Jabil Circuit Gyárto Kft., Tiszaújváros

Cím:
Huszár Andor út 1.
Irányítószám/Település:
3580 Tiszaújváros
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(49) 440 180
Telefon:
(49) 548 500
Fax:
(49) 548 512
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Fő működési terület: nyomtatott áramköri részegységek gyártása, elektronikai összeszerelés, elektronikai szervíztevékenység

Cégleírás
Gyárunk Jabil Circuit Gyártó Kft. néven indult Tiszaújvárosban, majd született egy Corporate vezetői döntés, melynek értelmében a Szombathelyen megvásárolt - ugyancsak Jabil Circuit név alatt dolgozó - gyárat és a tiszaújvárosit összevontuk. Egy új cég, a Jabil Circuit Magyarország Kft. egy éve kivásárolta a két gyár eszközeit, raktárkészleteit, kötelezettségeit és 2004. júliusától teljes értelemben jogutódként, de új cégként működik.
A cég belső szabályai szerint a két gyár külön irányítás alatt áll. Remélem, a jövőre megjelenő gazdasági toplistán igen előkelő helyen fogunk szerepelni, de az eredmények lényegesen nagyobb részét jelenleg a tiszaújvárosi gyár adja. Szemben tehát azokkal a pletykákkal, hogy bezárnak bennünket, a Jabil legfelsőbb vezetése is elismeréssel, sőt meglepetéssel nyilatkozott arról, hogy ilyen még a Jabil történetében nem volt, másfél év alatt 2500 fővel nőtt a létszámunk és ezen időszak alatt meghatszoroztuk árbevételünket. Jelenleg 2900 fő fölött foglalkoztatunk.
Ennek a növekedésnek persze nagyon sok munka volt az ára. A magyar ipari szokásokat meghaladó kérésekkel álltunk dolgozóink elé, fantasztikus erőbedobást igényeltünk tőlük.

Vélemények

jani jan
1 Csillagok

toborzás

, 2014. április 15.

hm én is lehuztam ott 5 évet. sztem egy cs.... banda aki teheti nagyivben kerülje. inkább más munkát nézzen.Jabilt kerülje mindneki. velem sem kiabált senki a darabszám miatt , probálta volna meg, fejbe vertem volna ott a gyár közepén. Munka nem volt nehéz a fizu olyan amilyen, de az hogy volt olyan akinek 1 hétre hosszabbitották a szerződését az nevetséges volt. Mondom cs.... banda az egész!!!!

Stiber Jánosné
1 Csillagok

elbocsájtás

2013. november 16.

A páromat levizsgáztatták, majd hat hónap után elküldték sajnálom,mert neki tetszett az állás.

Laci0000
5 Csillagok

Aki nem bir Dolgozni!

2013. április 10.

Aki nem bir dolgozni meg munka kerülö akkor annak nem itt a helye!lehet mást keresni (ha Találsz)!oszt nem leirni a gyárat.Bezeg mikor a fizetést kaptad akkor jó volt.mindenhol dolgozni kell és sehol semm lehet aludni.Becsületes munkának a Becsületes Bérét kapja mindenki.vagy menyen szoc segélyre oszt feküdjön otthon 20 pujával!
Címkék: #Ne nyavajogjatok!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2013. május 17.

Igen így van,mindenki rosszat mond a cégről pedig ha dolgozik senki nem szól egy rossz szót sem.Én szeretek ott dolgozni,és bízok benne hogy sokáig kapok szerződést.

szotyola
5 Csillagok

jabil

2013. április 4.

Eléggé gáz a hely, kiabálnak 12 órán keresztül hogy a darabszám nem megy. Szünet az 2 db van 12 óra alatt. Annak való ez a hely, aki bírja az embertelen körülményeket.

Megjegyzés

2014. január 16.

Én még soha nem hallottam ott senkit kiabálni darabszám miatt, pedig le húztam ott pár évet... A szünet meg törvénybe van foglalva! 12 órában 45 perc jár

Harangozó Laci
3 Csillagok

nunka

2013. március 19.

Nem tudom mit jajgattok itt .Az a lényeg hogy legyen munkahely.Én 5 hónapig voltam ott mint hangoló operátor és nem volt bajom senkivel.Ha nem költöztem volna el még ott lennék.

Szabó Györgyné
1 Csillagok

munka válalás

, 2013. március 4.

Már korában is dolgoztam 1,5 évet.Most csak 5 hónapot,mint összeszerelő operátor.12 óra masszív állás,kiabálnak az emberekkel"mért nem megy a darabszám,fenyegetőznek,van helyette száz". Akinek nem tetszik ellehet menni,senki nem pótolhatatlan.Két szünet között sok a munkával töltött idő,kéne oda is szünet.Modern kori munka tábor,csak az ostor,fenyítő eszköz hiányzik a kezükből.Nem az ember nem számit ,csak a terv meglegyen,darab szám.Igen,minimál bér van,ha elszámolják rendesen vagy reklamálsz és talán 1-2 hónap múlva el számolják.
Címkék: #emberi erő frorrásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Dániel Kiss
2 Csillagok

Hellosztoki

, 2013. január 7.

Én már dolgoztam itt tőlem 90km re volt és 12óra kinszenvedés volt jó formán csak ülni kellet semmi meló és ha felálltunk akor szóltak érte aki ki bir 12 óra semmitt te vést azt várják cigizés az nincs mert csak szünetek be lehet

Viktor0906
1 Csillagok

A toborzásról

, 2012. október 24.

A toborzásról még annyit, hogy aki legközelebb megy, az vigyen magával valami keményet, amin tud írni, mert asztal az nem lesz, mind a jelentkezési lapot, mind a tesztet ölben kell kitölteni, aki látta a Men in Black első részét, amikor Will Smith jelentkezik fekete ruhásnak, és mindenkinek átszakítja a papírt a toll, na ahhoz hasonló. Lehet ha valaki odahúz magának egy asztalt, akkor felveszik főnöknek is :). Az ügyességi teszt meg olyan, hogy inkább az ilyen autistáknak való, mint Dustin Hoffman az esőemberben, szerintem egy olyan ember 100 % osra megcsinálja :).
Címkék: #Men in Black :)Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Viktor0906
1 Csillagok

Jabil

, 2012. október 23.

Nemtom ezen a fizetésen mit kell titkolni, minimálbér......ennyi.
Címkék: #Szupertitkos fizetésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Viktor0906
1 Csillagok

Időben megjött az eszem :)

, 2012. október 23.

Na múlt héten voltam toborzáson, fel is vettek biodroidnak, amugy is hezitáltam, elmenjek-e, de msot ezek után, amiket itt olvastam biztos nem megyek oda dolgozni....Még a szerződést is kidobtam. Aki meg azt mondja, hogy azok nem akarnak ott dolgozni, akik nem akarnak dolgozni, azoknak meg azt mondom, nem mindenki olyan hülye, hogy minimálbérért mindent elvisel.....Írjon véleményt a(z) Jabil Circuit Gyárto Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Széchenyi Utca 19
  3580  Tiszaújváros
 2. Széchenyi út 21.
  3580  Tiszaújváros
 3. Örösi út 1/A
  3580  Tiszaújváros
 4. M3 Outlet Center - Polgár
  4090  Polgár
 5. Futó U. 70
  3508  Miskolc
 6. József Attila út 74
  3527  Miskolc