Cím:
Monostorpályi út 9/A
Irányítószám/Település:
4030 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 500 510
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Aprólékosan kidolgozott logisztikai rendszerünknek köszönhetően a területünk legeldugottabb településén is 24 órán belül hozzájutnak a legextrémebb alkatrészekhez is. A megrendelt áru ügyfeleinkhez történő eljuttatásáról 6 autónk gondoskodik.
Alkalmazottak száma kezdetben 5 fő, később 20 fő. Ebben a körben csak a szakmailag legfelkészültebb kollegák találhatják meg számításaikat hosszabb távon. Továbbképzésükről, piaci információkkal való ellátásukról a Láng Kft-vel karöltve folyamatosan gondoskodunk.

Cégleírás
További tel/fax: 06 (52)500-511 Cégünk a Láng-Debrecen Kft 1995-ben alakult magánszemélyek ill.
a Láng Kft közreműködésével.
Tevékenységi köre, gépjármű alkatrész kis illetve nagykereskedelmi forgalmazása Hajdú illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén. A tevékenységünk során kezdettől a Láng Kft-t, mint az ország piacvezető autóalkatrész importőrét képviseljük a régióban, s ez által Európa legmeghatározóbb gyártó cégeit tudhatjuk magunk mögött.Kereskedelmi stratégiánk célja, partnereinknek megrendelőinknek bizalmának fokozása úgy, hogy a hangsúlyt a szolgáltatások bővítésére, illetve azok színvonalának tökéletesítésére fordítjuk, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy a piacvezető pozíciónkat hosszú távon megtartsuk. Kiterjedt viszonteladói partneri rendszert működtetünk. Ügyfeleink telefonon, faxon illetve fejlett modemes rendszerünk segítségével rendelhetik meg alkatrész szükségletüket.

Vélemények

joe70
5 Csillagok

autóalaktrész ,felszerelés

, 2009. december 12.

Nemrég költöztek a Széchenyi utcáról az új üzletbe . Nagyobb az eladótér ,több az árú is . Udvariasok ,hozzáértő eladók . Igyekeznek minden igényt kielégíteni . Autóalakatrész és felszerelés forgalmazásával foglakoznak . Ami nincs rakáron ,hamar beszerzik . Ajánlom őket !
Címkék: ## alkatrészErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Láng-Debrecen Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben


 1. Távolság: 181.56 km
  Petőfi S. Sgt. 78.
  6728  Szeged
 2. Ady Endre Utca 92.
  1215  Budapest
 3. Váci út 156.
  1138  Budapest

 4. Távolság: 243.59 km
  Komáromi út 63-65
  2800  Tatabánya

 5. Távolság: 248.73 km
  Rákóczi Ferenc Utca 172
  8000  Székesfehérvár