Konyhagép Stúdió, Kecskemét

Cím:
Vörösmarty Utca 4
Irányítószám/Település:
6000 Kecskemét
Megye:
Bács-Kiskun
Telefon:
(76) 497 506
Mobile:
(20) 368 7461
Mobile:
(70) 428 7579
Fax:
(76) 497 506
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Mintatermünk a mai kor elvárásainak megfelelően igényes klímatizált környezetben, szakképzett, magasszintű szakmai tudással és több éves tapasztalattal rendelkező munkatársakkal igyekszik maximálisan kiszolgálni az elégedett ügyfeleket.

Cégleírás
Cégünk a beépíthető és szabadon álló konyhai készülékek terén széles termékválasztékkal áll vevőink rendelkezésére, melynek néhány darabja a képviselt márkák közül megtekinthető, és kipróbálható mintatermünkben. Választékunk és áraink, vezető helyet foglal el magyarországi viszonylatban. Az üzleti vevők részére biztosított kedvezményeket, rövid szállítási határidőket és minden igényt kielégítő kiszolgálást lakossági ügyfeleink is élvezhetik. A konyhai készülékek közül a világszínvonalon is piacvezető, elismert magas színvonalú és minőségű Teka, Electrolux, Gorenje, Siemens, Fagor, Ariston, Cata, Whirlpool, Bosch, Ardo, valamint a konyhai mosogatók terén világszinvonalú Blanco, Franke termékek széles választékát kínáljuk ügyfeleink számára! Amennyiben bővebb információra van szüksége látogasson el a konyhagép stúdió mintatermébe, ahol felkészült munkatársaink barátságos környezetben várják leendő vásárlóinkat. Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig: 9-18 óráig Szombat: 9-13 óráig Vasárnap: Zárva

Gazdasági információk

Adószám
22250272-2-03
TEÁOR kód
4754 - Villamos Háztartási Készülékek Kiskereskedelme

Vélemények

boros timea
5 Csillagok

MOSOATÓGÉP

, 2009. december 17.

ITT VETTÜK A MOSOGATÓGÉPEMET SZINVONALAS FELVILÁÁGITÁST KAPTUNK A CSODA MASINÁROL NAGYON NAGY VOLT A VÁLASZTÉK SZINBN FORMÁBAN TERITÉKBEN ITT AZTÁN MINDENKI MEGTALÁLJA A SAJÁT IGÉNYEINEK MEGFELELÖT.
Címkék: ## mosogatógépErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Konyhagép Stúdió részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Deák Ferenc Tér 6
    6000  Kecskemét
  2. Dráva U. 41.
    6000  Kecskemét