Jabil Circuit Gyárto Kft., Tiszaújváros

272 Vélemények
Jabil Circuit Gyárto Kft.
Huszár Andor út 1.
3580 Tiszaújváros
Borsod-Abaúj-Zemplén
(49) 440 180
(49) 548 500
(49) 548 512
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Fő működési terület: nyomtatott áramköri részegységek gyártása, elektronikai összeszerelés, elektronikai szervíztevékenység

 1. Blog
 2. Contact

Cégleírás
Gyárunk Jabil Circuit Gyártó Kft. néven indult Tiszaújvárosban, majd született egy Corporate vezetői döntés, melynek értelmében a Szombathelyen megvásárolt - ugyancsak Jabil Circuit név alatt dolgozó - gyárat és a tiszaújvárosit összevontuk. Egy új cég, a Jabil Circuit Magyarország Kft. egy éve kivásárolta a két gyár eszközeit, raktárkészleteit, kötelezettségeit és 2004. júliusától teljes értelemben jogutódként, de új cégként működik.
A cég belső szabályai szerint a két gyár külön irányítás alatt áll. Remélem, a jövőre megjelenő gazdasági toplistán igen előkelő helyen fogunk szerepelni, de az eredmények lényegesen nagyobb részét jelenleg a tiszaújvárosi gyár adja. Szemben tehát azokkal a pletykákkal, hogy bezárnak bennünket, a Jabil legfelsőbb vezetése is elismeréssel, sőt meglepetéssel nyilatkozott arról, hogy ilyen még a Jabil történetében nem volt, másfél év alatt 2500 fővel nőtt a létszámunk és ezen időszak alatt meghatszoroztuk árbevételünket. Jelenleg 2900 fő fölött foglalkoztatunk.
Ennek a növekedésnek persze nagyon sok munka volt az ára. A magyar ipari szokásokat meghaladó kérésekkel álltunk dolgozóink elé, fantasztikus erőbedobást igényeltünk tőlük.
Kulcsszavak:
Elektronika, Elektromechanika, Nyomtatott Áramkör, Telekommunikációs eszközök, Szerviz, Elektromechanikai Alkatrészek, Elektronikai Összeszerelés, Telekommunikációs Áramkör, Elektromechanikai Tesztelés
Jabil Circuit Gyárto Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

jani jan

toborzás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

hm én is lehuztam ott 5 évet. sztem egy cs.... banda aki teheti nagyivben kerülje. inkább más munkát nézzen.Jabilt kerülje mindneki. velem sem kiabált senki a darabszám miatt , probálta volna meg, fejbe vertem volna ott a gyár közepén. Munka nem volt nehéz a fizu olyan amilyen, de az hogy volt olyan akinek 1 hétre hosszabbitották a szerződését az nevetséges volt. Mondom cs.... banda az egész!!!!

Stiber Jánosné

elbocsájtás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A páromat levizsgáztatták, majd hat hónap után elküldték sajnálom,mert neki tetszett az állás.

Laci0000

Aki nem bir Dolgozni!

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Aki nem bir dolgozni meg munka kerülö akkor annak nem itt a helye!lehet mást keresni (ha Találsz)!oszt nem leirni a gyárat.Bezeg mikor a fizetést kaptad akkor jó volt.mindenhol dolgozni kell és sehol semm lehet aludni.Becsületes munkának a Becsületes Bérét kapja mindenki.vagy menyen szoc segélyre oszt feküdjön otthon 20 pujával!

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Igen így van,mindenki rosszat mond a cégről pedig ha dolgozik senki nem szól egy rossz szót sem.Én szeretek ott dolgozni,és bízok benne hogy sokáig kapok szerződést.

szotyola

jabil

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Eléggé gáz a hely, kiabálnak 12 órán keresztül hogy a darabszám nem megy. Szünet az 2 db van 12 óra alatt. Annak való ez a hely, aki bírja az embertelen körülményeket.

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én még soha nem hallottam ott senkit kiabálni darabszám miatt, pedig le húztam ott pár évet... A szünet meg törvénybe van foglalva! 12 órában 45 perc jár

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Azzal kiabálnak aki nem dolgozik! Érdekes módon velem még nem kiabált seni a darabszám miatt. Szünetre is kijutok 5-6 alkalommal. A 45percen is túl lehet csúszni aztért sem szól senki, nah nem fél órával, de 5-10perc nem gond.

Harangozó Laci

nunka

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem tudom mit jajgattok itt .Az a lényeg hogy legyen munkahely.Én 5 hónapig voltam ott mint hangoló operátor és nem volt bajom senkivel.Ha nem költöztem volna el még ott lennék.

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Jabil Circuit Gyárto Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Széchenyi Utca 19
  3580  Tiszaújváros
 2. Örösi út 1/A
  3580  Tiszaújváros
 3. M3 Outlet Center - Polgár
  4090  Polgár
 4. József Attila út 87.
  3527  Miskolc
 5. Futó U. 70
  3508  Miskolc
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete