Láng-Debrecen Kft.

1 Vélemény
Láng-Debrecen Kft.
Monostorpályi út 9/A
4030 Debrecen
Hajdú-Bihar
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

Aprólékosan kidolgozott logisztikai rendszerünknek köszönhetően a területünk legeldugottabb településén is 24 órán belül hozzájutnak a legextrémebb alkatrészekhez is. A megrendelt áru ügyfeleinkhez történő eljuttatásáról 6 autónk gondoskodik.
Alkalmazottak száma kezdetben 5 fő, később 20 fő. Ebben a körben csak a szakmailag legfelkészültebb kollegák találhatják meg számításaikat hosszabb távon. Továbbképzésükről, piaci információkkal való ellátásukról a Láng Kft-vel karöltve folyamatosan gondoskodunk.

 1. Contact
 2. Reklám
 3. Általános Szerződési Feltételek

Cégleírás
További tel/fax: 06 (52)500-511 Cégünk a Láng-Debrecen Kft 1995-ben alakult magánszemélyek ill.
a Láng Kft közreműködésével.
Tevékenységi köre, gépjármű alkatrész kis illetve nagykereskedelmi forgalmazása Hajdú illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén. A tevékenységünk során kezdettől a Láng Kft-t, mint az ország piacvezető autóalkatrész importőrét képviseljük a régióban, s ez által Európa legmeghatározóbb gyártó cégeit tudhatjuk magunk mögött.Kereskedelmi stratégiánk célja, partnereinknek megrendelőinknek bizalmának fokozása úgy, hogy a hangsúlyt a szolgáltatások bővítésére, illetve azok színvonalának tökéletesítésére fordítjuk, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy a piacvezető pozíciónkat hosszú távon megtartsuk. Kiterjedt viszonteladói partneri rendszert működtetünk. Ügyfeleink telefonon, faxon illetve fejlett modemes rendszerünk segítségével rendelhetik meg alkatrész szükségletüket.
Kulcsszavak:
Autószerviz, Autósbolt, Autójavító, Gépjárműalkatrész, Autófelszerelés, Autóápolás, Haszongépjármű, Gépkocsi Alkatrészek, Személygépkocsi, Műszaki Vizsga, Szerviz, Autó környezetvédelmi vizsgálat
Termékek
Autóalkatrész
Láng-Debrecen Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

joe70

autóalaktrész ,felszerelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nemrég költöztek a Széchenyi utcáról az új üzletbe . Nagyobb az eladótér ,több az árú is . Udvariasok ,hozzáértő eladók . Igyekeznek minden igényt kielégíteni . Autóalakatrész és felszerelés forgalmazásával foglakoznak . Ami nincs rakáron ,hamar beszerzik . Ajánlom őket !

Írjon véleményt a(z) Láng-Debrecen Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Üzletek a közelben


 1. 181.53 km
  Petőfi S. Sgt. 78.
  6728  Szeged
 2. Ady Endre Utca 92.
  1215  Budapest
 3. Váci út 156.
  1138  Budapest
 4. Komáromi út 63-65
  2800  Tatabánya
 5. Rákóczi Ferenc Utca 172
  8000  Székesfehérvár