LANGA BT., Budapest

Cégnév:
LANGA BT.
Cím:
Lovag Utca 10.
Irányítószám/Település:
1066 Budapest
Telefon:
(1) 473 1515
Fax:
(1) 312 7181
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Leírás

Társasházak könyvvezetésében, ha a Tulajdonosok Intéző Bizottság útján kezelik Társasházukat. Társasházak teljes körű kezelésében. Társaságunk 1994.
óta foglalkozik társasházak közös képviseletével, üzemeltetésével. A szakképzettség és a gyakorlat biztosítja Önöknek a következetes gazdálkodást és a tervezett felújítási munkák lebonyolítását.
Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Nagy-Gara Anikó vagyok, a LANGA BT vezetője. Szakképzett társasházkezelő (OKJ középfokú végzettség), valamint mérlegképes könyvelői szakképzettséggel rendelkezem.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Csapatunk lendületes, több éve szolgáljuk az általunk képviselt társasházak tulajdonosait. Számos társasházunk kezelését megalakulásuk óta, 10-13 éve kezeljük és évről-évre megtisztelnek bizalmukkal. Minden Társasház egyedi, és sajátos problémákkal küzd, ezért minden esetben személyes egyeztetés után - felmérve a társasház egyéni igényeit és adottságait - állapítjuk meg képviseleti díjunkat.

Kulcsszavak:

Ingatlan, Ingatlanközvetítés, Ingatlankezelés, Ingatlan vétel, Ingatlan Bérlése, Ingatlan Adásvétele, Ingatlan Átadás, Ingatlanok Bérbeadása, Házkezelés, Társasházkezelő, Ingatlanok Eladása, Ingatlan Piac

A LANGA BT. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

dr. Hamzsa Ákos
1 Csillagok

Langa Bt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Igazi rendszerváltás előtti házmester, nem szolgáltat hanem hatalmat gyakorol és kegyeket osztogat (annak aki megszolgálta, a többiek mehetnek ...). Mindent mindenkinél jobban tud, ha pedig kiderül, hogy mégsem lapít mint sz...a fűben, hátha megússza...
Címkék: #az igazi házmester (az ötvenes évekből)
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kis Timea
5 Csillagok

Langa Bt

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Barátságos, nagyon kellemes légkörrel, gyors ügyintézéssel dolgozó cég. Hibákra azonnal jönnek, nagy szakértelemmel.
Címkék: ##Ügyintézés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

gyory gabor
1 Csillagok

langa bt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

a fent említett orthodox régimódiságnak az a hátránya, hogy távolabbi pontból lehetetlen elérni a Langát ügyintézés kizárt.

gyory gabor
1 Csillagok

langa bt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

a cég kommunikációs rendszerei kimerülnek a múlt század 80as éveinek technológiájában. sem telefonon sem e-mailon nem elérhetőek vagy pedig a szolgáltatás és információnyújtás mértékének lehető legszűkebbre szabása érdekében lekorlátozták egy faxszámon át történő üzenetrögzítőre. Költségvetésüket még olyan módon sem hajlandóak csökkenteni, hogy a kliens által e-mailben kért postát e-mailban küldjék meg, mindent tértivevényesen postáznak és nem is fogadnak e-maileket , de legalábbis nem közölnek e-mail címet.

Írjon véleményt a(z) LANGA BT. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Weiner Leó Utca 6 Fs 5/A
  1066  Budapest
 2. Dessewffy U. 47.
  1066  Budapest
 3. Nagymező Utca 66.
  1065  Budapest
 4. Teréz Krt. 46.
  1066  Budapest
 5. Teréz Krt. 38.
  1066  Budapest
 6. Teréz Krt. 38
  1066  Budapest