Könyvtárellátó Kht., Budapest

19 Vélemények
Könyvtárellátó Kht.
Váci út 19.
1134 Budapest - XIII. KERÜLET
(1) 237 6900
+36-1-237-6966
+36-1-237-6970
+36-20-224-6747
(20) 330 8321
(1) 239 2715
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Könyvtárellátó Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. (röviden Könyvtárellátó Nonprofit Kft.) 2007. szeptember 16-a óta működik ezen a néven. Jogelődjét az alapítói jogokat gyakorló miniszter 1991.
november 1-jén kiválással hozta létre a 45 éve könyvtárellátással foglalkozó TÉKA Könyvértékesítő, Könyvtárellátó és Könyvkiadó Vállalatból, s 1994. október 1-jén alakult közhasznú társasággá. A társaság tulajdonosa a magyar állam.
A tulajdonosi és vagyonkezelői jogokat az oktatási és kulturális miniszter gyakorolja, az általa kijelölt felügyelő bizottság véleményének figyelembe vételével.


  Cégleírás
  Az alapító okirat szerint 'a társaság kulturális tevékenységet végez: állománygyarapítást segítő szakmai és dokumentum-ellátási szolgáltatásokat nyújt a nyilvános- és szakkönyvtárak részére a könyvtári rendszer hatékonyságának és rentabilitásának javítása érdekében'. A cég vállalkozási tevékenységet közhasznú céljainak megvalósítása érdekében végez, s a gazdálkodása során elért eredményét az alapító okiratban meghatározott tevékenységeire fordítja. Politikai tevékenységet nem folytat, pártoknak anyagi támogatást nem nyújt, s az általa nyújtott közhasznú cél szerinti juttatások bárki által megismerhetők.
  A kft. szerződést kötött a Oktatási és Kulturális Minisztériummal a közhasznú tevékenység folytatásának feltételeiről.
  Éves közhasznúsági jelentésébe bárki betekinthet. Ezen felül a Könyvtárellátó működését a gazdálkodó szervezetekre vonatkozó jogszabályok határozzák meg.
  Kulcsszavak:
  Könyvtár, Újság, Könyvek, Folyóirat, Tankönyv, Könyvtári Ellátás, Általános Iskolai Tankönyv, Könyvtárellátás, Dokumentum, Csomagolóanyagok forgalmazása, Hangfelvétel, Idegen Nyelvű Könyvek, Műsoros Kazetták, Nyomtatványok forgalmazása, Könyvtárak Igényeinek Kielégítése, Felsőoktatási Tankönyv, Video Felvétel, Középiskolai Tankönyv
  A Könyvtárellátó Kht. cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  tot

  Hol vagy kémia könyv?

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Múlt év augusztusban kaptuk meg a tankönyveket, aminek igen borsos ára volt. Arra, ami akkor még hiányzott, azt mondták pár hét és megérkezik. Ennek ellenére vége a 2013/2014-es tanévnek, a tankönyv azóta sem érkezett meg. A tanár természetesen érdemjeggyel jutalmazta évközben a lányomat a hiányzó tankönyvért: ami persze nem 5-öst osztályzat volt. Végül fénymásoltam egy kölcsönkért kémia könyvet, lefűztük és abból tanult. Nehezen, de a tanár végül beletörődött, hogy "nem tankönyvet" használtunk, csak lapokat. Habár szakmai tankönyvük sem volt, jegyzetekből tanultak, ez viszont senkit nem izgatott. Valamint a tanítás minősége sem. Ez egy fővárosi szakközépiskola.

  Pintér Gizella

  Nincs GYerekemnek könyve

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  gyerekemnek még agusztusba be fizetem a cseket de még könyvünk most sincs és .És telefonba aszt a választ kaptam a hölgytöl hogy nyugotan menyek a biróságra . Szerintem ilyen alkalmazotat nem érdemes ott tartani ha nem tud az ugyfélel báni .Ez már felháboritó . Se pénzt nem kaptam visza se könyvet nem kaptam minden nap hivom öket de fel se veszik a telefont nem tudom minek ülnek ott .
  #Nincs a gyerekemnek tankönyve
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Gubicza Tiborné

  TANKÖNYV ÁR VISSZATÉRÍTÉS

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  A mai napig várom hogy lányom aki tartósan beteg vissza kapja a tankönyvek árát!!!!
  #Tartósan beteg gyermek
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Lourdes Maria Grimon

  tankönyv

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Látom a sok szülői véleményt. Elkeserítő. A kello a tk.felelősöket is csak kihasználja. December óta telefonálgatok, hogy mi tk.felelősök mikor kapjuk meg a pénzünket azért a rengeteg időért, amit munkaidőn túl végeztünk el a tankönyvezés lebonyolításával. A klik legalább szóba állt velem: ők arra várnak, hogy számukra a kello fizessen. A kellót képtelenség elérni!!! A miskolci irodán annyit mondott a hölgy, őt Pestről úgy tájékoztatták, hogy a kello már fizetett a kliknek! A klik szerint ez nem történt meg! Hány tk.felelőst érint ez országosan? Hol a pénzünk?

  Jóri

  tankönyv

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Még nyáron, júliusban befizettem a tankönyvek árát. Volt köztük olyan tankönyv is, amit meg sem rendeletem, de a Kello-nál azt mondták, fizessem csak be az egészet, így egyszerűbb lesz, majd utólag visszatérítik azoknak a könyveknek az árát. Hát tényleg, nekik egyszerűbb volt, azóta sem kaptam vissza azoknak a könyveknek az árát, amit meg sem rendeltem, és a diák át sem vette. Felháborító, már fél év eltelt!

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Könyvtárellátó Kht. részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Hasonló cégek a közelben

  1. Ronyva U 2 3 1
   1133  Budapest
  2. Lehel Tér-Gogol U. Aluljáró
   1133  Budapest
  3. Gogol U. 16.
   1134  Budapest
  4. Lehel Utca 5
   1062  Budapest
  5. Váci út 78/B.
   1133  Budapest