Idősek Otthona, Hajdúbagos

Idősek Otthona, Hajdúbagos
Nagy U. 101.
4273 Hajdúbagos
Hajdú-Bihar
52/ 567-212
52/ 374-018
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A 2005-ben megépült idősek otthona minden egyéni igénynek megfelelően lett kialakítva. Debrecen felől egyaránt a 47-es számú főúton közelíthető meg Sárándig, ahonnan a község a Létavértesig vezető úton 3 kilóméter megtétele után érhető el, jobb kéz felé a belterületi bekötőn.


Cégleírás
Hajdúbagos, Debrecen városkörnyéki településeinek körébe tartozik. A településjellegét tekintve mezőgazdasági település. Lakosainak száma: 2000 fő. Az itt élő emberek többsége Debrecenbe jár dolgozni. A Debrecenbe irányuló közlekedés jó, naponta több busz és vonatjárat is van.
A településre az utóbbi években a lassú létszámnövekedés jellemző. Fejlődő község Debrecen város árnyékában. Kiválóan működő és jól felszerelt óvoda és iskola is van. Az egészségügyi ellátás jó, családiorvos, gyermekorvos, fogorvos, gyógyszertár működik.
Az idős-gondozás magas színvonalú, szakképzett személyzet gondoskodik a nappali ellátásról, a házi segítésnyújtásról, szociális étkezésről, jelzőrendszeres házigondozásról. A település közművekkel való ellátottsága jó. Az utcáink jól járhatóak. Csendes nyugodt település, melyet a kiegyensúlyozott közbiztonság tesz lehetővé.
Kulcsszavak:
Idősek Otthona, Szociális Otthon, Betegápolás, Nappali Ellátás, Idősgondozás, Szociális Étkeztetés, Nyugdíjas Otthon, Idősotthon, Idősellátás, Emelt Szintű szociális Ellátás, Idősek Otthona Működtetés, Házi Gondozás, Csendes, Kultúrált Környezetet, Idősek Napközi Otthona
A Idősek Otthona, Hajdúbagos cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Idősek Otthona, Hajdúbagos

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

  1. Bégány U. 4.
    4030  Debrecen
  2. Mester Utca 7
    4026  Debrecen
  3. Böszörményi út 173
    4032  Debrecen