Kouko-Kai Internationale- Hungary Office, Balatonfüred

Cím:
.
Irányítószám/Település:
8230 Balatonfüred
Megye:
Veszprém
Mobile:
+36/70/341-8506
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Leírás

Tiszteletbeli klubtagjaink regisztrált harcművész mesterek, akik kizárólag ajánlás útján, díjmentesen csatlakozhatnak. Szövetségünk szervezeti formája: Egyesület. Alapítva: 1994.
Névadónk sensei Nobuaki japán kendo mester. (KOU - Vörös KO - Tigris KAI - Szövetség) A logónkban a japán írásjegyek (kanji) az Ő kézírása.
1999-től a Szövetség Technikai igazgatója shihan Claude Boucabeille 7.danos francia karate mester.

Cégleírás
Motivációnk és küldetésünk Jelen korunk, arra ösztönzi az embereket, hogy ne mozduljanak ki a házukból. Többségük valóságshowkon és tv sorozatokon nevelkedik, ahelyett hogy koncertekre és színházba járna, ahol valódi művészeti értékekkel, valamint a társasági élet kultúrájával ismerkedhetne meg. A mai modern társadalomban az embereket a lustaságra nevelik.
Arra próbálják rávenni a televízókon keresztül, hogy maradjanak otthon, húzzanak fel csodapizsamát éjszakára, amitől majd lefogynak, vagy vegyenek az ágyuk alá rejthető fitnessgépeket ahelyett, hogy csatlakozzanak egy sportegyesülethez, ahol közösségben fejleszthetik kitartásukat és akaraterejüket az egészségük mellett. Küldetésünk: Eltökélt célunk, hogy példamutató módon divatot teremtsünk a társadalom minden rétegében a sport- és kulturális szabadidős programokon történő aktív részvételre.
Egyedülállóan orientáljuk az embereket az egészséges életmód felé, eredeti módon keltjük fel az érdeklődésüket a sportok és a művészetek iránt.

Vélemények

Nyilas László
5 Csillagok

alkalom megteremtése kell az embereknek

2012. március 8.

dicséretes törekvés és hasonlóan vélekedek.nagy gond hogy ezt nem tudják az emberek nagy része és nincs lehetőségük hol testmozogni.nincs szervezettség szerintem erre nagy igény lenne.Ny.L. fontos lenne a felvilágosítás és a megszerettetése a testmozgának.
Címkék: #alkalom és megkedveltetésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Kouko-Kai Internationale- Hungary Office részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Köztársaság U. 6.
  8230  Balatonfüred
 2. Kőkorsó U. 2.
  8229  Csopak
 3. Szigony U. 7.
  8291  Vöröstó
 4. Dózsa György út 14
  8200  Veszprém
 5. Szeglethy U. 7.
  8200  Veszprém
 6. Szeglethy Utca 7.
  8200  Veszprém