L'oréal Magyarország Kozmetikai Kft., Budapest

Cím:
Árpád Fejedelem Útja 26-28.
Irányítószám/Település:
1023 Budapest - II. kerület
Telefon:
(1) 438 2100
Fax:
(1) 438 2299
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 4 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A LORÉAL úgy a világpiacon, mint a hazai kozmetikai piacon is vezeto szerepet tölt be. A L'ORÉAL úgy a világpiacon, mint Magyarországon a kozmetikai ipar vezetői között van.
Hogy miért? Mi a titkunk? Nagyon egyszerű. Minden munkatársunk azért dolgozik, hogy Ön és minden nő és férfi elégedett lehessen, ha a tükörbe néz.

Cégleírás
Hivatásunk a Szépség szolgálata. Azé a Szépségé, melynek feltétele az ápoltság, a jó közérzet. Kutatóink lassan egy évszázada fáradhatatlanul keresik, figyelik és fejlesztik a kozmetológiában felhasználható újabb és újabb ismereteket.
Az élettudományok minden szakágában eredményes kutatásokat végeznek, a kifejlesztett új készítmények hatékonyak, s tükrözik a biztonság és megbízhatóság iránti elkötelezettségünket. A L'ORÉAL ahogy, ha belép honlapunkra, Ön is megtapasztalhatja nagyon sok területen szolgálja a szépülni vágyókat.
Talán nem túlzás, ha azt mondom,
Idegen nyelvű leírás
At LOréal, we have made cosmetics the focus of all our energy and know-how for nearly a century. We are fully committed to putting all our expertise and research resources to work for the well-being of men and women, in all their diversity, around the world

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-268100
Adószám
10885633-2-44
TEÁOR kód
2042 - Testápolási cikk gyártása

Vélemények

1 Csillagok

2015. március 13.

Üdv. Én vettem egy loreal dobozos nagyon világos barna hajfestéket és az eredmény zőld színű lett. Fel vettem a kapcsolatot a loreallal akik el küldtek az ő fodrászukhoz. Aki ugy elrontotta a hajm hogy jelenleg a szőke helyett vörös, és zöld. Elmondtam a lorealnak aki ezek után nem vállalja a felelőséget. Azt mondták küldenek egy sampont és egy balzsamot. Mondtam hogy én azt akarom hogy olyan legyen a hajam mint az elott volt. Jelenleg Debrecenben egy fodrász sem vállalja a hajam mert azt mondj?k le kell vágni teljesen ha normális szint szeretnék amijen volt. Gratulálok loreal!!! Nem hagyom annyiban felkerestem egy ügyvédet és a médiához, a fogyasztóvédelmhez, és a bíróságra fordulunk. Az esküvőmet nem tudom megtartani ilyen rozsda vörös hajszínnel nembeszélve arról hogy le kelett vágni már igy is nagyon sokat a hajamból amit 10 éve növesztek és ez csak a kezdet még sokkal többet le kell v?gni. Szoval senki ne vegyen loreal terméket ha rám halgat!

szisz
1 Csillagok

hajfestés

2013. március 5.

Én nagyon elégedett voltam a Loreal márkával, mindaddig, amíg sötétbarnára festettem a hajam. Viszont amikor világosbarna akartam lenni, a leradírozott hajamon (tehát eredeti világosbarna) a világosbarna hajfesték (amit még majdnem világosnak találtam a boltban) visszacsinálta ugyanolyanra amilyen előtte volt. Iszonyú csalódás és pénzkidobás volt a radírral együtt - és maradtam amilyen voltam, csak roncsoltam a hajam...

Takács Dária
1 Csillagok

Hajfesték

2012. szeptember 14.

Tisztelt Loreal csapat. Tegnap vettem egy Sublime Mousse 700 hajfestéket "Valodi nagyon világos Barna". Fel is használtam de az eredmény katasztrófális lett. Nagyon sötét barna színe lett a hajamnak. Hozzá teszem hogy előtte sokkal világosabb majdnem szőke volt a hajszínem. Mindig ezt a típusú hajfestéket veszem, gondolván hogy minőségi terméket veszek. Hozzáteszem hogy a piacon a legdrágább hajfestékről beszélünk. Eddig még nem csalódtam az önök által forgalmazott hajfestékben, de most nagyon. Nem beszélve a hajam színéről. Kérem nézzenek utána. Egy kódot találtam a dobozon: 10J501.Köszönettel Takács Dária
HajfestékHajfesték
Címkék: #nem az van a csomagban amit a dobozon leírnakErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

fekete éva
1 Csillagok

festék

2011. augusztus 16.

