Invitel Távközlési Zrt., Budaörs

Cím:
Puskás Tivadar U. 8-10.
Irányítószám/Település:
2040 Budaörs
Megye:
Pest
Telefon:
(1) 801 1500
Fax:
(1) 801 1501
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az Invitel több mint egymillió előfizetőt és közöttük több mint 60 ezer elégedett üzleti ügyfelet lát el egyedi tele- és infokommunikációs szolgáltatásokkal Magyarországon. Telepontjaiban országszerte 18 helyszínen áll személyesen a lakossági ügyfelek rendelkezésére, az üzleti partnerek munkáját pedig felkészült ügyfélmenedzserek segítik folyamatos kapcsolattartással. Az egységes, új Invitel márkanév bevezetésével a vállalat az alábbi értékek iránt köteleződött el: Ügyfelei számára megbízható partnerséget nyújt és képvisel Szolgáltatásaival értéket teremt Rugalmas és dinamikusan reagál Ügyfeleit innovatív módon, egyedi megoldásokkal segíti Az Invitel Zrt. kiemelt célkitűzése az üzleti kommunikációs piac magas színvonalú kiszolgálása: a kommunikációs technológiákat költséghatékony és könnyen használható, célratörő megoldásokká alakítja ügyfelei számára.

Cégleírás
Ügyfélmenedzserei a vállalkozásokra szabott egyedi megoldási javaslatokkal segítik a partnercégeket a növekedésben, hogy mindenki szabadon dönthessen, és megtalálja a saját útját a telekommunikációban.

Gazdasági információk

Adószám
12069316-2-44
TEÁOR kód
6110 - Vezetékes távközlés

Vélemények

zsike77
1 Csillagok

Felmondás

2013. június 6.

Egy hónapba telt, mire nagy nehezen le tudtam mondani a szerződést, mert ahol megkötöttem ott nem lehetett, azt mondták hívjam fel a azolgáltatót, ott azt mondták írjak levelet, a levélre meg másfél hónap múlva válaszoltak. Mi már régrn elköltöztünk, szóval sehogy sem tudtuk volna használni, de még mindig fizettük. Most, 5 hónap elteltével jutott eszükbe, hogy visszakérjék a set-top box-ot. Soha többet invite!

Megjegyzés

2014. november 28.

Egyetértek. nekem is nagyon rossz tapasztalataim vannak. Ügyfélszolgálatuk egy nagy 0. rugalmatlan társaság. Messze kerülöm őket a jövőben.

Sz.Balu
5 Csillagok

Szolgáltatás

2012. február 29.

Korrekt és rugalmas szolgáltatás segítőkész ügyfélszolgálat.
Címkék: #Rugalmas#InvitelErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tibor Frank
1 Csillagok

Reklamácó

, 2012. január 16.

Felháborító amit az invitel megenged magának!!! A számlámat elektromos banki átutalással fizetem minden hónapban,ennek ellenére kikapcsolta az internet szolgáltatásomat,mindezek mellet az ügyfélszolgálattal sem beszélni mert túlterheltségre hivatkozva elutasítják hívásomat,próbáltam igazamat bizonyítani e-mail-ben csatolva a banki igazolást az átutalásról,amit szintén figyelmen kívül hagytak,Úgy néz ki nincs más lehetőség mint feljelenteni őket a fogyasztó védelemnél és Hírközlési Minisztériumnál.
Címkék: #felháborítóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Csizek Miklós
1 Csillagok

telefonos ügynökök

2011. augusztus 23.

Rettentően erőszakos telefonos ügyintézőkkel dolgoztatnak. Aki nem akar önöktől semmit, ne hívogassák már naponta!
Címkék: #elég egyszerErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bárány Zsuzsanna
1 Csillagok

Zaklatás

, 2011. június 6.

Édesanyám minden hónap legutolsó napján kapja meg a nyugdíját 83 éves és súlyosan mozgáskorlátozott. Valaki mindig ott áll és várja a postást, hogy szaladjon feladni a csekkeket, soha nem fordult még elő, hogy ne fizetett volna, mégis minden hónapban zaklatják, és fenyegetik. Felháborítónak tartom és az Ő nevében kikérjük magunknak.
Címkék: #Nem kérjük a zaklatástErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2012. augusztus 29.

nekem is épp most ajánlotak szerzödést körülbelül egy hete és nekem is mind három szolgáltatást ajánloták de most meg néztem alaposabban a szerzödéses papirt és azt olvastam benne hogy húszezer forintot ki kell fizetni plusz a bekötés nyolcezer forint ettöl nagyon elment a kedvem szeretném minél elöbb felmondani a szerzödést velük még nincs beszerelve semmi még szerintem vissza mondhatom mert ök azt mondják hogy csak háromezer négyszáz forintot kell minden honapban fizetni mindhárom szolgáltatásért tehát tvért internetért és telefonért de én nem hiszem el csak ezzel csalogatják a népet nekem ez a véleményem.

zent
1 Csillagok

internet

2011. január 22.

Én most fogok szolgáltatót váltani , mivel az Invitel technikailag sem tud magas feltöltést biztosítani és nem is fog. Ez a cég a mai világban az óriás fájlok miatt , akik ilyenekkel dolgoznak el fog süllyedni a mélybe.Isten veled Invitel. Csak azokat sajnálom akik ott dolgoznak. Leépítés vár rájuk. Nem érti meg az Invitel, hogy a feltöltést jobban kellene honorálni mint a letöltést.A soha viszont nem látásra. Éljen a kábeles net.

Kobe
1 Csillagok

IP Tv

2011. január 21.

Nekünk 2010 dec közepe óta van Ip tv, telefon, net együtt az inviteltől. Gyakorlatilag nem telt el nap , hogy ne lett volna probléma tv szolgáltatással. Boxokat áramtalanítani, szerelőt várni, persze ha jön minden oké és nem érti mi a bajom. Nagyon remélem megoldódik a szolgáltatás és tudunk tv-t nézni havi 11 ezerért. Az lesz érdekes ha nem mert a hűségem egy évre szól és ebből eltelt egy.

Sz.Éva
1 Csillagok

?

2010. október 27.

Vajon az Inviteltől olvassák ezeket a megszólalásokat? nem látom, hogy bármelyikre reagálna valaki. Nekem egy forgalomkorlátos adsl csomagommal van náluk kalamajkám. Mivel az ő Szabad percek oldaluk, ahol követni lehet az adatforgalmat, érdekes módon épp a hó utolsó napjaiban szokott leállni, -meg hát egyébként is-, van egy forgalomszámláló program a gépemen. Az egyik hónapban kb.30 MB-al léptem túl az 1G-ás korlátot, erre a számlámon +1G forgalomtúllépést számoltak./azaz 30 Ft helyett 1130-at/ Reklamációmra újra meg újra csak ismételgetik, hogy "rendszereik átvizsgálása során mindent rendben találtak" és nekem 1G túlforgalmam volt. Az sem zavarja őket hogy a gépemről lefotóztam és elküldtem nekik a forgalommérőm adatait, adott hónapban /:1,03G volt/sőt több hónapra visszamenőleg, meg még napokra lebontva is az adott hónapot. Ezzel együtt szerintük továbbra is minden OK. Kértem hívásrészletezést az adott hónapra, de semmi. Most már csekket is küldtek /a csop. beszedésnél letiltottam a vitatott számlát/ hogy 8 napon belül, és stb. Hasraütéses alapon akár 10G- is sózhatnak rám, ennyi volt punktum?
?
Címkék: ## adsl forgalmi adatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Capi1121
5 Csillagok

invitel

, 2009. december 17.

Invitelünk volt 4 évig . Nagyon meg voltam elégedve az internettel és az ajánlatokkal . Azt a sávszélességet kaptam amire előfizettem . Ha lejárt a hüségszerződés egyből megkerestek és ajánlottak valamivel jobb ajánlatot , olcsóbbat és gyorsabbat . A rokonaimnak se volt rá panasz .

Megjegyzés

2009. december 18.

Szomórúan szembesültem én is a szolgáltatás és a panaszkezelés silányságával!!!Én május óta harcolok a megrendelt csomagomért.Némi enyhülést hozott az október amikor beismerték hogy Ők hibáztak aztán ennyi.Jelenleg egy behajtó cég zaklat leveleivelaz invitel megbízásával állítólag az Invitelnek nincs tudomása róla.Hűség ide hűség oda amúgy sincs aláírt valós szerződésem mert senki nem tud semmit tehát megválok a cégtől amilyen hamar csak lehet!!

imike0719
4 Csillagok

invi

, 2009. december 17.

2 éve van itt internetünk én meg vagyok elégedve vele valamilyen programmal meg lehet nézni hogy az előfizetett sávszélességet kapod e.és néha meg is szoktuk nézni ,de eddig még ezzel nem volt gond és ha az árakat hasonlitjuk össze más szolgoálltatókkal az is nagyjából kielégítő,hiszen a sávszélességekhez képest nem magas az ár.bár az kicsit bosszantó hogy nekünk a vezetékes telefon díját is fizrtnünk kell az inernet miatt pedig azt nem is használunk,még készülékünk sincsenÍrjon véleményt a(z) Invitel Távközlési Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Szent Miklós Útja 1.
  2310  Szigetszentmiklós
 2. Dózsa György út 1-3.
  2100  Gödöllő
 3. Széchenyi Utca 34.
  2600  Vác
 4. Petőfi Sándor U. 31.
  2500  Esztergom
 5. Dózsa György út 3.
  2400  Dunaújváros