KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLAT , Kaposvár

Cím:
Rákóczi Tér 9-11.
Irányítószám/Település:
7400 Kaposvár
Telefon:
82 527 765
Fax:
82 527 763
Weboldal:
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A Humánia HRS Group Zrt. jogelődjét, a Humánia Kft.-t 2001-ben alapította egy olyan fiatal szakemberekből álló gárda, akik 1994-re visszanyúló, a munkaerő-kölcsönzés korábbi speciális szegmensében szerzett tapasztalataikkal, a partnercégek és munkavállalók elvárásainak megfelelően folyamatosan fejlesztik a céget. Ezzel párhuzamosan dinamikusan viszik előre a korábban létrehozott társcéget is, amely a fiatalok munkavállalásának és tapasztalatszerzésének segítését tűzte ki célul, ezáltal megoldást jelentve a cégek időszakosan felmerülő munkaerőproblémáira valamint a jövő szakembereinek megtalálására is.

Cégleírás
Cégünk fő profilja a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés, azaz a munkaerőpiac kínálatának és keresletének optimális összekapcsolása. Megkeressük a cégek számára az ideális munkatárs-jelölteket és ezzel párhuzamosan felkutatjuk az álláskeresők részére a legmegfelelőbb munkalehetőségeket. Kínálatunkban vannak időszakos és folyamatos munkalehetőségek egyaránt, a betanított munkától a szakmai speciális feladatokig.

Amennyiben állást keres, váltani szeretne vagy egyszerűen csak érdeklik a lehetőségek, itt mindenről tájékoztatást kaphat. Megismertetjük Önnel a munkaerő-kölcsönzés, -közvetítés fogalmát, megmutatjuk, miért is előnyös ez Önnek mint munkavállalónak, megtekintheti az aktuális álláslehetőségeinket és tetszés szerint jelentkezhet is ezekre.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLAT

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Rákóczi Tér 9-11.
  7400  Kaposvár
 2. Rákóczi Tér 9-11
  7400  Kaposvár
 3. Rákóczi Út. 60.
  7621  Pécs
 4. Rákóczi út 60.
  7621  Pécs
 5. Sugár út 4.
  8800  Nagykanizsa