Invitel Távközlési Zrt., Budaörs

20 Vélemények
Invitel Távközlési Zrt.
Puskás Tivadar U. 8-10.
2040 Budaörs
Pest
(1) 801 1500
(1) 801 1501
Ellenőrzött adatok, Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
12069316-2-44
TEÁOR kód
6110 - Vezetékes távközlés

Leírás

Az Invitel több mint egymillió előfizetőt és közöttük több mint 60 ezer elégedett üzleti ügyfelet lát el egyedi tele- és infokommunikációs szolgáltatásokkal Magyarországon. Telepontjaiban országszerte 18 helyszínen áll személyesen a lakossági ügyfelek rendelkezésére, az üzleti partnerek munkáját pedig felkészült ügyfélmenedzserek segítik folyamatos kapcsolattartással. Az egységes, új Invitel márkanév bevezetésével a vállalat az alábbi értékek iránt köteleződött el: Ügyfelei számára megbízható partnerséget nyújt és képvisel Szolgáltatásaival értéket teremt Rugalmas és dinamikusan reagál Ügyfeleit innovatív módon, egyedi megoldásokkal segíti Az Invitel Zrt. kiemelt célkitűzése az üzleti kommunikációs piac magas színvonalú kiszolgálása: a kommunikációs technológiákat költséghatékony és könnyen használható, célratörő megoldásokká alakítja ügyfelei számára.

 1. Csomagajánlat
 2. Data Center
 3. Digitális Átállás
 4. Telefon Extra

Cégleírás
Ügyfélmenedzserei a vállalkozásokra szabott egyedi megoldási javaslatokkal segítik a partnercégeket a növekedésben, hogy mindenki szabadon dönthessen, és megtalálja a saját útját a telekommunikációban.
Kulcsszavak:
Tv szolgáltatás, Telefon Szolgáltatások
Termékek
Telefon
Szolgáltatások
Távközlés, Hírközlés, Multimédiás Szolgáltatás, Telefonszolgáltatás, Internet Szolgáltatás, Kábeltelevíziós Szolgáltatás, Mobilinternet
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Invitel Távközlési Zrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

zsike77

Felmondás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egy hónapba telt, mire nagy nehezen le tudtam mondani a szerződést, mert ahol megkötöttem ott nem lehetett, azt mondták hívjam fel a azolgáltatót, ott azt mondták írjak levelet, a levélre meg másfél hónap múlva válaszoltak. Mi már régrn elköltöztünk, szóval sehogy sem tudtuk volna használni, de még mindig fizettük. Most, 5 hónap elteltével jutott eszükbe, hogy visszakérjék a set-top box-ot. Soha többet invite!

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egyetértek. nekem is nagyon rossz tapasztalataim vannak. Ügyfélszolgálatuk egy nagy 0. rugalmatlan társaság. Messze kerülöm őket a jövőben.

Sz.Balu

Szolgáltatás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Korrekt és rugalmas szolgáltatás segítőkész ügyfélszolgálat.

Tibor Frank

Reklamácó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Felháborító amit az invitel megenged magának!!! A számlámat elektromos banki átutalással fizetem minden hónapban,ennek ellenére kikapcsolta az internet szolgáltatásomat,mindezek mellet az ügyfélszolgálattal sem beszélni mert túlterheltségre hivatkozva elutasítják hívásomat,próbáltam igazamat bizonyítani e-mail-ben csatolva a banki igazolást az átutalásról,amit szintén figyelmen kívül hagytak,Úgy néz ki nincs más lehetőség mint feljelenteni őket a fogyasztó védelemnél és Hírközlési Minisztériumnál.

Csizek Miklós

telefonos ügynökök

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Rettentően erőszakos telefonos ügyintézőkkel dolgoztatnak. Aki nem akar önöktől semmit, ne hívogassák már naponta!

Bárány Zsuzsanna

Zaklatás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Édesanyám minden hónap legutolsó napján kapja meg a nyugdíját 83 éves és súlyosan mozgáskorlátozott. Valaki mindig ott áll és várja a postást, hogy szaladjon feladni a csekkeket, soha nem fordult még elő, hogy ne fizetett volna, mégis minden hónapban zaklatják, és fenyegetik. Felháborítónak tartom és az Ő nevében kikérjük magunknak.
#Nem kérjük a zaklatást
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nekem is épp most ajánlotak szerzödést körülbelül egy hete és nekem is mind három szolgáltatást ajánloták de most meg néztem alaposabban a szerzödéses papirt és azt olvastam benne hogy húszezer forintot ki kell fizetni plusz a bekötés nyolcezer forint ettöl nagyon elment a kedvem szeretném minél elöbb felmondani a szerzödést velük még nincs beszerelve semmi még szerintem vissza mondhatom mert ök azt mondják hogy csak háromezer négyszáz forintot kell minden honapban fizetni mindhárom szolgáltatásért tehát tvért internetért és telefonért de én nem hiszem el csak ezzel csalogatják a népet nekem ez a véleményem.

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Invitel Távközlési Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Twitter

Üzletek a közelben

 1. Szent Miklós Útja 1.
  2310  Szigetszentmiklós
 2. Dózsa György út 1-3.
  2100  Gödöllő
 3. Széchenyi Utca 34.
  2600  Vác
 4. Petőfi Sándor U. 31.
  2500  Esztergom
 5. Dózsa György út 3.
  2400  Dunaújváros