Közigazgatási És Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Szolgálat -, Miskolc

Cégnév:
Közigazgatási És Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Szolgálat -
Cím:
Mindszent Tér 3.
Irányítószám/Település:
3530 Miskolc
Telefon:
46 502 030
Fax:
46 502 027
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A Humánia HRS Group Zrt. jogelődjét, a Humánia Kft.-t 2001-ben alapította egy olyan fiatal szakemberekből álló gárda, akik 1994-re visszanyúló, a munkaerő-kölcsönzés korábbi speciális szegmensében szerzett tapasztalataikkal, a partnercégek és munkavállalók elvárásainak megfelelően folyamatosan fejlesztik a céget. Ezzel párhuzamosan dinamikusan viszik előre a korábban létrehozott társcéget is, amely a fiatalok munkavállalásának és tapasztalatszerzésének segítését tűzte ki célul, ezáltal megoldást jelentve a cégek időszakosan felmerülő munkaerőproblémáira valamint a jövő szakembereinek megtalálására is.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Cégünk fő profilja a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés, azaz a munkaerőpiac kínálatának és keresletének optimális összekapcsolása. Megkeressük a cégek számára az ideális munkatárs-jelölteket és ezzel párhuzamosan felkutatjuk az álláskeresők részére a legmegfelelőbb munkalehetőségeket. Kínálatunkban vannak időszakos és folyamatos munkalehetőségek egyaránt, a betanított munkától a szakmai speciális feladatokig.

Amennyiben állást keres, váltani szeretne vagy egyszerűen csak érdeklik a lehetőségek, itt mindenről tájékoztatást kaphat. Megismertetjük Önnel a munkaerő-kölcsönzés, -közvetítés fogalmát, megmutatjuk, miért is előnyös ez Önnek mint munkavállalónak, megtekintheti az aktuális álláslehetőségeinket és tetszés szerint jelentkezhet is ezekre.

Kulcsszavak:

Munkaerő kölcsönzés, Munkahely, Munkalehetőség, Munkaadó, Munka, Munkaerőpiac

A Közigazgatási És Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Szolgálat - cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Közigazgatási És Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Szolgálat -

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Mindszent Tér 3.
  3530  Miskolc
 2. Szent István U. 18.
  3450  Mezőcsát
 3. Barkóczy út 7.
  3300  Eger
 4. Szvorényi U. 27.
  3300  Eger
 5. Jászi Oszkár Utca 2.
  3600  Ózd