Körös Autócentrum-Opel Körös, Békéscsaba

2 Vélemények
Körös Autócentrum-Opel Körös
Szarvasi Út. 66.
5600 Békéscsaba
Békés
(1) 777 7577
(66) 530 631
(66) 530 630
(66) 441 287
(66) 450 450

Leírás

A Körös Autócentrum Kft. története

1963. március 1.-én megnyílt a 11. számú Autójavító Békéscsabán a Szabolcs és a Szarvasi út kereszteződésében. A műhely szegedi központhoz tartozott és a Gaz típuscsalád teljes felújítása és szervizelése tartozott a feladatai közé.

1970 körül megszűnt a Gaz szervízelés és a műhely átkerült a túrkevei központhoz. A neve 17. számú Autójavítóra változott és Tátra valamint IFA felújítással foglalkozott. Ebben az időszakban rohamos fejlődés indult, megépítettek egy ebédlőt, egy javítóműhelyt, egy IFA javító színt, kialakítottak egy karosszéria műhelyt, modern festőfülkével. Nyitvatartás

Hétfő - Péntek:
8:00 - 17:00

Szombat
9:00 - 12:00


Kulcsszavak:
Autókereskedés, Autókereskedelem, Autószalon, Márkaképviselet, Autótartozék, Személygépkocsi, Motorkerékpár, Gépjármű, Flottakezelés, Új Autó, Márkakereskedelem, Haszongépjármű, Honda, Gépjármű kereskedelem, Opel, Gépjármű értékesítés, Lízingelési Lehetőség, Használt Autók, Autó eladás, Autó értékesítés, Haszongépjárművek, Honda Márkaképviselet, Civic, Opel Márkakereskedő, Soul, Személygépjárművek, Crossmotor, Opel Haszongépjármű, Márkakereskedések, Kárrendezés, Casco, Autó, Autójavítás, Autószerviz, Márkaszerviz, Bérautó, Gépjárműalkatrész, Honda Szerviz, Gépjármű Felelősségbiztosítás, Autómentés, Zöldkártya, Karosszéria javítás, Autófelni, Gépjárműjavítás, Gépjármű Szerviz, Autófényezés, Autótermékek, Sportmotor, Autóalkatrész, Autógumi, Autószerelés, Tanácsadás, Javítás, Szerviz, Alkatrész, Kereskedelem, Értékesítés, Autófelszerelés, Motor, Cikk, Használt, Autóápolási, Tartozék, Kereskedelme, Opel Autószalon, Uj Opel
Körös Autócentrum-Opel Körös a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Tuzson Viola
Kiszolgálás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Habár a gépkocsim nem Opel márka, nagyon szívesen megyek az Opel Kőrös szakszervizbe. Kedves, operatív kiszolgálásban volt eddig részem. Köszönet a közösségnek. Csak így tovább.

baditu
opel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

opel márkakereskedés és autoszalonban jártam és tetszet hogy minden téren ami az automhoz kellet megkaptam ha szervizelni kellet az autot roppant kedvesek voltak velem szemben és teljes mértékben hozzám igazodtak ha alkatrész kell akkor egy nap alatt be is szerzik nekem vagy ha zöld kártya kell már álhatok is be a műhelybe az uj autok is csillognak villognak és minden nagyon tiszta mint ha patikába lennék személy szerint meg vagyok elégedve a szolgáltatással.
## szervíz# alkatrész.auto
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Körös Autócentrum-Opel Körös részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Szabolcs U.38
  5600  Békéscsaba
 2. Szabolcs U.38.
  5600  Békéscsaba
 3. Szarvasi Út 117.
  5600  Békéscsaba
 4. Szarvasi Út 117.
  5600  Békéscsaba
 5. Szarvasi Út 13.
  5600  Békéscsaba
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete