Idősek Otthona, Hajdúbagos

Cégnév:
Idősek Otthona, Hajdúbagos
Cím:
Nagy U. 101.
Irányítószám/Település:
4273 Hajdúbagos
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
52/ 567-212
Fax:
52/ 374-018
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A 2005-ben megépült idősek otthona minden egyéni igénynek megfelelően lett kialakítva. Debrecen felől egyaránt a 47-es számú főúton közelíthető meg Sárándig, ahonnan a község a Létavértesig vezető úton 3 kilóméter megtétele után érhető el, jobb kéz felé a belterületi bekötőn.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Hajdúbagos, Debrecen városkörnyéki településeinek körébe tartozik. A településjellegét tekintve mezőgazdasági település. Lakosainak száma: 2000 fő. Az itt élő emberek többsége Debrecenbe jár dolgozni. A Debrecenbe irányuló közlekedés jó, naponta több busz és vonatjárat is van.
A településre az utóbbi években a lassú létszámnövekedés jellemző. Fejlődő község Debrecen város árnyékában. Kiválóan működő és jól felszerelt óvoda és iskola is van. Az egészségügyi ellátás jó, családiorvos, gyermekorvos, fogorvos, gyógyszertár működik.
Az idős-gondozás magas színvonalú, szakképzett személyzet gondoskodik a nappali ellátásról, a házi segítésnyújtásról, szociális étkezésről, jelzőrendszeres házigondozásról. A település közművekkel való ellátottsága jó. Az utcáink jól járhatóak. Csendes nyugodt település, melyet a kiegyensúlyozott közbiztonság tesz lehetővé.

Kulcsszavak:

Idősek Otthona, Szociális Otthon, Betegápolás, Nappali Ellátás, Idősgondozás, Szociális Étkeztetés, Nyugdíjas Otthon, Idősotthon, Idősellátás, Emelt Szintű szociális Ellátás, Idősek Otthona Működtetés, Házi Gondozás, Csendes, Kultúrált Környezetet, Idősek Napközi Otthona

A Idősek Otthona, Hajdúbagos cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Idősek Otthona, Hajdúbagos

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Bégány U. 4
  4030  Debrecen
 2. Hősök Tere 1.
  4212  Hajdúszovát
 3. Ady Endre U. 2.
  4212  Hajdúszovát
 4. Vármegyeháza Utca 9. Sz.
  4024  Debrecen
 5. Mester Utca 7
  4026  Debrecen
 6. Böszörményi út 173
  4032  Debrecen