Jysk Kft. - Siófok

Cégnév:
Jysk Kft. - Siófok
Cím:
Vak Bottyán Utca U. 49.
Irányítószám/Település:
8600 Siófok
Megye:
Somogy
Telefon:
(84) 522 014
Mobile:
(20) 771 1314
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 2 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

AJYSK-ben heverőket, emeletes ágyakat és számos tárolásra szolgáló bútort talál, amelyek segítségével rendben tarthat mindent - mindezt fantasztikus áron!
A JYSK divatos, mégis ésszerű árú bútorainak széles választéka igazán megéri a pénzét! Nyugodtan nézze meg más cégek árait és termékeit is, mielőtt a JYSK-ben vásárola, szeretnénk ha tudná, hogy milyen jó üzletet ajánlunk Önnek! Étkezőasztalok, székek, karosszékek és TV, DVD és Hi-Fi-állványok széles választékát találja nálunk. Áruházainkban rengeteg különböző asztalt és széket talál, de néha csak pár új szék kell ahhoz, hogy feldobja régi asztalát!

Képek hozzáadása

Cégleírás
A JYSK-nél mindent megtalál, amire szüksége lehet otthonába. A JYSK a matracok, paplanok, párnák és ágyneműhuzatok széles választékát kínálja, megfelelve bárki alvási szokásainak, s mindezt ésszerű árakon teszi. A JYSK-nél mindent megtalál, amire szüksége lehet a fürdőszobában.
Íróasztalok, számítógépes asztalok, irodai székek és könyvespolcok széles választékát kínáljuk fából, acélból vagy üvegből, tökéletesen ésszerű árakon. A JYSK-nél készfüggönyöket, árnyékolókat, méterárukat és bármilyen kiegészítőt megvehet, amelyekkel felöltöztetheti ablakait.
A JYSK-nél megtalálja a képkereteket, kosarakat, asztalokat, csillárokat és falilámpákat, gyertyatartókat, szőnyegeket, díszpárnákat, ágytakarókat, tárolódobozokat és sok mást is, melyekkel elvégezheti az utolsó simításokat otthonán. Nyitva tartás Hétfő - Péntek: 9 - 19 Szombat: 9 - 18 Vasárnap: 10 - 18.

Kulcsszavak:

Függöny, Konyhafelszerelés, Kerti eszközök, Lakberendezési termékek, Lakásfelszerelési Áruház

Márkanevek

JYSK

A Jysk Kft. - Siófok cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Jysk Kft. - Siófok

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Dornyai Béla U. 2.
  8200  Veszprém
 2. Belterület 5791/ 11
  8400  Ajka
 3. Gugásvölgyi út 4.
  8000  Székesfehérvár
 4. Kórház U. 120.
  7200  Dombóvár
 5. Raktár U. 40.
  7400  Kaposvár