Lüna Ékszer, Budapest

1 Vélemény
Lüna Ékszer
Erzsébet Királyné Útja 73
1142 Budapest - XIV. Kerület, Zugló
+36-30-900-3321
Ezoterikus ékszerek
+36-20-400-7818
Ékszerkölcsönzés
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
LÜNA Egyedi Ékszerkészítő és Szolgáltató Bt.
Cégjegyzékszám
01-06-717830
Adószám
20171515-1-42
TEÁOR kód
3212 - Ékszergyártás

Leírás

Üzletünkben saját terveink alapján készített ékszereinket lehet megtekinteni, megvásárolni. Fontos számunkra a személyes találkozás vevőinkkel, hogy bővítsük tapasztalatainkat. Megrendelőink, pedig élvezhetik előnyét egy személyre szabott, egyedileg megtervezett, és elkészített ékszernek. Láthatják és érezhetik a munka minőségét, az odafigyelést a legjobb, és legtisztább alapanyagokból készített munkáinkon.


Cégleírás
Életünk minden területén érezhetjük olykor, hogy segítségre szorulunk akár testi, lelki, vagy szellemi síkon. Szükségünk van a harmóniára, amiben a különböző szintű energiák összhangja segít.
Minden anyag, forma, szín, ábra, egyedi rá jellemző rezonanciával rendelkezik. Ezeket az energiákat önmagukban, vagy egymással összehangolva saját szolgálatunkba állíthatjuk, segítségül hívhatjuk. A szimbólumok, és jelképek az ékszereinken ebben nyújtanak segítséget. Feladataink megoldásában, egészségünk megőrzésében vagy helyreállításában fontos szerepet játszik a tudás, hogy ezeket az energiákat működtetni tudjuk. Ékszereink tervezésénél, és elkészítésénél ebben próbálok segítséget nyújtani minden hozzám fordulónak. Összetettebb problémák esetén számmisztikai elemzéssel, gyógyító kozmikus szimbólumok alkalmazásával igyekszem megtalálni a kiváltó okot, vagy kész elképzeléseket, terveket segítek megvalósítani.
Az ékszerek különböző ásványokkal, drágakövekkel kiegészítve erősíthetik, vagy finomíthatják az általuk közvetített rezgéseket, ebben is segítségedre lehetek.
Kulcsszavak:
Fülbevaló, Lánc, Karkötő, Karikagyűrű, Medálok, Női Gyűrűk, Férfi Gyűrűk, Nyakékek, Ékszerbolt, Kisérő Gyűrű, Ezoterikus Ékszer, Ékszerkölcsönzés
Lüna Ékszer a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Laci egy fantasztikus ember... örülök hogy találkoztam Vele.Ami, egyébként biztosan elő fog még fordulni.Köszönöm Neki az eddigi segítséget, egy nagy ölekés!!! Mojzes Jutka

Írjon véleményt a(z) Lüna Ékszer részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Erzsébet Királyné Útja 56/B.
  1142  Budapest
 2. Erzsébet Királyné Útja 56/B.
  1142  Budapest
 3. Erzsébet Királyné út 45/A
  1142  Budapest
 4. Sárköz U. 5
  1142  Budapest
 5. Nagy Lajos Király Útja 168.
  1149  Budapest
 6. Thököly út 152 .
  1146  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete