Intrex Hosting, Székesfehérvár

1 Vélemény
Intrex Hosting
Nyitrai Utca 49/4.
8000 Székesfehérvár
Fejér
(1) 987 6859
(70) 329 4960
(1) 510 0125

Leírás

1971-ben születtem Szegeden. Jelenleg a Föld bolygó szív csakrájától néhány km-re Dobogókő környékén élek. 2001-ben megismerkedtem a feng - shui - val, majd ezután a vaszati tanítása kötötte le a figyelmemet, melyet a gyakorlatban is alkalmazok. Majd ezt követte az agykontroll, és a vonzástörvényének működtetése. Későbbiekben elsajátítottam az inga használatát, melyet a mai napig is igénybe veszek bizonyos spirituális, érzékfölötti területeken. Valamint az E.E.- hatodik érzék spirituális tanfolyamok tanáraként, oktatok különböző módszereket. Ismereteimet könyvekből, előadásokból, tanfolyamokon és élményeim alapján szereztem, és szerzem a mai napig.
Sokat hallottam, olvasgattam arról, hogy bizonyos betegségek kialakulása a földsugárzásoknak köszönhető. Mivel a családomban, ismerőseim körében is tapasztaltam azt, hogy ilyen gondokkal küzdenek, ekkor jött számomra a késztetés, hogy szeretnék segíteni az emberek egészségében. A radiesztéziával, a földsugárzás méréssel ezek után kezdtem el foglalkozni, amely ismeretet tovább adhatok a tanfolyamokon tartott oktatás alkalmával is.A. szervezet tagjaként, angyalkommunikáció és REIKI végzettséget szereztem. Kristály tanári képesítésemet pedig, ezt követően sikerült megvalósítani. A Spirális Metódus sorstisztító módszerrel (továbbfejlesztve már a Sors átalakítás Módszertana) lélek számára tudok segítséget nyújtani.
Előző életeket és a tudat alattit vizsgálva kitisztítjuk a diszharmonikus energiát, amely akadályoz a jelenlegi életben. Valamint helyébe pozitív harmonikus energiákat töltünk be. A Kronobiológia - pszichogenetikai elemzés segít az önismeretben és mások megismerésében. Az elemzéshez a születési adatokra van szükség, amelyből az adottságokat hozzunk felszínre és segít helyünket megtalálni a világban, beteljesíteni a sorsfeladatunkat. Más szemszögből látni, érzékelni a körülöttünk élő embereket.


Kulcsszavak:
Webhosting, Domain, Tárhely, Webtárhely, Eu Domain, Email Tárhely, Web
Intrex Hosting a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

ügyfélszolgálat

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Többnyire működik, és gyors is. Az ügyfélszolgálat viszont nagyjából elérhetetlen, laikus veszi fel a telefont, és a honlapon ígért 7x24 órához semmi köze. Hacsak nem azt jelenti a 7x24 óra, hogy bármikor írhatsz e-mailt
## ügyfélszolgálat# problémakezelés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Intrex Hosting részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Lánczos Kornél Utca 8
    8000  Székesfehérvár
  2. PIAC TÉR 8.
    8000  Székesfehérvár
  3. RÓZSA UTCA 29/3
    8174  Balatonkenese
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete