623 Pécs
Megye:
Baranya
A cég már nem üzemel!

Hasonló cégek a közelben

 1. Szendrei Júlia Utca 9.
  7693  Pécs

 2. Távolság: 240 m
  Adatok
  Rákóczi út 24-26.
  7623  Pécs

 3. Távolság: 270 m
  Adatok
  Hungária út 16
  7624  Pécs

 4. Távolság: 280 m
  Adatok
  Ferencesek Utcája 41.
  7624  Pécs
 5. Pécs Váradi Antal U.9.
  7621  Pécs

 6. Távolság: 330 m
  Adatok
  Várady Antal Utca 8
  7693  Pécs

Vélemények

albert 8 éves
2 Csillagok

strand

2012. augusztus 26.

2012 augusztus 25.-én történt egy eset hogy egy szemtelen pénztáros nem engedett be hogy megnézük hogy a hullám közben megnézhessük hogy úszkál a testvérem ez felhábórító ......!!!
Címkék: #strand

albert 8 éves
5 Csillagok

hullám fürdő

2012. augusztus 11.

Nagyon jól éreztem magam.A kopasz úszó mester bácsi nagyon kedves a hullámzás is jó. SZERETEK IDEJÁRNI.
Címkék: #strand

Szabó Edit 1234
1 Csillagok

A pécsi hullámfürdő vajon biztonságos gyermekünk számára???

, 2008. augusztus 5.

Amikor elmegyünk fürdeni egy strandra, azt gondoljuk, a medencében gyermekünk biztonságban van. Azt feltételezzük, hogyha esetleg történik valami a vízben, akkor az úszómester azonnal ott terem és segít. Sajnos nemrég kiderült, hogy ez nem mindig van így. Nemrég a pécsi Hullámfürdőben, két 12 éves lányba és egy 15 éves fiúba belekötött az egyik medencében hasonló korú 3 másik gyerek. Mivel a medencében történt, akár komolyabb baj is történhetett volna, de szerencsére nem történt. A tény viszont az, hogy az úszómester nem tett semmit vagy ott sem volt a medence közelében. Ezután az egyik gyermek felháborodott édesanyja beszélt az úszómesterrel és több másik személyzeti taggal is, de ahelyett, hogy bocsánatot kértek volna tőle, még ők voltak felháborodva. Természetesen az édesanya kérdőre vonta őket, hogy hogyan lehetséges az, hogy semmit nem vettek észre, ami a medencében történt. Konkrét választ viszont nem kapott. Ezek után a bejáratnál lévő kasszánál, az édesanya elkérte a panaszkönyvet. Az ott lévő hölgy viszont nem találta, pedig elvileg annak kéznél kellene lennie. Végül előkerült, de az édesanya addigra annyira ideges lett, hogy inkább elment a gyerekekkel együtt. A kasszánál lévő hölgy még utánuk szólt, amikor készültek elmenni, hogy miért kellene a panaszkönyvbe írni, ha a gyerekek összevitatkoznak. A válasz egyszerű. Azért mert az úszómesternek az a dolga, hogy vigyázzon a medencében tartózkodó strandolókra, de ez nem történt meg. Ráadásul ilyenkor az ember elvárná a személyzettől, hogy legalább elnézést kérjen. Ezt a történetet azért osztom meg önökkel, mert szerintem felháborító, hogy mennyire nem törődtek azzal, hogy pár általános iskolás gyerek a vízben összevitatkozott és akár komoly tragédia is történhetett volna az esetből. Csak gondoljanak bele, hogy önök mit tettek volna, hogyha gyermekükkel hasonló történik. Szeretném felhívni a fegyelmet arra, hogyha a személyzet hozzáállása megfelelő lett volna, ez a cikk sosem íródott volna meg. 2008.08.05.
Címkék: ## strand# hullámfürdő

Nagy Anita
3 Csillagok

strand

, 2007. december 17.

Igazi élményt nyújt a hullámzás, de a körülményekkel nem voltam megelégedve, kevés a hely és rendezetlen a környezet
Címkék: ## fürdő# pécs# strand

Gulyás Veronika
2 Csillagok

Hullámfürdő

, 2007. december 16.

amikor kinn voltam unokahúgommal a strandon, a környezet eléggé rendezetlen volt, ami viszont pozítívum, hogy patika- és egészségkártyát is elfogadnak.
Címkék: ## strand# rürdő# hullámfürdő

Gulyás Veronika
2 Csillagok

Hullámfürdő

, 2007. december 16.

A kültéri strandot vettem még csak igénybe, de az lehetne tisztább és rendezettebb is.
Címkék: ## strand