Jász-Plasztik Kft-Mercedes Autószalon, Jászberény

Cím:
Jákóhalmi út 11
Irányítószám/Település:
5100 Jászberény
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Telefon:
(57) 413 413
Fax:
(57) 411 281
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

További telefonos elérhetőségeink: 57/505-515, A Jász-Plasztik Kft. egy műanyagfeldolgozó, szerszámkészítő, akkumulátorgyártó, vakolatgyártó és vámügyintézést végző vállalat, mely immár több mint 17 éve áll ügyfelei rendelkezésére, ezalatt biztos helyet szerezve az illető iparágak piacának élvonalában.

Cégleírás
A Kft.-ét négy személy alapította 1990 májusában. Ekkor a fő tevékenységi kör a műanyagfeldolgozásra és a szerszámkészítésre terjedt ki, ám hamarosan, mintegy 4 év után, a tevékenységi kör kibővült az akkumulátorgyártással, majd pedig egyéb termelő és kereskedelmi ágazatokkal is. Dolgozóink száma a kezdeti 20 főről mára 1100-ra növekedett, mely növekvő tendencia hűen tükrözi a cég fejlődését.
Ennek oka egyrészt termékeik kiváló minősége, másrészt pedig az, hogy minden esetben megpróbál rugalmasan alkalmazkodni a változó piaci igényekhez, s ezért folyamatos fejlesztéseket hajt végre. Termékeik minősége és ezáltal piaci versenyképessége nagymértékben függ a beépített alkatrészek minőségétől és korszerűségétől.
Ezért a Jász-Plasztik Kft. ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert és ISO 14001 környezetirányítási rendszert működtet.

Vélemények

badacsonyi zoltán
1 Csillagok

kirugtak

, 2013. március 26.

nem sokat dolgoztam ott a barátnömel,ö félre akart állitani ebben a plasztik teljesen partner volt,elégvolt egy mese a volt nömtöl,és meghallgatásom nélkül kirugtak.
Címkék: #elfogultságErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Blair
1 Csillagok

Jász-Plasztik Kft

2012. augusztus 11.

2010 óta dolgozom itt,még anno a 2-es üzemben kezdtem aztán átkerültem a 3-as üzembe.Nem mondanám embertelen melónak de nem is könnyű,sajnos sok a szemétkedő,bu.... lakatos és MEO-s is.Most két hete átkerültem a 20-as üzembe 4 műszakban,ami ott van az borzalom.Hiába számítok régi dolgozónak,úgy beszélnek velem mint egy idiótával,a 3-asban legalább emberszámba vettek,itt az nem divat.Egyszer van 20 perces váltás,aztán ha utána ott döglesz meg a gépnél az sem zavar senkit.Ha esetleg panaszod van valamire,K. Z. vagy a többi művezetőnek rögtön az a válasza,hogy el lehet innen menni.Mióta itt vagyok aludni is alig tudok az idegesség miatt,azon vagyok,hogy minél előbb elmenjek innen.Üzenem mindenkinek,aki esetleg ide akar jönni dolgozni,hogy alaposan gondolja át a dolgot és csak akkor tegye,ha tényleg nincs más választása.

Balogh  Lászlo
3 Csillagok

Jászplasztik

, 2012. június 28.

Targoncás-darus vagyok.Már régota szeretnék elálni dolgozni.Ha tud valaki felvételröl segitsen kérem. T,06-70-524-8555.

Julianna25
3 Csillagok

tel szám

2011. április 18.

Valaki ha tud vállalkozó telefon számát írja már meg.

gunman
1 Csillagok

jelentkezés

2011. január 6.

Hali! Valaki megtudná mondani nekem,Sas József telefonszámát mert nekem már sajnos nincs meg. A JP email címére írtam levelet de úgylátszik téli álmot alszanak! gunman82@freemail.hu Thanks!
Címkék: ## jelentkezésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

timi84
1 Csillagok

Romania

, 2010. december 10.

Sziasztok en Romaniaban dolgozom ennel a cegnel es egy vallalkozo vett fel,es erdeklodnek hogy lesz hatranyom-e abbol hogy vallalkozonal vagyok?Fontos lenne!Koszi
Címkék: ## vallalkozoErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

piggi
3 Csillagok

munka

2010. november 25.

Hali ha valaki tud arrol a közel jövőben lessz felvétel kérem,hogy irja már meg erre az e-mil cimre : piggi20@citromaol.hu !! előre is köszi Kriszta

izabella
5 Csillagok

vélemény

2010. november 2.

aki a 3 as üzemben dolgozott,vagy dolgozik,az tudja mi a munka.A többi már csak játék,és pénzt is kapsz érte.
Címkék: ## kft# jászplasztikErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Zoli
4 Csillagok

Keresés

2010. augusztus 25.

Én csak egy személyt keresnék úgy értesültem,hogy ahol a samsung tv-t szerelik össze ott főnök 30 éves.

Megjegyzés

2010. szeptember 30.

A plasztiknál csak aki csókos az keres pénzt meg azkap nagyobb beosztást hiába vannak hozzáértő emberek akik jelentkeztek leszarják őket,deha ismered a kaszát nyert ügyed van postásbol is műszakvezető lett pld:-))

Név
5 Csillagok

Jp

2010. augusztus 13.

Én dologztam 1 évet aztán nem eztán 5 hónapot össz 1.5 év bementem kitöltötem eltelt 1 hét szoltak :) és mehetem volna vállalkozoval mikor bementem rögtön másnap de türelem rosszát terem és lesz Jp csak meg kéne maradni is mostmár :S... fizu meg mindenhol ilyen .... samsung 12 be 4 muszakba keresnek anyit mint itt 2 be ...stb stb .. 100 ezrest meg stb stb sehol se csak ha nem vagy ... akkor .. 8 általánosal ramon meg tomi fönök 1 mil a diban .... na ennyi :P :)Írjon véleményt a(z) Jász-Plasztik Kft-Mercedes Autószalon részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!