Jonathermál Zrt., Kiskunmajsa

Cím:
Kökut U 26
Irányítószám/Település:
6120 Kiskunmajsa
Megye:
Bács-Kiskun
Telefon:
(77) 481-855
Fax:
(77) 481-013
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Jona termál gyógyfürdő, motel, kemping.

Cégleírás
A kiskunmajsai Jonathermál Zrt. által működtetett gyógyfürdő múltja az 1980-as évek közepére tekint vissza. A fürdő nyitását követő átalakulást eredményeként 1996. óta részvénytársaságként működik. Főtevékenységünk, ún. fizikai közérzet javító szolgáltatások biztosítása, ezen belül kiemelkedőek a gyógyvizünkre alapozott gyógyászati szolgáltatásaink, valamint a 3 generációs fürdő víziónak megfelelő szórakozást, kikapcsolódást és felüdülést szolgáló lehetőségek színes palettája.
Az egyes szakfeladatokat képzett szakemberek segítségével látjuk el. 2001-ben átadásra került a mintegy 400 m2 vízfelülettel, és több mint 10 attrakcióval működő élménymedence. 2003-ban 120 fő befogadására alkalmas rendezvény- és konferenciateremmel bővült létesítményünk, mely terem és kapcsolódó szolgáltatásai konferenciák, tréningek, vagy akár családi rendezvények megfelelő színhelye. 2004. év új beruházása egy 300 m2 vízfelülettel rendelkező multifunkciós gyermek- és csúszdamedence, mely medence 2004.
júniusától várja vendégeinket. 2005. nyarán került átadásra az új hullámmednce az élményfürdő és a csúszdapark között, amely 80 cm-es hullámokkal idézi elő a tenger hangulatát.

Vélemények

renny07
5 Csillagok

vélemény

, 2009. december 15.

A legjobb élmény- és gyógyfürdő a világon itt található!! Egyszerűen csuda jó hely a család minden tagjának! Gyógy- élmény és wellness szépen megfér egymás mellett, ráadásul nagyon jutányos áron!

Evcsy
5 Csillagok

Kiskunmajsa

, 2009. december 14.

A környékben az egyik legjobb fürdő. Gyógyvizéről híres. Különböző masszázsokat lehet igénybe venni. Kétféle szauna is található: finn és infra. További szolgáltatásai is vannak, pl. szolárium, lávaköves masszázsok. Nyáron az élménymedence nagyszerű, örvény, csúszdák, rengeteg medence, valóban nagy élményt nyújt kicsik és nagyobbak és felnőttek számára is. Nagyszerű kikapcsolódás, gyógyvizei valóban gyógyító hatásúak. Nagy hatással vannak izületi fájdalmakra és a csonttörés visszatérő fájdalmaira.
Címkék: ## kiskunmajsaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Faludi Tamásné
5 Csillagok

idegenforgalom

, 2007. december 18.

Nagyon szép, igényes a fürdő. Élményparkja tényleg egy igazi élmény. Nagyon jó kikapcsolódást jelent itt egy eltöltött nap, vagy hét.
Címkék: ## fürdő# motel# üdülőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Jonathermál Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Fűrész Utca 5.
  6400  Kiskunhalas
 2. Nagy Szeder István U. 1.
  6400  Kiskunhalas
 3. Nagy Szeder István Utca 1
  6400  Kiskunhalas

 4. Távolság: 26.96 km
  Adatok
  Szoborkert 68
  6767  Ópusztaszer