L'oréal Magyarország Kozmetikai Kft., Budapest

Cégnév:
L'oréal Magyarország Kozmetikai Kft.
Cím:
Árpád Fejedelem Útja 26-28.
Irányítószám/Település:
1023 Budapest - II. kerület
Telefon:
(1) 438 2100
Fax:
(1) 438 2299
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A LORÉAL úgy a világpiacon, mint a hazai kozmetikai piacon is vezeto szerepet tölt be. A L'ORÉAL úgy a világpiacon, mint Magyarországon a kozmetikai ipar vezetői között van.
Hogy miért? Mi a titkunk? Nagyon egyszerű. Minden munkatársunk azért dolgozik, hogy Ön és minden nő és férfi elégedett lehessen, ha a tükörbe néz.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Hivatásunk a Szépség szolgálata. Azé a Szépségé, melynek feltétele az ápoltság, a jó közérzet. Kutatóink lassan egy évszázada fáradhatatlanul keresik, figyelik és fejlesztik a kozmetológiában felhasználható újabb és újabb ismereteket.
Az élettudományok minden szakágában eredményes kutatásokat végeznek, a kifejlesztett új készítmények hatékonyak, s tükrözik a biztonság és megbízhatóság iránti elkötelezettségünket. A L'ORÉAL ahogy, ha belép honlapunkra, Ön is megtapasztalhatja nagyon sok területen szolgálja a szépülni vágyókat.
Talán nem túlzás, ha azt mondom,
Idegen nyelvű leírás
At LOréal, we have made cosmetics the focus of all our energy and know-how for nearly a century. We are fully committed to putting all our expertise and research resources to work for the well-being of men and women, in all their diversity, around the world

Kulcsszavak:

Kozmetikai termék

Termékek

Illatszer, Kozmetikum

A L'oréal Magyarország Kozmetikai Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-268100
Adószám
10885633-2-44
TEÁOR kód
2042 - Testápolási cikk gyártása

Vélemények

1 Csillagok

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Üdv. Én vettem egy loreal dobozos nagyon világos barna hajfestéket és az eredmény zőld színű lett. Fel vettem a kapcsolatot a loreallal akik el küldtek az ő fodrászukhoz. Aki ugy elrontotta a hajm hogy jelenleg a szőke helyett vörös, és zöld. Elmondtam a lorealnak aki ezek után nem vállalja a felelőséget. Azt mondták küldenek egy sampont és egy balzsamot. Mondtam hogy én azt akarom hogy olyan legyen a hajam mint az elott volt. Jelenleg Debrecenben egy fodrász sem vállalja a hajam mert azt mondj?k le kell vágni teljesen ha normális szint szeretnék amijen volt. Gratulálok loreal!!! Nem hagyom annyiban felkerestem egy ügyvédet és a médiához, a fogyasztóvédelmhez, és a bíróságra fordulunk. Az esküvőmet nem tudom megtartani ilyen rozsda vörös hajszínnel nembeszélve arról hogy le kelett vágni már igy is nagyon sokat a hajamból amit 10 éve növesztek és ez csak a kezdet még sokkal többet le kell v?gni. Szoval senki ne vegyen loreal terméket ha rám halgat!

szisz
1 Csillagok

hajfestés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én nagyon elégedett voltam a Loreal márkával, mindaddig, amíg sötétbarnára festettem a hajam. Viszont amikor világosbarna akartam lenni, a leradírozott hajamon (tehát eredeti világosbarna) a világosbarna hajfesték (amit még majdnem világosnak találtam a boltban) visszacsinálta ugyanolyanra amilyen előtte volt. Iszonyú csalódás és pénzkidobás volt a radírral együtt - és maradtam amilyen voltam, csak roncsoltam a hajam...

Takács Dária
1 Csillagok

Hajfesték

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Loreal csapat. Tegnap vettem egy Sublime Mousse 700 hajfestéket "Valodi nagyon világos Barna". Fel is használtam de az eredmény katasztrófális lett. Nagyon sötét barna színe lett a hajamnak. Hozzá teszem hogy előtte sokkal világosabb majdnem szőke volt a hajszínem. Mindig ezt a típusú hajfestéket veszem, gondolván hogy minőségi terméket veszek. Hozzáteszem hogy a piacon a legdrágább hajfestékről beszélünk. Eddig még nem csalódtam az önök által forgalmazott hajfestékben, de most nagyon. Nem beszélve a hajam színéről. Kérem nézzenek utána. Egy kódot találtam a dobozon: 10J501.Köszönettel Takács Dária
HajfestékHajfesték
Címkék: #nem az van a csomagban amit a dobozon leírnak
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

fekete éva
1 Csillagok

festék

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nincs jó véleményem a cégről még csak nem is reagál a sok elégedetlen vásárlónak!!!!!

feketeéva
1 Csillagok

Bosszuság

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

kedves loreál ezt ird a dobozodra.ez igy lenne ferr! Kedves szép Hölgyek! Ha azt akarják,hogy meglepetésben legyen részük, nem biztos,hogy, ez ameglepi - tetszeni fog, de ha szeretnek rizikózni, akkor csak a 2.4oo ft os Loreált vegyék - persze saját felelősségre, mert nem fogják azt kapni, amit igazán szeretnének!!!!! Pl. aranyszőke - helyett rókavörős, bronz vörős, pirosvörős. Tehát Hölgyeim , csak ezt vegyék - vigyék csalodni aztán nagyot fognak!!!! Még a várva várt randi is elmarad mert aki várta- látva Önt hanyatvágodik - tehát balesetveszélyes a Loreál festéke. Sajnos én voltam ennek a festéknek szenvedő alanya és kérem Önöket,hogy kárpotoljanak! Nagyon vidám szivélyes üdvözlettel egy rókavörös akiaranyszőke szeretett volna lenni!!!!! Fekete Éva macoka70@indamail.hu Ezek után is vidám szép napot kivánok!
Címkék: #róka vörős piros vörös
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) L'oréal Magyarország Kozmetikai Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Frankel Leó út 47.
  1023  Budapest
 2. Frankel Leo U. 21. Fsz.2.
  1023  Budapest
 3. Árpád Fejedelem Útja 26-28.
  1023  Budapest
 4. Árpád Fejedelem Útja 26-28.
  1023  Budapest
 5. Bécsi út 6
  1023  Budapest
 6. Török U. 5.
  1023  Budapest