Kodolányi János Középiskola, Székesfehérvár

Kodolányi János Középiskola
Szabadságharcos U. 57. 2. Em
8000 Székesfehérvár
Fejér
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Kodolányi János Középiskola Székesfehérvár egyik legfiatalabb középfokú oktatási intézménye 1997-ben kezdte el muködését érettségi utáni közép- illetve felsofokú szakmák oktatásával.


Cégleírás
A 2000/2001. tanévben a gimnáziumi képzés is elindult, így mára az iskola sikeres, többprofilú intézménnyé vált. A 2004/2005. tanévben ismét változás történt iskolánk életében.
Szeptember 1-tol a Kodolányi János Foiskola vette át intézményünk fenntartói feladatát. Így a nyelvtanár-képzésben gyakorlóiskola lesz középiskolánk, ahol pedagógusaink vezetotanári szerepet kapnak. Ezért még az eddiginél is nagyobb hangsúlyt fektetünk az idegen nyelvek tanítására.
A tavalyi év után ismét indul az öt évfolyamos idegen nyelvi elokészíto osztály. Az elmúlt években a színvonalas szakmai munka eredményeként a végzos általános iskolások körében keresett iskolává váltunk. Iskolánk ideális környezetben, zöldövezetben, folyamatosan szépülo épületben muködik.
Kulcsszavak:
Nyelvoktatás, Tanulás, E Learning, Felnőttoktatás, Felnőttképzés, Oktatás, Iskola, Középiskola, Továbbképzés, Karrier, Intézményi Kommunikátor, Gazdálkodási Menedzserasszisztens, Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakmenedzser
Kodolányi János Középiskola a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kodolányi János Középiskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Irányi Dániel Utca 4.
  8000  Székesfehérvár
 2. Mátyás Király Krt. 11.
  8000  Székesfehérvár
 3. Sörház Tér 9.
  8000  Székesfehérvár
 4. Kelemen Béla U. 59.
  8000  Székesfehérvár
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete