Közösségi Televízió, Tatabánya

3 Vélemények
Közösségi Televízió
Kodály Tér 4.
2800 Tatabánya
Komárom-Esztergom
(34) 310 902
(34) 511 385
(34) 311 587
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Tatabányai Közösségi Televízió Kft. 1985 óta van jelen a város kulturális és gazdasági életében. Televíziónk az ország egyik legkorszerűbb digitális vágórendszerével, képkeverő berendezésével és televíziós hangtechnikájával rendelkezik.


Cégleírás
A hozzájuk kapcsolódó szintén digitális rögzítés-technika és utómunka teszi lehetővé, hogy ügyfeleink számára a legkorszerűbb bemutatkozó-, reklám- és referenciafilmeket készíthessük. A rövid reklámszpotoktól, prezentációs anyagoktól kezdve komplett gyártósorok bemutatásán, termelési-, szerelési technikákon és gyárépítések nyomon követésén túl, a teljes cégbemutatók készítésében is partnerek vagyunk. Az általunk elkészített filmek CD-n, vagy DVD-n sokszorosítva alkalmasak a vállalati ügyfelek, szakmai kapcsolatok részletes tájékoztatására,bővebb és tartalmasabb információk közvetítésére. A Tatabányai Közösségi Televízió az elkészített reklámfilmek sugárzására is megfelelő környezetet tud biztosítani. A város kábeltelevíziós hálózatának alapcsatornájaként több mint 27.000 háztartásban van jelen Tatabánya, Vértesszőlős és Szárliget körzetében.
Kulcsszavak:
Hirdetés, Média, Televíziótársaság, Műsor, Tv Társaság
A Közösségi Televízió cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

mika008

Hirdetés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A munkahelyem rendszeresen jelentet meg hirdetést az Itthon újságjukban, illetve hívja meg őket a rendezvényeinkre. Mindig segítőkészek, olcsón "dolgoznak". A leforgatott interjúkat hamar leadják, megjelentetik az elkészített hirdetést.

Kelemenné Varga Melinda

TKTV

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

tatabánya és a környékbeli lakosság megismerheti a TKTV-n keresztűl a város és a környék nevezettességeivel, fontosabb híreivel, sport eseményeivel. Hétfőnként az elmúlt hetek híreit mutatja be, keddenként meg sporteseményekkel szolgálnak. Adásaikat mindig megismétlik, így aki nem tud a tv elött lenni az adott napon, ismétlésben megnézheti.
## városi tv# műsorsugárzás# sport események
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Vicuska-cicuska

Közösségi televízió

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A városunkban történt fontos eseményeket a tv-ben is láthatjuk és a hetente megjelenő Itthon újságban olvashatjuk.Minden témát átölelő hírek szerepelnek benne,a vároban és a környéken levő kultúrális rendvezvények időpontjait és programjait is megtudhatjuk.Valamint szívemnek nagyon kedves,hogy kisfiam születésnapján megjelent lapszámot későn gondolkodván nem tettem el emlékbe,de 1 év elteltével megkeresésemre elküldték nekem.Köszönet érte.
## hírek# információ# itthon újság
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Közösségi Televízió részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Határ út
  2800  Tatabánya
 2. Búzavirág U. 7.
  2800  Tatabánya
 3. Dózsa György út 15.
  2840  Oroszlány
 4. Kossuth U. 71-73.
  2800  Tatabánya

 5. 2840  Oroszlány