Intergold Óra-Ékszer, Szombathely

2 Vélemények
Intergold Óra-Ékszer
Fő Tér 17
9700 Szombathely
Vas
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Intergold Óra-Ékszer honlapja

Az általunk forgalmazott ékszerekre széles körű garanciát vállalunk. A munkát természetesen nem bízzuk másra, a javításokat a lehető leggyorsabban mi magunk végezzük el, ha pedig úgy adódik, cseredarabot biztosítunk.


Cégleírás
A Balogh család 1992-ben nyitotta meg első ékszer- és óraüzletét. A cégalapító Balogh István és felesége dacolva az akkor még szűkös honi kínálattal a kezdetektől arra törekedett, hogy minőségi árukkal és színvonalas kiszolgálással aranyozza be a hozzájuk forduló vásárlók életét. Később fiuk, Zoltán is e gondolatok mentén kapcsolódott be az üzletmenetbe, és jól döntött! Az idő előrehaladtával ugyanis egyre és egyre több vevő értékelte a minőségi hozzáállást, s döntött úgy, hogy ékszer- és óravásárláskor csakis Baloghék tanácsát kéri ki, s három szombathelyi üzletük egyikébe tér be.
Mi nem csak beszélünk arról, hogy az ékszervásárlás bizalmi ügy, hanem teszünk is azért, hogy valóban az legyen. Új üzletünken (Fő tér 38.) nyugati mintára egy "VIP" szobát alakítottunk ki, ahol kényelmesen, maximális diszkrécióban vásárolhat.
Ha régi ékszere meghibásodik, akkor azt is nyugodt szívvel behozhatja hozzánk, helyben, gyorsan kijavítjuk és viselheti tovább.
Kulcsszavak:
Ékszer, Óra, Nyaklánc, Fülbevaló, Ezüst, Gyűrű, Órajavítás, Ékszerjavítás, Divatékszer, Karóra, Ékszerdoboz, Karikagyűrű, Karperec, Gyémánt, Arany Karlánc, Tissot, Törtarany, Aranyóra, Swatch, Certina, Doxa, Medálok, Smaragd, Cirkónia, Fehérarany, Türkiz, Igazgyöngy, Titánium, Opál, Karláncok, Keresztmedál, Arany, Gyöngy, Arany Ékszer, Órás, Ezüst Ékszer, Aranylánc, Jegygyűrű, Dkny, Tenyésztett Gyöngyök, Ajándék, Webáruház, Olcsó, Acél, Akció, Garancia, Kedvezmény, Automata, Minőség, Felvásárlás, Aranygyuru, Megrendelés, Horoszkóp, Gold, Briliáns, Extra, Armani, Nyak, Nagy választék, Akciós árak, Onix, Figaro, Színarany, Morellato, Szívmedál, Pancer, Kolié, 14 Karát, Kaucsug, Gicci, 18 Karát, Sárga-Arany
Intergold Óra-Ékszer a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Jutka
ékszer

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hatalmas ékszerkínálat fogadja az ide betévedőt. Többször vásároltam már itt ékszert például gyűrűt és nyakláncot is, de még egyikkel sem volt semmi gond. Az eladók kedvesek és segítőkészek. Próbálnak segíteni kiválasztani a legmegfelelőbb darabot. Bátran ajánlom!

Németh Dorina
ékszerüzlet

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Karácsonyhoz közeledvén azon tanakodtam, mit vehetnék a nővéremnek karácsonyra.Míg végül arra jutottam, hogy a legjobb ajándék egy nyaklánc lesz egy megfelelő medállal. Rögtön ebbe az üzeltbe mentem, ahol udvarias kiszolgálás fogadott. Egy ezüst nyakláncot sikerült is vennem, medált sajnos nem.
## ékszer# üzlet# nyaklánc
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Intergold Óra-Ékszer részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Fő Tér 13
  9700  Szombathely
 2. Kossuth L. U. 4.
  9700  Szombathely
 3. Király Utca 3.
  9700  Szombathely
 4. Paragvári Út 73
  9700  Szombathely
 5. Kőrösi Csoma Sándor U. 3.
  9700  Szombathely
 6. Bogati U. 24
  9700  Szombathely
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete