Humán Rent Magyarország Kft, Budapest

Cím:
Róbert Károly Körút 82
Irányítószám/Település:
1134 Budapest - XIII. KERÜLET
Telefon:
(1) 236 9300
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A Humán Rent Magyarország Kft. Magyarország egyik vezető munkaerő-kölcsönző vállalata. Fejlődésünket és sikerünket elsősorban annak köszönhetjük, hogy partnereink igényeit mennyiségileg és minőségileg is igyekszünk minimális határidővel teljesíteni. Szolgáltatásunk színvonalának biztosítása érdekében munkavállalóink továbbképzéséről folyamatosan gondoskodunk.

Cégleírás
A cégben folyó intenzív piacépítési és szakmai munkának köszönhetően, a személyzeti szolgáltatók magyarországi piacának a második helyére kerültünk.

Vélemények

erika_hoffmann
5 Csillagok

humán

2012. március 1.

én is dolgoztam náluk,és semmi problémám nem volt. mindent ki fízettek amit kellett. de akkor még simán humán volt, utána lett humán rent.

Krisztina Ferencné Varró
2 Csillagok

Ne hagyjuk magunkat!

, 2011. június 10.

Sziasztok!Valaki tud valamit hogy mi lesz azokkal akik bent ragadtak ebbe a nyavalyás cég?/HR:Profession/Egyjátalán tud majd fizetni az embereknek?
Címkék: #ne hagyjuk magunkatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

kikiriki
2 Csillagok

Én is ebbe a helyzetbe vagy!

2011. május 27.

Én kismama vagyok és lassan mentem volna vissza dolgozni de nem tudok mert kib...szot velem ez a cég de már nem tudom mi ez HR.Profession vagy humán rent vagy mi a cicám füle mármi lenne ha összefognánk és együtt mennénk el a cégbirosághoz hogy feljelentsük?Valahogy talizunk mindannyian és együtt intézkedjünk hátha gyorssaban fog haladni az ügy!
Címkék: #ne hagyjuk magunkatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2011. június 3.

Szia! Mi is így jártunk. A jó hír az, hogy végre felszámolják. Június 1-én megjelent a Cégközlönyben.

Deruvi
1 Csillagok

Ne hagyjátok!

2010. szeptember 16.

Sziasztok! Egy jobb tipp: Minednki menjen a rendőrkapitányságra és tegyen feljelentést! Én is ezt teszem! Plusz! Cégbíróság!! Perelek a pénzemért! Ti se hagyjátok!

Megjegyzés

2011. január 30.

Szia Gabóca! Kinek adtad be a felmondásod? kistopi

Megjegyzés

2011. január 30.

Megint én. A Hr-profession ellen az APEH kérte a felszámolási eljárás megindítását. Fizetésképtelenség bejelentve, de még nem jogerősen. A legújabb hírek szerint a Work-Way Panamába tette a székhelyét. Gyűlnek a viharfelhők...

Megjegyzés

2011. február 23.

Szia,Gabóca12, egy fejezettel lejjebb írtam a hozzászólásomat kistopi

Tommyboy®
1 Csillagok

HUMAN RENT KFT

2010. május 31.

Ez a cég a Főváris központi munkaügyi hivatal szerint 2008-ban MEGSZŰNT! ÉN is most szívom a fogam ugyanis 2006 óta SEMMILYEN kilépő papírt nem kaptam és most ott vagyok hogy nem tudok elhelyezkedni!!!!!
Címkék: ## human rent kftErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2011. február 23.

Nos, néhány telefonbeszélgetést követően megtudtam, hogy valóban nincs felszámolás alatt; a cégbíróság kamuzott, vajon miért.Az rendben , hogy a felmondás érvényes, de ettől még nem kapsz igazolást a munkaviszony megszűnéséről, aztán, ha el akarsz helyezkedni, mindenhol azt kérik, bár már rég nem feltétel.Csak ugye a bejelentésnél van egy kis macera, amit a legtöbb cég nem vállal be, inkább nem is állnak szóba az emberrel. A munkaügyi központot még nem próbáltuk újra, holnap lesz a napja. kistopi

Ádám Brigitta
5 Csillagok

papírok

2010. május 13.

gyeden levő kismama vagyok én is a humánnál dolgoztam hideg zuhanyként ért amikor nem kaptam meg az utalást hisz a gyereknek nagy szüksége volt erre arra. viszont most nekem lenne szükségem azokra a papírokra amit anno ott leadtam fogalmam sincs hol kell érdeklődnöm + keresnem a papirjaimat. Ha vki tud nekem ebbe segíteni nagyon + köszönném!!! és van még 1 kérésem a bent maradt szabadságokkal mi lesz, ki fizeti majd ki hisz az törvényileg jár ha vki tud vmi okosat írjon!!!!!! Előre is köszi

szilvi72
5 Csillagok

pénz az ablakban

2010. március 24.

Sziasztok!Az én párom is humanos volt meg kellett szüntetnie a munkaviszonyát mivel a céggel akihez kiközvetítették szerződést bontottak.Nem kapott se kilépőpapírokat{holott azt mondták pár nap múlva meglesznek},se fizetést!Sehol nem lehet utolérni őket.A cégbíróság nem tud semmit a felszámolásról pedig állítólag ez a helyzet.Sajnos mi is pénzből élnénk ha az ilyen cégek fizetnének.Ebben az országban bármit meg lehet tenni!?

Edesz
4 Csillagok

no fizu

2010. március 19.

Hát a Human renttel kapcsolatban, vagyis Work way, meg HR Profession meg mittudom én mi neveken....Én épp gyesen lévő kismama vagyok, aki most épp a fizetése után rohangál, mert a sok állandó változtatás mellett már nem lehet kitől számonkérni a 10-ei fizetést! Ha valaki tud valamit jelezze plííz! A 2369300 már nem létező szám...:(
Címkék: ## hr profession kft.Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Töröcsik Edina
5 Csillagok

humán rent mo. kft.

2010. február 22.

Bocsi az előzőért, amikor utoljára jártam ott még humán rent volt most viszont valószínüleg nevet váltott és elköltözött, legalábbis gondolom mivel a telefonszámukon bejelentkező cég neve work way kft. és ugyancsak munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó cég. tel.szám: 06-1/2369300 és a róbert károly krt. 82-84. szám alatt találhatóak. Az évekkel ezelőtti szerződéskötéshez szükséges papírok nyomtatványom kiköpött work way szerz... minta csak a cégnév és a helyszín más.
Címkék: ## elérhetőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Töröcsik Edina
3 Csillagok

humán rent

2010. február 22.

A cég létezik, állásajánlatokat a helyszínen lehet böngészni. Nagy irodaház, viszont nem a váci út felől lehet bejutni gondolom ez a megtévesztő, illetve nem az egész irodaház az övék legalább is csak egy bizonyos emeleten folynak az ügyintézések. Ha jól emlékszem a forgách utca felől van a bejárata. Én már dolgoztam az ő közvetítésükkel és nem voltak rossz élményeim, kivéve a sorállást a papírok intézésénél.
Címkék: ## munka# elérhetőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése



Írjon véleményt a(z) Humán Rent Magyarország Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Kis Gömb
  1135  Budapest
 2. Teve U. 1/D.
  1139  Budapest
 3. Röppentyű Utca 21-23.
  1139  Budapest
 4. Váci út 82-84 F 4
  1133  Budapest
 5. Váci út 78/A
  1133  Budapest

 6. 1507  Budapest