Izbégi Általános Iskola, Szentendre

1 Vélemény
Izbégi Általános Iskola
Mária U. 1.
2000 Szentendre
Pest
+36 26 785 021
+36 26 312 071
+36 26 312 071

Leírás

"Gyermekeink a magyarság holnapját fogják építeni de azt nem építhetik a levegőbe, hanem a tegnap, a tegnapelőtt az őseink által összehordott kövekre" (Kodály Zoltán) Több mint százéves iskolánk nevét Szentendre Izbég városrészéről kapta. A Bükkös patak partján, több épületben, nyugodt, harmonikus környezetben működünk. A közelmúltban bővült létesítményünk egy új épületszárnnyal, melyhez korszerű szaktantermek, könyvtár és tágas ebédlő is tartozik. Gyermekeink testi nevelése egy hatalmas tornacsarnokban, sportpályán és a patak menti zöld területeken történik. Nyolc évfolyamos, alapozó oktatásunkban és nevelésünkben kiemelt feladatunk az értékek átörökítése, a műveltség, hazaszeretet, humánum, néphagyományok, népszokások őrzése és átadása, egészség és környezetvédelem, a test harmonikus fejlesztése. Szakmai tevékenységünk: Alsó tagozatunk 1. és 2.
évfolyamon két tanító tantárgycsoportos, képességfejlesztő és felzárkóztató rendszerben tanít. Harmadik és negyedik évfolyamon egy osztálytanító fogja össze a tantárgyakat, délután pedig napközis foglalkozásokon vehetnek részt tanulóink. Idegen nyelv tanulására 3. osztálytól van lehetőség. A szabadidő hasznos eltöltésére hoztuk létre Játszóház programunkat: minden péntek délután szabadon választhatnak tanítványaink számos foglalkozás közül, melyeket a tanítók kínálnak fel. Felső tagozatunk 5.
osztálytól emelt szinten oktatja az informatikát és az angol nyelvet, a matematikát pedig nívócsoportos formában minden osztályban. és 6. osztályban megvalósítottuk a képzőművészeti projektoktatást, melynek lényege, hogy ezen évfolyamokon az ének-zene, rajz és technika tantárgyakat - speciális tanmenet alapján - egy napon tanítjuk. Csoportbontásban tanítjuk az idegen nyelvet, számítástechnikát, technikát. Alapfokú angol nyelvvizsga letételére 2005-től van lehetőségünk. Minden évfolyamon biztosítjuk tanítványainknak a felzárkóztatás és tehetséggondozás lehetőségét korrepetálások, előkészítők formájában.

 1. About
 2. Contact
 3. Dokumentumok
 4. Szervezeti És Működési Szabályzat

Kulcsszavak:
Általános Iskola, Általános Iskolai Oktatás, Általános Iskolai képzés, Rajz Oktatás, Játszóház, Kosárlabda, Internet Elérés, Csoportos Oktatás, Gyermektorna, Iskolaotthon, Karate Oktatás
Izbégi Általános Iskola a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

üdvözlet

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nagyon sok szeretettel üdvözlöm a másodikos osztályt.és a cseresznyés tanárnénit sokat gondolok a volt osztály társaimra.üdvözlet császártöltésröl

Írjon véleményt a(z) Izbégi Általános Iskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Kálvária U. 18.
  2000  Szentendre
 2. Rózsa Utca 16.
  2000  Szentendre
 3. Iskola Utca 2
  2013  Pomáz
 4. SZENT IMRE HERCEG U. 9-11.
  2016  Leányfalu
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete