Katófer Kft. Laguna Lux Fürdőszobaszalon, Debrecen

Cégnév:
Katófer Kft. Laguna Lux Fürdőszobaszalon
Cím:
Mikepércsi út 70.
Irányítószám/Település:
4030 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 471 007
Telefon:
(52) 520 860
Fax:
(52) 471 007
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Katófer Kft. 1991-ben alapított családi vállalkozás. Profilja a műszaki anyagok, épületgépészeti szerelvények, fürdőszoba felszerelések és burkolóanyagok kis- és nagykereskedelme.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A Laguna Lux Fürdőszobaszalon 1998 nyarán nyitotta meg kapuit a vásárlóközönség előtt. Folyamatosan fejlesztjük a választékot és a bemutatás színvonalát. Célunk, hogy a vásárlóink komplex kiszolgálást kapjanak: mindenre kiterjedő áruválasztékot, szakszerű segítséget, látványtervezést, mennyiségszámítást, házhozszállítást. 2004 tavaszán a Laguna Lux mellett megnyitottuk a Fürdőszoba Diszkont áruházunkat, hogy teljes áruskálát kínálhassunk az alacsonyabb árkategóriában is.
Bátran állíthatjuk, hogy üzletünk meghatározó tényezővé vált Debrecen fürdőszoba felszerelés és burkolóanyag piacán. Akár a klasszikus eleganciára, akár a legmodernebb stílusra vágyik, szalonunk választéka minden termékkörben a formatervezés és minőség csúcsát képviseli. Széles palettán kínáljuk a minőségi, főként olasz padlólapokat és csempéket.
Választhat a Gardenia Orchidea, Versace, Dado, Antica Ceramica Rubiera, Ragno, Cedir gyárak termékei közül.

Kulcsszavak:

Csempe, Szaniteráru, Zuhanykabin, Fürdőszobaberendezés, Fürdőszoba felszerelés, Webáruház, Burkolat

A Katófer Kft. Laguna Lux Fürdőszobaszalon cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Eszter Pásztor
5 Csillagok

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Katófer Kft. komolyan veszi az ügyfél elégedettségét. Rendeltem tőlük csempéket. Szépeket, minőségi anyagokat. Megérkezett az áru, kicsomagálásnál kiderült, 3 nagy csempe törött. E-mailen jeleztem a cégnek a problémát. Intézkedtek és annyira komolyan vették a panaszt, hogy a hiányzó darabokat az olasz manager hozta ki személyesen, a lakásunkra. Ráadásul nem 3, hanem 5 új nagy csempét kaptunk, mert annyi van egy dobozban. :-) A panaszkezeléssel annyira meg voltam elégedve, hogy rendeltünk még csempét ugyanattól a gyártótól, ugyanazt, máshová is rakjuk. Egy cégről mindig akkor derül ki, hogy milyen, amikor probléma van. Amikor jól mennek a dolgok, könnyű mosolyogni. Egy cég igazi arcát az mutatja meg, a problémákat, panaszokat hogyan kezelni. A Katófer Kft. remekül vizsgázott, köszönöm. És köszönöm a szép csempéket. :-)
Címkék: #Csempe#panaszkezelés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bottlik József
3 Csillagok

Laguna Lux Fürdőszobaszalon

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nemrég bővítették az üzletet. Megtalálható náluk amire szükségünk lehet fürdőszoba építésénél felújjításánál./csaptelep,radiátor,kagylók ,apróbb dolgok amik a beszerelésekhez szükségesek / Az áraik elfogadhatóak . Az eladók felkészültek /pl segít kiszámolni mekkora helyiságbe mekkora radiátort kell tenni /,segítőkészek. Az udvarban saját parkolójuk van .
Címkék: ## fürdőszoba# radiátor# csap
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Katófer Kft. Laguna Lux Fürdőszobaszalon részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Álmos Utca 1
  4030  Debrecen
 2. Monostorpályi út 30
  4030  Debrecen
 3. Epreskert U. 1.
  4030  Debrecen
 4. Széchenyi U. 80.
  4031  Debrecen
 5. Széchenyi U. 40.
  4025  Debrecen
 6. Széchenyi U.25
  4025  Debrecen