Könyvtárellátó Kht., Budapest

19 Vélemények
Könyvtárellátó Kht.
Váci Út 19.
1134 Budapest - XIII. KERÜLET
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

A Könyvtárellátó Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. (röviden Könyvtárellátó Nonprofit Kft.) 2007. szeptember 16-a óta működik ezen a néven. Jogelődjét az alapítói jogokat gyakorló miniszter 1991.
november 1-jén kiválással hozta létre a 45 éve könyvtárellátással foglalkozó TÉKA Könyvértékesítő, Könyvtárellátó és Könyvkiadó Vállalatból, s 1994. október 1-jén alakult közhasznú társasággá. A társaság tulajdonosa a magyar állam.
A tulajdonosi és vagyonkezelői jogokat az oktatási és kulturális miniszter gyakorolja, az általa kijelölt felügyelő bizottság véleményének figyelembe vételével.


Kulcsszavak:
Könyv, Könyvtár, Újság, Tankönyv, Könyvtári Ellátás, Idegen Nyelvű Könyvek, Általános Iskolai Tankönyv, Könyvtárellátás, Folyóirat, Csomagolóanyagok forgalmazása, Hangfelvétel, Dokumentum, Nyomtatványok forgalmazása, Műsoros Kazetták, Video Felvétel, Középiskolai Tankönyv, Felsőoktatási Tankönyv, Könyvtárak Igényeinek Kielégítése
Könyvtárellátó Kht. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

tot
Hol vagy kémia könyv?

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Múlt év augusztusban kaptuk meg a tankönyveket, aminek igen borsos ára volt. Arra, ami akkor még hiányzott, azt mondták pár hét és megérkezik. Ennek ellenére vége a 2013/2014-es tanévnek, a tankönyv azóta sem érkezett meg. A tanár természetesen érdemjeggyel jutalmazta évközben a lányomat a hiányzó tankönyvért: ami persze nem 5-öst osztályzat volt. Végül fénymásoltam egy kölcsönkért kémia könyvet, lefűztük és abból tanult. Nehezen, de a tanár végül beletörődött, hogy "nem tankönyvet" használtunk, csak lapokat. Habár szakmai tankönyvük sem volt, jegyzetekből tanultak, ez viszont senkit nem izgatott. Valamint a tanítás minősége sem. Ez egy fővárosi szakközépiskola.

Pintér Gizella
Nincs GYerekemnek könyve

több, mint 6 hónappal ezelőtt

gyerekemnek még agusztusba be fizetem a cseket de még könyvünk most sincs és .És telefonba aszt a választ kaptam a hölgytöl hogy nyugotan menyek a biróságra . Szerintem ilyen alkalmazotat nem érdemes ott tartani ha nem tud az ugyfélel báni .Ez már felháboritó . Se pénzt nem kaptam visza se könyvet nem kaptam minden nap hivom öket de fel se veszik a telefont nem tudom minek ülnek ott .
#Nincs a gyerekemnek tankönyve
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gubicza Tiborné
TANKÖNYV ÁR VISSZATÉRÍTÉS

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A mai napig várom hogy lányom aki tartósan beteg vissza kapja a tankönyvek árát!!!!
#Tartósan beteg gyermek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lourdes Maria Grimon
tankönyv

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Látom a sok szülői véleményt. Elkeserítő. A kello a tk.felelősöket is csak kihasználja. December óta telefonálgatok, hogy mi tk.felelősök mikor kapjuk meg a pénzünket azért a rengeteg időért, amit munkaidőn túl végeztünk el a tankönyvezés lebonyolításával. A klik legalább szóba állt velem: ők arra várnak, hogy számukra a kello fizessen. A kellót képtelenség elérni!!! A miskolci irodán annyit mondott a hölgy, őt Pestről úgy tájékoztatták, hogy a kello már fizetett a kliknek! A klik szerint ez nem történt meg! Hány tk.felelőst érint ez országosan? Hol a pénzünk?

Jóri
tankönyv

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Még nyáron, júliusban befizettem a tankönyvek árát. Volt köztük olyan tankönyv is, amit meg sem rendeletem, de a Kello-nál azt mondták, fizessem csak be az egészet, így egyszerűbb lesz, majd utólag visszatérítik azoknak a könyveknek az árát. Hát tényleg, nekik egyszerűbb volt, azóta sem kaptam vissza azoknak a könyveknek az árát, amit meg sem rendeltem, és a diák át sem vette. Felháborító, már fél év eltelt!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Könyvtárellátó Kht. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. RONYVA U 2 3 1
  1133  Budapest
 2. GOGOL U. 16.
  1134  Budapest
 3. Lehel Utca 5
  1062  Budapest
 4. Visegrádi U. 47.
  1132  Budapest
 5. VICTOR HUGO U. 11-15.
  1132  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete