IN4MÉDIA KFT. , Szeged

frissítve 2019. december 5.

Leírás

WebsétaVirtuális körképek a kibernetikus térbenA WebSéta egy olyan internetes 3D-s eszköz, mely meglepő módon már az áltagos sávszélesség mellett is térben mutatja meg az épületeket, belső tereket. A 360 fokos panoráma képeket speciálisan összeillesztve végül úgy érezhetjük magunkat, mintha tényleg a helyszínen lennénk és néznénk körbe akár egy étteremben, fürdőben vagy esetleg egy orvosi rendelőben. A WebSétával az Ön kezében van az irányítás, hiszen helyiségről helyiségre nézhet körül, a mennyezeti csillárok mellett a padlólapokat is megtekintheti. A marketing tanácsadás célja, hogy ügyfelünk piaci sikereit elősegítse


Cégleírás
Grafika Egy vállalat lelkét megmutatni sokféleképpen lehet, de a legjobban egy kreatív grafikus tudja kifejezni azt, amit a szervezet lelke jelent. Ha a cégnek van stratégiája és terve, akkor karakteresen megtervezhető és felépíthető annak arculata. A jó grafikus akkor tud alkotni, ha meg vannak húzva a határok és tudja, hogy mit szeretnénk megjeleníteni. Arculattervezés Az arculattervezés az egységes cégmegjelenés kialakításához szükséges folyamat. Akár előzetesen kidolgozott kreatív koncepció alapján indul, akár nem, a folyamatban elsőként a logó kerül kidolgozásra.
Mivel gyakran lényegében a nulláról indul a munka, cégünk grafikusai többféle minta bemutatá­sával igyekeznek segíteni ügyfelünket elképzelései megfogalmazásában. Alapinformációt jelent ugyanakkor a logó­ban szerepeltetendő szöveg mennyisége (rövid cégnév­től akár egy szlogenig), illetve a grafikai tervezés szükségessége és stílusa. A logó­ra alapozva alakítható ki a kisarculati anyag, ami azoknak a mindennapi eszközök­nek az egységes­ségét teremti meg, melyek már egy kisebb, avagy éppen induló cég életében is fontos szerepet játszanak - névjegy, levélpapír, bélyegző, cégtábla stb. Teljes arculatkialakítás esetén viszont további grafikai elemeket is megtervezünk, mint például a céges reklámtárgyak vagy a cégautó megjelenése.
Az elkészült arculat jellegzetes­ségével és egységes­ségével biztosítja, hogy bárhol is kerüljön alkalmazás­ra, a felhasználó­ban, szemlélőben mindig az adott céget (vagy terméket) idézze fel; és alapjául szolgál minden későbbi vizuális kommunikáció­nak. Hirdetések A jó hirdetés nem hazudik, a vállalat előnyeit a valóság talaján maradva emeli ki. Képes megszólítani a célcsoport tagjait és olyan megfogható valóságos ígéretet, előnyt, vagy hangulatot, imidzset közvetít, amely okán érdemes azt választani. Ogilvy, szerint a reklámra költött pénz fele kidobott, csak nem tudjuk melyik fele.
Kulcsszavak:
Reklám, Hirdetés, Cégtábla, Reklámozás, Marketing, Újság, Média, Piackutatás, Arculattervezés, Újságkiadás, Újság szerkesztés, Grafika, Névjegy, Kiadványszerkesztés, Marketing tanácsadás, Lapkiadás, Keresőmarketing, Design, Keresőoptimalizálás, Levélpapír, Bélyegzo, Internet marketing, Online hirdetés, Webséta, Inform média, Informédia KFT, Mérheto reklám, Virtuális körkép
IN4MÉDIA KFT. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: IN4MÉDIA KFT.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Szentháromság U. 15
  6727  Szeged
  (30) 410 5936
 2. Jókai Utca 6
  6727  Szeged
 3. HONVÉD TÉR
  6722  Szeged
  30/8248840
 4. Jókai Utca 1
  6727  Szeged
  (20) 220 3230
 5. Boldogasszony Sgt. 6.
  6725  Szeged
  (62) 546 070
 6. Aradi Vértanúk Tere 1
  6727  Szeged
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete