Közösségi Televízió, Tatabánya

3 Vélemények
Közösségi Televízió
Kodály Tér 4.
2800 Tatabánya
Komárom-Esztergom
(34) 310 902
(34) 511 385
(34) 311 587
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Tatabányai Közösségi Televízió Kft. 1985 óta van jelen a város kulturális és gazdasági életében. Televíziónk az ország egyik legkorszerűbb digitális vágórendszerével, képkeverő berendezésével és televíziós hangtechnikájával rendelkezik.


Cégleírás
A hozzájuk kapcsolódó szintén digitális rögzítés-technika és utómunka teszi lehetővé, hogy ügyfeleink számára a legkorszerűbb bemutatkozó-, reklám- és referenciafilmeket készíthessük. A rövid reklámszpotoktól, prezentációs anyagoktól kezdve komplett gyártósorok bemutatásán, termelési-, szerelési technikákon és gyárépítések nyomon követésén túl, a teljes cégbemutatók készítésében is partnerek vagyunk. Az általunk elkészített filmek CD-n, vagy DVD-n sokszorosítva alkalmasak a vállalati ügyfelek, szakmai kapcsolatok részletes tájékoztatására,bővebb és tartalmasabb információk közvetítésére. A Tatabányai Közösségi Televízió az elkészített reklámfilmek sugárzására is megfelelő környezetet tud biztosítani. A város kábeltelevíziós hálózatának alapcsatornájaként több mint 27.000 háztartásban van jelen Tatabánya, Vértesszőlős és Szárliget körzetében.
Kulcsszavak:
Hirdetés, Média, Televíziótársaság, Műsor, Tv Társaság
A Közösségi Televízió cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

mika008

Hirdetés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A munkahelyem rendszeresen jelentet meg hirdetést az Itthon újságjukban, illetve hívja meg őket a rendezvényeinkre. Mindig segítőkészek, olcsón "dolgoznak". A leforgatott interjúkat hamar leadják, megjelentetik az elkészített hirdetést.

Kelemenné Varga Melinda

TKTV

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

tatabánya és a környékbeli lakosság megismerheti a TKTV-n keresztűl a város és a környék nevezettességeivel, fontosabb híreivel, sport eseményeivel. Hétfőnként az elmúlt hetek híreit mutatja be, keddenként meg sporteseményekkel szolgálnak. Adásaikat mindig megismétlik, így aki nem tud a tv elött lenni az adott napon, ismétlésben megnézheti.
## városi tv# műsorsugárzás# sport események
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Vicuska-cicuska

Közösségi televízió

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A városunkban történt fontos eseményeket a tv-ben is láthatjuk és a hetente megjelenő Itthon újságban olvashatjuk.Minden témát átölelő hírek szerepelnek benne,a vároban és a környéken levő kultúrális rendvezvények időpontjait és programjait is megtudhatjuk.Valamint szívemnek nagyon kedves,hogy kisfiam születésnapján megjelent lapszámot későn gondolkodván nem tettem el emlékbe,de 1 év elteltével megkeresésemre elküldték nekem.Köszönet érte.
## hírek# információ# itthon újság
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Közösségi Televízió részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Határ út
  2800  Tatabánya
 2. Búzavirág U. 7.
  2800  Tatabánya
 3. Dózsa György út 15.
  2840  Oroszlány
 4. Kossuth U. 71-73.
  2800  Tatabánya

 5. 2840  Oroszlány