Játékforrás Élménybolt, Budapest

Játékforrás Élménybolt
Tétényi út 72/B
1119 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
Ellenőrzött adatok, Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

NYITVA TARTÁS hétfő: 10-18 kedd: 10-18 szerda: 10-18 csütörtök: 10-19 péntek: 10-19 szombat: 10-14 vasárnap: a játékok pihennek. A játék díjtalan mint ahogy az élmény is megfizethetetlen - de ha megnyerte a tetszéseteket a játék, meg is lehet vásárolni nálunk. Ötlettel, tanáccsal és jókedvvel mindig szívesen szolgálunk a betérő szülőknek, nagyszülőknek és más fölnőtt személyeknek, akik szeretnének a még növésben lévő csemeték számára valami jó élményforrást, játékot vásárolni.


Cégleírás
A Játékforrásban többféle játéktér működik: érkezéskor a baba MESE ERDŐ fái között találod magad, ahol sokoldalúan fejlesztő baba játékokat, az Aquaplay játékcsaládot és Hama vasalós gyöngyöket találsz. A várkapun belépve balra a LOGIKUCKÓ a felnőttek elkerített kör asztala) vár számtalan ördöglakat és felnőtt játék társaságában. Ugyanerre a DIASAROK hívogat, hogy áttekinthesd a teljes diafilm és diavetítő kínálatot. Jobb kéz felől az Active People mozgásos játékcsaládja vár, sok izgalmas ügyesítő-erősítő játékkal és itt találod a Powerball állványt is. Átsétálsz a KÁRTYA FOLYOSÓn és stratégiai játék ösvényen, majd balra Carcassonne zugba pillanthatsz be, ahol 2-3 ember szokott társasozni, mögöttük a teljes Carcassonne játékcsalád sorakozik.
A középső JÁTSZÓPOLCon és mellette az állványokon CubiCup játékok hívogatnak egy gyors mérkőzésre. A játszópolc után egy magas és egy alacsony barátságos VARÁZSASZTAL mellett találod magad, ahol mindig folyik a játék. Bekukucskálhatsz a jobbra lévő BABA SZOBA, ahol a falon egérkék szaladgálnak, egy óriás Kisvakond csábítja az apró emberkéket, a szőnyegen pedig 2 év alatti babák játszanak. Vigyázz, nehogy elüssenek közben a fabiciklizők! Biztosan látsz Jáva építőjátékot, Logi-vár építőt.
Balra a Smart Games, a ThinkFun és a Huch egyéni problémamegoldó játékok csalogatnak. Valahol a távolban a Lük rendszer teljes kínálata tornyosodik és mellettük egyelőre még szárazon az Edushape fürdőjátékok örülnek meg a látogatónak. A szomszéd folyosó végéről a Bilibo játékcsalád vonzza a tekintetedet - és a számtalan egyéb megismerésre váró játék még szóba sem került. Szánj időt a felfedezésükre!
Kulcsszavak:
Játék, Játékbolt, Smart Games Játékok, Jáva Építőjáték Bemutatás és Árusítás, Cubi Cup Bemutatás és Árusítás, Élménybolt, Hanayama és Euréka Örgöglakatok, Bilibo Mintabolt, Diafilm Mintabolt, Thinkfun Játékok
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Játékforrás Élménybolt a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Játékforrás Élménybolt

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Október Huszonharmadika Utca 8-10.
  1117  Budapest
 2. Nándorfejérvári út 23-25.
  1119  Budapest
 3. Nándorfejérvári út 23-25
  1119  Budapest
 4. Október Huszonharmadika Utca 8.
  1117  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete