Intergold Óra-Ékszer, Szombathely

Cégnév:
Intergold Óra-Ékszer
Cím:
Fő Tér 17
Irányítószám/Település:
9700 Szombathely
Megye:
Vas
Mobile:
(30) 474 7500
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az általunk forgalmazott ékszerekre széles körű garanciát vállalunk. A munkát természetesen nem bízzuk másra, a javításokat a lehető leggyorsabban mi magunk végezzük el, ha pedig úgy adódik, cseredarabot biztosítunk.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A Balogh család 1992-ben nyitotta meg első ékszer- és óraüzletét. A cégalapító Balogh István és felesége dacolva az akkor még szűkös honi kínálattal a kezdetektől arra törekedett, hogy minőségi árukkal és színvonalas kiszolgálással aranyozza be a hozzájuk forduló vásárlók életét. Később fiuk, Zoltán is e gondolatok mentén kapcsolódott be az üzletmenetbe, és jól döntött! Az idő előrehaladtával ugyanis egyre és egyre több vevő értékelte a minőségi hozzáállást, s döntött úgy, hogy ékszer- és óravásárláskor csakis Baloghék tanácsát kéri ki, s három szombathelyi üzletük egyikébe tér be.
Mi nem csak beszélünk arról, hogy az ékszervásárlás bizalmi ügy, hanem teszünk is azért, hogy valóban az legyen. Új üzletünken (Fő tér 38.) nyugati mintára egy "VIP" szobát alakítottunk ki, ahol kényelmesen, maximális diszkrécióban vásárolhat.
Ha régi ékszere meghibásodik, akkor azt is nyugodt szívvel behozhatja hozzánk, helyben, gyorsan kijavítjuk és viselheti tovább.

Kulcsszavak:

Ékszer, Óra, Nyaklánc, Arany, Fülbevaló, Ezüst, Gyöngy, Gyűrű, Ékszerjavítás, Arany Ékszer, Órajavítás, Divatékszer, Karóra, Órás, Aranylánc, Ékszerdoboz, Arany Karlánc, Ezüst Ékszer, Karperec, Karikagyűrű, Gyémánt, Jegygyűrű, Tissot, Aranyóra, Keresztmedál, Swatch, Törtarany, Certina, Doxa, Dkny, Medálok, Smaragd, Cirkónia, Türkiz, Fehérarany, Igazgyöngy, Titánium, Opál, Karláncok, Felvásárlás, Tenyésztett Gyöngyök, Webáruház, Ajándék, Olcsó, Acél, Akció, Garancia, Kedvezmény, Automata, Minőség, Aranygyuru, Megrendelés, Briliáns, Horoszkóp, Gold, Extra, Armani, Nyak, Nagy választék, Akciós árak, Onix, Figaro, Morellato, Színarany, Szívmedál, Pancer, Kolié, 14 Karát, Kaucsug, 18 Karát, Sárga-Arany, Gicci

A Intergold Óra-Ékszer cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Jutka
5 Csillagok

ékszer

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hatalmas ékszerkínálat fogadja az ide betévedőt. Többször vásároltam már itt ékszert például gyűrűt és nyakláncot is, de még egyikkel sem volt semmi gond. Az eladók kedvesek és segítőkészek. Próbálnak segíteni kiválasztani a legmegfelelőbb darabot. Bátran ajánlom!

Németh Dorina
4 Csillagok

ékszerüzlet

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Karácsonyhoz közeledvén azon tanakodtam, mit vehetnék a nővéremnek karácsonyra.Míg végül arra jutottam, hogy a legjobb ajándék egy nyaklánc lesz egy megfelelő medállal. Rögtön ebbe az üzeltbe mentem, ahol udvarias kiszolgálás fogadott. Egy ezüst nyakláncot sikerült is vennem, medált sajnos nem.
Címkék: ## ékszer# üzlet# nyaklánc
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Intergold Óra-Ékszer részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Fő Tér 13
  9700  Szombathely
 2. Fő Tér 6.
  9700  Szombathely
 3. Kossuth L. U. 4.
  9700  Szombathely
 4. Király Utca 3.
  9700  Szombathely
 5. Paragvári út 73
  9700  Szombathely
 6. Kőrösi Csoma Sándor U. 3.
  9700  Szombathely