Ing Biztosító Zrt. - Debrecen

Cégnév:
Ing Biztosító Zrt. - Debrecen
Cím:
Vágóhíd U. 2.
Irányítószám/Település:
4034 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
52/520-464
Fax:
52/520-469
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Magán-nyugdíjpénztárunk az egyik legnagyobb nemzetközi háttérrel rendelkező magán-nyugdíjpénztár. Több mint 150 éves múltja és nemzetközi pénzügyi tapasztalata a garancia arra, hogy a rábízott nyugdíjcélú megtakarításokat a legnagyobb szakértelemmel kezeli. Az ING Nyugdíjpénztár vagyonát - így az Ön megtakarításait is - a "legszofisztikátabb befektető" címet hat alkalommal is kiérdemlő ING Befektetési Alapkezelő Zrt. szakemberei kezelik.
Az ING ügyfelei részére finanszírozást is nyújt. A hitelkeretek felállítását minden esetben hitelvizsgálat előzi meg. Ügyfélkörünk elsősorban a nemzetközi nagy és középvállalati körből valamint helyi és nemzetközi pénzintézetekből áll.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A holland székhelyű ING Csoport a világ egyik legjelentősebb biztosítási, banki, vagyonkezelői és nyugdíjszolgáltatásokat nyújtó cégcsoportja, mely több mint 50 országban szolgálja ki ügyfelei igényeit.

Kulcsszavak:

Biztosítás, Biztosító, Életbiztosítás, Lakásbiztosítás, Casco, Vagyonbiztosítás, Gépjármű Biztosítás, Egészségbiztosítás, Banki Szolgáltatások, Otthonbiztosítások, Bank, Számlavezetés, Befektetés, Bankszámla, Megtakarítások, Bankkártya, Biztonság, Folyószámla Vezetés, Banki Hitel, Bankkölcsön, Befektetéshez Kötött Biztosítás, Pénzforgalmi szolgáltatás, Nyugdíj Előtakarékosság, Ing Biztosítás, Életre Szóló Járadékbiztosítás, Egészségbiztosítási Csomag, Ing Bank, Komplex Jelzálogkölcsön, Ing Banki szolgáltatás

A Ing Biztosító Zrt. - Debrecen cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ing Biztosító Zrt. - Debrecen

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Kossuth Tér 10.
  4400  Nyíregyháza
 2. Kossuth U. 1
  4300  Nyírbátor
 3. Hősök Útja 25.
  4090  Polgár
 4. Szt. István U. 4.
  3580  Tiszaújváros
 5. Hősök Tere 2.
  4700  Mátészalka