Közösségi Televízió, Tatabánya

Cégnév:
Közösségi Televízió
Cím:
Kodály Tér 4.
Irányítószám/Település:
2800 Tatabánya
Megye:
Komárom-Esztergom
Telefon:
(34) 310 902
Telefon:
(34) 511 385
Fax:
(34) 311 587
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A Tatabányai Közösségi Televízió Kft. 1985 óta van jelen a város kulturális és gazdasági életében. Televíziónk az ország egyik legkorszerűbb digitális vágórendszerével, képkeverő berendezésével és televíziós hangtechnikájával rendelkezik.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A hozzájuk kapcsolódó szintén digitális rögzítés-technika és utómunka teszi lehetővé, hogy ügyfeleink számára a legkorszerűbb bemutatkozó-, reklám- és referenciafilmeket készíthessük. A rövid reklámszpotoktól, prezentációs anyagoktól kezdve komplett gyártósorok bemutatásán, termelési-, szerelési technikákon és gyárépítések nyomon követésén túl, a teljes cégbemutatók készítésében is partnerek vagyunk. Az általunk elkészített filmek CD-n, vagy DVD-n sokszorosítva alkalmasak a vállalati ügyfelek, szakmai kapcsolatok részletes tájékoztatására,bővebb és tartalmasabb információk közvetítésére. A Tatabányai Közösségi Televízió az elkészített reklámfilmek sugárzására is megfelelő környezetet tud biztosítani. A város kábeltelevíziós hálózatának alapcsatornájaként több mint 27.000 háztartásban van jelen Tatabánya, Vértesszőlős és Szárliget körzetében.

Kulcsszavak:

Hirdetés, Média, Televíziótársaság, Műsor, Tv Társaság

A Közösségi Televízió cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

mika008
4 Csillagok

Hirdetés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A munkahelyem rendszeresen jelentet meg hirdetést az Itthon újságjukban, illetve hívja meg őket a rendezvényeinkre. Mindig segítőkészek, olcsón "dolgoznak". A leforgatott interjúkat hamar leadják, megjelentetik az elkészített hirdetést.

Kelemenné Varga Melinda
5 Csillagok

TKTV

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

tatabánya és a környékbeli lakosság megismerheti a TKTV-n keresztűl a város és a környék nevezettességeivel, fontosabb híreivel, sport eseményeivel. Hétfőnként az elmúlt hetek híreit mutatja be, keddenként meg sporteseményekkel szolgálnak. Adásaikat mindig megismétlik, így aki nem tud a tv elött lenni az adott napon, ismétlésben megnézheti.
Címkék: ## városi tv# műsorsugárzás# sport események
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Vicuska-cicuska
5 Csillagok

Közösségi televízió

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A városunkban történt fontos eseményeket a tv-ben is láthatjuk és a hetente megjelenő Itthon újságban olvashatjuk.Minden témát átölelő hírek szerepelnek benne,a vároban és a környéken levő kultúrális rendvezvények időpontjait és programjait is megtudhatjuk.Valamint szívemnek nagyon kedves,hogy kisfiam születésnapján megjelent lapszámot későn gondolkodván nem tettem el emlékbe,de 1 év elteltével megkeresésemre elküldték nekem.Köszönet érte.
Címkék: ## hírek# információ# itthon újság
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Közösségi Televízió részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Határ út
  2800  Tatabánya
 2. Fürdő U. 55.
  2800  Tatabánya
 3. Búzavirág U. 7.
  2800  Tatabánya
 4. Dózsa György út 15.
  2840  Oroszlány
 5. Kossuth U. 71-73.
  2800  Tatabánya

 6. 2840  Oroszlány