Krúdy Vigadó, Nyíregyháza

Cégnév:
Krúdy Vigadó
Cím:
Sóstói U. 75.
Irányítószám/Település:
4400 Nyíregyháza
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:
(42) 594 100
Telefon:
(42) 596 843
Fax:
(42) 596 844
Weboldal:
Ellenőrzött adatok
        , Frissítve 2 nappal ezelőtt Ellenőrzött adatok - Frissítve 2 nappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Házunk a sóstói tó partján kívánja felidézni Krúdy korának varázsát. Éttermünkben és a teraszon várjuk az A'la carte étlap kedvelőit, míg báltermünkben, dísztermünkben és a művészeti szalonban konferenciák, esküvők, rendezvények lebonyolítását vállaljuk. A mintegy 150 fő befogadására alkalmas teraszon grill sziget, élőzene, egyedülálló fagylaltos pult, légvár és az étterem közelében minden gyermek igényeit kielégítő játszótér várja az idelátogató családokat egy természet közeli vacsorára.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Házunk a Sóstó partján kívánja felidézni Krúdy korának varázsát. Éttermünkben és a teraszon várjuk az A'la cart étlap kedvelőit, míg báltermünkben, dísztermünkben és a művészeti szalonban konferenciák, esküvők,, rendezvények lebonyolítását vállaljuk. A mintegy 150 fő befogadására alkalmas teraszon grill sziget, élőzene, egyedülálló fagylaltos pult, légvár és az étterem közelében minden gyermek igényeit kielégítő játszótér várja az idelátogató családokat egy természet közeli vacsorára.

Közvetlen szomszédságunkban fekszik az ország egyik legszínvonalasabb állatparkja, az Aquarius élményfürdő, a csónakázó tó, a strand és a tóstrand is, melyeket körülöleli a sóstói nagyerdő. Ezek a remek adottságok - távol a város zajától - gondtalan időtöltést és pihenést biztosítanak idelátogató vendégeink számára.

Kulcsszavak:

Vendéglátás, Étterem, Rendezvény, Gasztronómia, Konferencia központ, Szálláshely, Turizmus, Rendezvényszervezés, Kiállítás, Szórakoztatás

A Krúdy Vigadó cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

roli888
4 Csillagok

étterem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az egyik legszebb helyen lévő étterem és szálloda. Rálátás van a Sóstói tóra és a tó körüli sétáló részre. Az árak egy kicsit borsosak de az étel minősége mindenkit kárpótol.

Jónás Sándorné
5 Csillagok

Köszönet

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A lányom lakodalmát május 23-án tartottuk a Krúdy Vigadóban. Elragadtatással tudok beszélni a helyről, a vendéglátó pincérek munkájáról, ügyességéről, a konyha remekeiről. Az árak nem szöknek irreálisan. Szuper volt és kifogástalan minden. Köszönet érte. Ha én lennék a tulajdonos, dekorációs munkákat is vállalnék és az ételek nevét jellegzetesen "krúdys"-ra változtatnám.
Címkék: ## esküvő# vacsora# diszlet# kiváló minősités
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bunkóczi Csaba
5 Csillagok

Esküvő

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A bátyámnak itt volt az esküvője és nagyon sokkan voltak. Szép nagy hely és kényelmesen elfértünk. Köszönjük meg nekik a jó kis party-t. köszönjük.
Címkék: ## nagyon szép hely
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Krúdy Vigadó részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Sóstói út 40
  4400  Nyíregyháza
 2. Sóstói Utca 52
  4400  Nyíregyháza
 3. Ungvár Sétány 15
  4400  Nyíregyháza
 4. Ungvár Sétány 27
  4400  Nyíregyháza
 5. Stadion Utca 53.
  4400  Nyíregyháza
 6. Apáczai Csere János Tér 1.
  4246  Nyíregyháza