Iszki Budapesti Orvosszakértői Intézet

Iszki Budapesti Orvosszakértői Intézet
Gyorskocsi U. 25.
1027 Budapest - II. KERÜLET
(1) 201 0137
(1) 487 7660
(1) 457 0182
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Budapesti Orvosszakértői Intézetet (BOI) az Igazságügyi Miniszter 1964-ben alapította. Az Igazságügyi Minisztériumhoz tartozó szakértői intézetek közül a BOI volt a második, az elsőt (jelenleg: Országos Toxikológiai Intézet) a XIX. század végén a Kiegyezés után alapították meg. Az Intézetben orvosok, pszichológusok és biológusok dolgoznak.
Az orvosok között általános igazságügyi orvosszakértők, elmeorvosszakértők, valamint belgyógyász neurológia, egészségbiztosítás és foglalkozás egészségügy szakvizsgával rendelkező orvosszakértők is tevékenykednek. A szakértői munkában igazságügyi pszichológus szakértők is részt vesznek. Biológus szakképesítésű szakértők a származásmegállapítási laboratóriumban dolgoznak, az antropológus szakértő pedig személyazonosítási szakkérdésekben ad ki véleményeket.
Az Intézetben külső szakértőként általános igazságügyi orvosszakértők és elmeorvosszakértők végzik tevékenységüket, valamint jól felkészült szakközreműködői gárda segíti a szakértői munkát.


Cégleírás
Telefon - 201-0137, 201-6166, 201-6536, 487-7650...487-7659. Postafiók - 1363 Budapest, Pf.: 31. Az Intézet igazgatója a bírák és bírósági titkárok pályaalkalmassági vizsgálatára létrehozott Vizsgáló Bizottság Elnöke. Az intézetben 6 fő általános igazságügyi orvosszakértő, (közülük 1 fő egészségbiztosítás, 1 fő foglalkozás-egészségügy, 2 fő pathológia, illetve 1 fő cytopathológia szakvizsgával is rendelkezik), 1 általános igazságügyi orvosszakértő jelölt, 3 fő elmeorvosszakértő (közülük 1fő ideggyógyászat és belgyógyászat szakvizsgával, 2 fő addiktológia szakvizsgával rendelkezik), 1 fő belgyógyász szakértő, 2 fő pathológus szakértő (egyikőjük általános igazságügyi orvostan szakorvos jelölt) dolgozik.
Az orvosok mellett az Intézetben 1 fő antropológus szakértő, 2 fő igazságügyi genetikus szakértő, valamint 1 fő genetikus szakértő jelölt, valamint 2 főállású pszichológus szakértő is dolgozik. A szakértői munkát rendszeresen segíti - külső szakértőként - 6 fő elmegyógyász szakértő, 2 fő általános igazságügyi szakértő és 2 fő pszichológus szakértő. Az Intézetet a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karának szakképző helyévé minősítették igazságügyi orvostan alapképzésben.
Oktatási tevékenységének részeként az Intézet az egészségbiztosítás szakorvosképzésében, valamint annak gyakorlati és elméleti vizsgáinak lebonyolításában is részt vesz. A DNS laboratórium minden évben részt vesz a graduális és postgraduális egyetemi biológusképzésben, hallgatói csoportok gyakorlati oktatásával, valamint egyéni szakdolgozati és doktori kutatási témák megadásával és levezetésével.
Kulcsszavak:
Orvos, Pszichológus, Szakvélemény, Törvény, Dns, Büntető Eljárás, Igazságügy, Igazságügyi Szakértoi tevékenység, Szakértoi Kamara, Biológus, Orvosszakérto, Boi, Dns Laboratórium, Orvosszakértok
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Iszki Budapesti Orvosszakértői Intézet

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

 1. Fő U. 70-78.
  1027  Budapest
 2. Varrannó Utca 2-4
  1146  Budapest
 3. Trombita U. 2.
  6000  Kecskemét
 4. Horváth Döme Körút 2.
  6000  Kecskemét