nincs jó véleményem a cégről még csak nem is reagál a sok elégedetlen vásárlónak!!!!!
Címkék: #nem vált beErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

feketeéva
1 Csillagok

Bosszuság

, 2011. május 22.

kedves loreál ezt ird a dobozodra.ez igy lenne ferr! Kedves szép Hölgyek! Ha azt akarják,hogy meglepetésben legyen részük, nem biztos,hogy, ez ameglepi - tetszeni fog, de ha szeretnek rizikózni, akkor csak a 2.4oo ft os Loreált vegyék - persze saját felelősségre, mert nem fogják azt kapni, amit igazán szeretnének!!!!! Pl. aranyszőke - helyett rókavörős, bronz vörős, pirosvörős. Tehát Hölgyeim , csak ezt vegyék - vigyék csalodni aztán nagyot fognak!!!! Még a várva várt randi is elmarad mert aki várta- látva Önt hanyatvágodik - tehát balesetveszélyes a Loreál festéke. Sajnos én voltam ennek a festéknek szenvedő alanya és kérem Önöket,hogy kárpotoljanak! Nagyon vidám szivélyes üdvözlettel egy rókavörös akiaranyszőke szeretett volna lenni!!!!! Fekete Éva macoka70@indamail.hu Ezek után is vidám szép napot kivánok!
Címkék: #róka vörős piros vörösErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Hinata88
1 Csillagok

Hát, nagy problémák ezek...

2011. május 18.

"Tisztelt " mindenki aki éppen azt próbálja megvitatni milyen is a jó hajfesték és egyebek... lol... ameddig ti itt azon vakaróztok, hogy jajj, nem is olyan színű lett a hajam, hanem egy árnyalattal világosabb, addig állatok százait öli meg ez a cég szörnyű kínok között, mert rajtuk kísérleteznek. Szerintetek nekik hogy fájnak ezek a kísérletek? keressetek rá a neten az állatkísérletekre, és ha ez után még tudtok ezen vinnyogni, és továbbra is lelki ismeret nélkül pakolásszátok a kosaratokba ezen termékekekt, akkor gratulálok, ti nem vagytok emberek... Remélem páran elolvassák mielőtt törölve lesz a postom, mert ugye a negatív kritika ( ami csak az igazság ) nem jön jól a cégnek :)
Címkék: #állatkísérletekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

divat
5 Csillagok

mondas

2010. október 23.

a loreal hajfestek mas mind a tobbi hajfestek es ezert szukseges a szakember velemenye ezert van szepsegszalon tevedes csak azoknal van akik nem ertik magukat!!!!!!!

irma
5 Csillagok

kérdés

2010. május 1.

A lányom is és én is használjuk a termékeiket.Meg vagyunk elégedve.Az a kérdésem hogy a borostyánszőkét kivonják a forgalombó?Kár lenne mert gyönyörű szín .rozsairma46@freemail.hu
Címkék: ## jó szinekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Deák Zsuzsanna
1 Csillagok

Nagy csalódás!

, 2010. január 8.

Az Excell 10' krémhajfesték (a dobozon gyönyörû) Borostyán árnyalatának használatát követôen a hajam KOROMFEKETE lett! Nem tudom, hogy egyáltalán lejön-e valahogy, mindenesetre ilyen CSALÓDOTT és FELHÁBORODOTT még sohasem voltam, pedig sok hajfestéket kipróbáltam már. Óvakodjatok ettôl a márkától!!!!
Címkék: ## panasz# elégedetlen vásárlóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Richárd
5 Csillagok

Hajfestés

, 2009. december 24.

Az anyukám ennek a cégnek használja a haj festékét, megkérdeztem a véleményét, és azt válaszolta, hogy mindig ezt fogja használni, ez a legjobb, mert ugyanazt a színhatást látja viszont a tükörben (én is), mint ami a dobozon van vagy amit reklámban mutatnak. Sok ismerőse is használja, akik szintén meg vannak vele elégedve. Az árakat megnéztem és a többi hajfesték árához viszonyítva egészen olcsók. Mindenkinek ezt ajánljuk, aki festeni vagy festetni szeretné a haját!
Címkék: ## hajfestésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) L'oréal Magyarország Kozmetikai Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Frankel Leó út 47.
  1023  Budapest
 2. Frankel Leo U. 21. Fsz.2.
  1023  Budapest
 3. Árpád Fejedelem Útja 26-28.
  1023  Budapest
 4. Bécsi út 6
  1023  Budapest
 5. Török U. 5.
  1023  Budapest
 6. Török Utca 5.
  1023  Budapest