Kincsem Lovaspark, Tápiószentmárton

2 Vélemények
Kincsem Lovaspark
Sőregi út
2711 Tápiószentmárton
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Kincsem Lovaspark Budapesttől 60 km-re található. A mintegy 400 hektáros terület kiváló adottságokkal rendelkezik a lovassport szerelmesei számára.


Cégleírás
Kocsi János /1948/ vállalkozó a tápiószentmártoni Kincsem Lovaspark tulajdonosa A lovakkal már gyermekkorában barátságot kötött. Apja kocsiversenyek résztvevőjeként számos távhajtó versenyt nyert - nagyszülei, dédszülei mind ismert lótartók, lótenyésztők voltak. A Kocsi család a dunántúli Kocs községből települt három-négy generációval ezelőtt Nagykátára. Ma a Kocsi család Budapesten él. Kocsi János már gyermekfejjel elhatározta, ha teheti, neki is lesznek lovai. 1992 óta lótulajdonos.
A tápiószentmártoni Kincsem Lovaspark területét - az egykori orosz repülőteret objektumaival - 1993-ban vásárolta meg. Azóta a lovaspark az ő elképzelései, tervei alapján épül. A "lovasparadicsom" évről-évre szépül, gyarapodik és a hazai lovassport, lótenyésztés, idegenforgalom egyik gyöngyszemévé nőtte ki magát. Szolgáltatások Tegyen egy kellemes kirándulást családjával, barátaival, munkatársaival Kincsem szülőföldjére, Tápiószentmártonba a Kincsem Lovasparkba, mely az év minden időszakában igényes szolgáltatásaival várja vendégeit. - Tartsa itt névnapját, születésnapját, eljegyzését, esküvőjét, házassági évfordulóját! - Rendezze meg nálunk cége tanácskozását, munkaértekezletét, konferenciáját, garden party-ját! - Sportegyesületek, sportszövetségek részére edzőtáborozási lehetőséget kínálunk.
Lovasprogram A park és környezete rövid- /1 óra/, közép- /3 óra/ és hosszútávú /fél- és egész napos/ tereplovaglás, lovas- és fogatos túra igényt is ki tud elégíteni /kísérővel-vezetővel, hajtóval/, előre egyeztetett útvonalon és programmal. - Puszta taxival való látogatás az őshonos parkba, csárdalátogatással egybekötve. - Csoportok részére, igény szerint csikós, Puszta ötös, -tízes, -tizenkettes bemutató, amatőr fogathajtó versenyen való részvételi lehetőség. - Felnőttek és gyermekek részére futó száraztatás - nagylovon, pónin. Lovas oktatás Felnőttek és gyermekek - kezdők és haladók - egyének és csoportok részére, napi egy vagy több alkalommal, megegyezéses óraszámban.
Kulcsszavak:
Lovaglás, Lovastábor, Bértartás, Díjugratás, Fogathajtás, Díjlovaglás, Ménes, Fedeles Lovarda, Távlovaglás, Tenisz, Vendéglátás, Oktatás, Étterem, Szálláshely, Rendezvényszervezés, Rendezvény, Szauna, Büfé, Szabadidő, Verseny, Úszómedence, Bemutatóterem, Horgászati Lehetőség, Terep és Túralovaglás, Fogatozás
Kincsem Lovaspark a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Mátraaljai Juhász Béla

A fenti a saját nevem

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Többször látogattunk a Kincsem lovasparkba a környezet és ellátás kitűnő köszönet Kocsi Úrnak.
## lószerető# agrármérnök
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

pitti32

étterem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Többször is jártam már náluk rendezvény alkalmával is finomak az ételeik és akik hiszenek bizonyos erőkben azok a híres dombra ki is sétálhatnak gyógyulni. Én maradok az ételeknél.
## étterem# vendéglátás# étel
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Kincsem Lovaspark részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Erdei Tanya 11.
  2213  Monorierdő
 2. Zsák Utca 3
  2721  Pilis
 3. Irsai út 12
  2713  Csemő
 4. Mizse 339.
  6050  Lajosmizse
 5. Temető út 2
  5122  Jászdózsa