Ing Biztosító Zrt. - Szekszárd

Ing Biztosító Zrt. - Szekszárd
SZÉCHÉNYI U. 21.
7100 Szekszárd
Tolna
74/528-464
74/528-469
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Leírás

A holland székhelyű ING Csoport a világ egyik legjelentősebb biztosítási, banki, vagyonkezelői és nyugdíjszolgáltatásokat nyújtó cégcsoportja, mely több mint 50 országban szolgálja ki ügyfelei igényeit.


Cégleírás
A cégcsoporthoz tartozó Nationale-Nederlanden 1991-ben, zöldmezős beruházásként hozta létre magyar leányvállalatát. A magyarországi N-N Biztosító gondos előkészítő munka után, 1991 szeptemberében kezdte meg az értékesítést. A cég 1993 nyarán már több mint százezer szerződést kezelt, 1997-re pedig megszerezte a piacvezető pozíciót a magyar életbiztosítási piacon, melyet azóta is folyamatosan őriz.

Magán-nyugdíjpénztárunk az egyik legnagyobb nemzetközi háttérrel rendelkező magán-nyugdíjpénztár. Több mint 150 éves múltja és nemzetközi pénzügyi tapasztalata a garancia arra, hogy a rábízott nyugdíjcélú megtakarításokat a legnagyobb szakértelemmel kezeli. Az ING Nyugdíjpénztár vagyonát - így az Ön megtakarításait is - a "legszofisztikátabb befektető" címet hat alkalommal is kiérdemlő ING Befektetési Alapkezelő Zrt. szakemberei kezelik.

Az ING ügyfelei részére finanszírozást is nyújt. A hitelkeretek felállítását minden esetben hitelvizsgálat előzi meg. Ügyfélkörünk elsősorban a nemzetközi nagy és középvállalati körből valamint helyi és nemzetközi pénzintézetekből áll.

Célunk, hogy ügyfeleinket teljes körűen szolgáljuk ki, melybe a finanszírozás mellett egyéb kiegészítő szolgáltatások is tartoznak. Az ING erőssége az a nemzetközi hálózat, amelyben Közép-Kelet-Európa kiemelkedően fontos stratégiai szerepet tölt be.
Kulcsszavak:
Biztosítás, Biztosító, Casco, Életbiztosítás, Lakásbiztosítás, Egészségbiztosítás, Vagyonbiztosítás, Gépjármű Biztosítás, Megtakarítások, Otthonbiztosítások, Bank, Számlavezetés, Bankszámla, Banki Szolgáltatások, Befektetés, Bankkártya, Biztonság, Banki Hitel, Pénzforgalmi szolgáltatás, Nyugdíj Előtakarékosság, Bankkölcsön, Befektetéshez Kötött Biztosítás, Folyószámla Vezetés, Ing Biztosítás, Életre Szóló Járadékbiztosítás, Egészségbiztosítási Csomag, Ing Bank, Komplex Jelzálogkölcsön, Ing Banki szolgáltatás
Ing Biztosító Zrt. - Szekszárd a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ing Biztosító Zrt. - Szekszárd

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!