Katófer Kft. Laguna Lux Fürdőszobaszalon, Debrecen

Cím:
Mikepércsi út 70.
Irányítószám/Település:
4030 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 471 007
Telefon:
(52) 520 860
Fax:
(52) 471 007
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Katófer Kft. 1991-ben alapított családi vállalkozás. Profilja a műszaki anyagok, épületgépészeti szerelvények, fürdőszoba felszerelések és burkolóanyagok kis- és nagykereskedelme.

Cégleírás
A Laguna Lux Fürdőszobaszalon 1998 nyarán nyitotta meg kapuit a vásárlóközönség előtt. Folyamatosan fejlesztjük a választékot és a bemutatás színvonalát. Célunk, hogy a vásárlóink komplex kiszolgálást kapjanak: mindenre kiterjedő áruválasztékot, szakszerű segítséget, látványtervezést, mennyiségszámítást, házhozszállítást. 2004 tavaszán a Laguna Lux mellett megnyitottuk a Fürdőszoba Diszkont áruházunkat, hogy teljes áruskálát kínálhassunk az alacsonyabb árkategóriában is.
Bátran állíthatjuk, hogy üzletünk meghatározó tényezővé vált Debrecen fürdőszoba felszerelés és burkolóanyag piacán. Akár a klasszikus eleganciára, akár a legmodernebb stílusra vágyik, szalonunk választéka minden termékkörben a formatervezés és minőség csúcsát képviseli. Széles palettán kínáljuk a minőségi, főként olasz padlólapokat és csempéket.
Választhat a Gardenia Orchidea, Versace, Dado, Antica Ceramica Rubiera, Ragno, Cedir gyárak termékei közül.

Vélemények

Eszter Pásztor
5 Csillagok

Vélemény

, 2013. április 12.

A Katófer Kft. komolyan veszi az ügyfél elégedettségét. Rendeltem tőlük csempéket. Szépeket, minőségi anyagokat. Megérkezett az áru, kicsomagálásnál kiderült, 3 nagy csempe törött. E-mailen jeleztem a cégnek a problémát. Intézkedtek és annyira komolyan vették a panaszt, hogy a hiányzó darabokat az olasz manager hozta ki személyesen, a lakásunkra. Ráadásul nem 3, hanem 5 új nagy csempét kaptunk, mert annyi van egy dobozban. :-) A panaszkezeléssel annyira meg voltam elégedve, hogy rendeltünk még csempét ugyanattól a gyártótól, ugyanazt, máshová is rakjuk. Egy cégről mindig akkor derül ki, hogy milyen, amikor probléma van. Amikor jól mennek a dolgok, könnyű mosolyogni. Egy cég igazi arcát az mutatja meg, a problémákat, panaszokat hogyan kezelni. A Katófer Kft. remekül vizsgázott, köszönöm. És köszönöm a szép csempéket. :-)
Címkék: #Csempe#panaszkezelésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bottlik József
3 Csillagok

Laguna Lux Fürdőszobaszalon

, 2007. december 23.

Nemrég bővítették az üzletet. Megtalálható náluk amire szükségünk lehet fürdőszoba építésénél felújjításánál./csaptelep,radiátor,kagylók ,apróbb dolgok amik a beszerelésekhez szükségesek / Az áraik elfogadhatóak . Az eladók felkészültek /pl segít kiszámolni mekkora helyiságbe mekkora radiátort kell tenni /,segítőkészek. Az udvarban saját parkolójuk van .
Címkék: ## fürdőszoba# radiátor# csapErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Katófer Kft. Laguna Lux Fürdőszobaszalon részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Álmos Utca 1
  4030  Debrecen
 2. Monostorpályi út 30
  4030  Debrecen
 3. Epreskert U. 1.
  4030  Debrecen
 4. Varga Utca 34.
  4024  Debrecen
 5. Széchenyi U. 80.
  4031  Debrecen

 6. Távolság: 2.38 km
  Adatok
  Széchenyi U. 40.
  4025  Debrecen