Lakás Dekoráció Webáruház, Budapest

Cím:
Csontváry U. 34.
Irányítószám/Település:
1181 Budapest
Mobile:
30/742-4643
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Leírás

Lakás dekorációs kiegészítők igényeseknek: díszgyertya, feng shui gyertya, ékszerdoboz, mécsestartó, ünnepi dekorációk

Cégleírás
A lakás berendezésének nem csak praktikus tartozéka a szép díszgyertya, hanem hangulatfokozó szerepe is van. A szép díszgyertya formájával, színével, egzotikusságával, emeli lakásunk fényét, összhangba hozza otthonunkat. Egy jól kiválasztott dekoráció még otthonosabbá varázsolja lakásunkat. Jó ajándékozási lehetőség is akár születésnapra, névnapra, vagy csak úgy, mert szeretnénk meglepni azt, akit szeretünk. Egy boldog pillanat megörökítése, egy jól sikerült nyaraláson készült fotó, egy gyermek születése, mind-mind jó alkalom arra, hogy fényképet készítsünk. Ezeket a fotókat, megfelelő stílusú fotókeretbe rakjuk, ami illik a lakásunk dizájnához.
Ha klasszikus stílusú lakásunk van, tehát szeretjük a régi szép bútorokat, akkor ahoz illő képkeretet válasszunk. Más képkeret illik egy minimál stílusú lakáshoz, megint más egy fiatal lány szobájához. Az ékszerdobozok szép kiegészítője lakásunknak, egyben praktikus tárolási lehetőséget is nyújt ékszereink számára. A megfelelően kiválasztott ékszerdoboz, díszdoboz éke lehet a hálószobának, nappalinak. A karácsony jelentős és legértékesebb ünnep.
A karácsonyi dekoráció fontos az ünnepi hangulat eléréséhez. A díszített karácsonyfa, a különböző díszgyertyák, mécsestartók, angyalkák mind részei az ünnepi hangulatnak. A karácsony az az idő, amikor az emberek több időt töltenek együtt a családdal, barátokkal. A karácsonyi hangulat ideális arra, hogy együtt a család feldíszítse a lakást.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Lakás Dekoráció Webáruház

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Csontváry U,34
  1181  Budapest
 2. Üllői út 473.
  1181  Budapest

 3. Távolság: 1.10 km
  Adatok
  Ipacsfa Utca 8.
  1186  Budapest
 4. Reviczky Gyula Utca 9-11.
  1184  Budapest

 5. Távolság: 1.30 km
  Adatok
  Üllői út 440-442.
  1183  Budapest

 6. Távolság: 1.72 km
  Adatok
  Nefelejcs Utca 44.
  1183  Budapest