Kaposkábel Kft., Kaposvár

3 Vélemények
Kaposkábel Kft.
Szántó U. 5
7400 Kaposvár
Somogy
06-82/528-300
06-82/528-308
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Kábeltelevizió társaság Fő profilunk a képújság rendszerű napi hírek és hirdetések közvetítése.


Cégleírás
1994 óta folyamatosan van jelen a City Kábel Képújság Hírcsatorna Kaposvár hirdetési lehetőségeinek színes palettáján. Ezidő alatt széles ügyfélkörre tett szert, s - többek között - ennek köszönhetően a nézettsége is ugrásszerűen megnőtt. Napjainkra már 16 700 lakásban lehet fogni jó minőségben műsorunkat az OIRT 5-ös csatornán, mely az "alap programcsomag" része, így minden kábel TV előfizetőhöz eljut. Rovatrendszer segítségével az üzleti hirdetéseket és az egyéb közérdekű információkat külön-külön rovatban helyezzük el.
Így a televíziónézők maguk dönthetik el, mikor szeretnének bekapcsolódni műsorunkba. A rovatok ciklusosan (óránként) ismétlődnek. Egy adott hirdetés, illetve információs anyag napjában 24 alkalommal kerül képernyőre, egyenként - átlagosan - 1 perc időtartamban.
A hirdetési oldalak hátterei igényes fotók vagy grafikák, melyeket a megrendelő maga is mellékelhet. Technikailag bármilyen fotó-, videofelvétel fogadására, digitalizálásra alkalmas e média.
Kulcsszavak:
Kábel Tv, Hbo, Internet, Sport, Film, Csatorna, Tv, Hír, Kábelgyártás
A Kaposkábel Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Rátkai Zsuzsanna

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Több éve vagyok előfizetőjük, teljes megelégedettséggel. Igaz az internet szolgáltatásuk néha kimaradozik, de ettől függetlenül amit ígérnek, bőven teljesítik. Áraik versenyképesek, ügyfélszolgálatuk készséggel segít mindenben.
## kábelnet# internet# televízió# kábeltv
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Juhász Ákos

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon régóta van náluk előfizetésem, soha semmi gond nem volt a szolgáltatásukkal. Áraikkal is meg vagyok elégedve, választhatunk programcsomagokat is, így az idősektől a legfiatalabbak is meg tudják szabni a saját előfizetésük díját. Költözéskor is gond nélkül működött a szolgáltatásuk.
## kábelnet# tv# kábeltv
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

valaki64

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sok éve vagyok előfizetőjük nagy megelégedettséggel. Szolgáltatásuk megbízható, műszaki hibáktól mentes. A programválasztékuk széles, 4 választható csomag áll rendelkezásünkre, amiből mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Az áraik versenyképesek. A kábeles internet szolgáltatásukról rosszat még nem hallottam.
## szórakozás# internet# tv# kábeltv
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Kaposkábel Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

  1. Németh István Fasor 21
    7400  Kaposvár