Jonathermál Zrt., Kiskunmajsa

3 Vélemények
Jonathermál Zrt.
Kökut U 26
6120 Kiskunmajsa
Bács-Kiskun
(77) 481-855
(77) 481-013
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Jona termál gyógyfürdő, motel, kemping.


Cégleírás
A kiskunmajsai Jonathermál Zrt. által működtetett gyógyfürdő múltja az 1980-as évek közepére tekint vissza. A fürdő nyitását követő átalakulást eredményeként 1996. óta részvénytársaságként működik. Főtevékenységünk, ún. fizikai közérzet javító szolgáltatások biztosítása, ezen belül kiemelkedőek a gyógyvizünkre alapozott gyógyászati szolgáltatásaink, valamint a 3 generációs fürdő víziónak megfelelő szórakozást, kikapcsolódást és felüdülést szolgáló lehetőségek színes palettája.
Az egyes szakfeladatokat képzett szakemberek segítségével látjuk el. 2001-ben átadásra került a mintegy 400 m2 vízfelülettel, és több mint 10 attrakcióval működő élménymedence. 2003-ban 120 fő befogadására alkalmas rendezvény- és konferenciateremmel bővült létesítményünk, mely terem és kapcsolódó szolgáltatásai konferenciák, tréningek, vagy akár családi rendezvények megfelelő színhelye. 2004. év új beruházása egy 300 m2 vízfelülettel rendelkező multifunkciós gyermek- és csúszdamedence, mely medence 2004.
júniusától várja vendégeinket. 2005. nyarán került átadásra az új hullámmednce az élményfürdő és a csúszdapark között, amely 80 cm-es hullámokkal idézi elő a tenger hangulatát.
Kulcsszavak:
Gyógyfürdő, Fürdő, Termálfürdő, Élményfürdő, Motel, Strand, Strandfürdő, Aquapark, Gyógyüdülés, Panziók, Szálláshely, Szállás, Idegenforgalom, Turizmus, Panzió, Szálloda, Hotel, Utazás, Apartman, Üdülés, Szállásfoglalás, Olcsó Szállás, Kemping, Olcsó Szálláshelyek, Szállók, Üdülőház, Jonathermal Motel Camping
Jonathermál Zrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

renny07

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A legjobb élmény- és gyógyfürdő a világon itt található!! Egyszerűen csuda jó hely a család minden tagjának! Gyógy- élmény és wellness szépen megfér egymás mellett, ráadásul nagyon jutányos áron!

Evcsy

Kiskunmajsa

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A környékben az egyik legjobb fürdő. Gyógyvizéről híres. Különböző masszázsokat lehet igénybe venni. Kétféle szauna is található: finn és infra. További szolgáltatásai is vannak, pl. szolárium, lávaköves masszázsok. Nyáron az élménymedence nagyszerű, örvény, csúszdák, rengeteg medence, valóban nagy élményt nyújt kicsik és nagyobbak és felnőttek számára is. Nagyszerű kikapcsolódás, gyógyvizei valóban gyógyító hatásúak. Nagy hatással vannak izületi fájdalmakra és a csonttörés visszatérő fájdalmaira.

Faludi Tamásné

idegenforgalom

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szép, igényes a fürdő. Élményparkja tényleg egy igazi élmény. Nagyon jó kikapcsolódást jelent itt egy eltöltött nap, vagy hét.
## fürdő# motel# üdülő
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Jonathermál Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Fűrész Utca 5.
    6400  Kiskunhalas
  2. Nagy Szeder István Utca 1
    6400  Kiskunhalas
  3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete