Cím:
Lovag Utca 10.
Irányítószám/Település:
1066 Budapest
Telefon:
(1) 473 1515
Fax:
(1) 312 7181
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Leírás

Társasházak könyvvezetésében, ha a Tulajdonosok Intéző Bizottság útján kezelik Társasházukat. Társasházak teljes körű kezelésében. Társaságunk 1994.
óta foglalkozik társasházak közös képviseletével, üzemeltetésével. A szakképzettség és a gyakorlat biztosítja Önöknek a következetes gazdálkodást és a tervezett felújítási munkák lebonyolítását.
Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Nagy-Gara Anikó vagyok, a LANGA BT vezetője. Szakképzett társasházkezelő (OKJ középfokú végzettség), valamint mérlegképes könyvelői szakképzettséggel rendelkezem.

Cégleírás
Csapatunk lendületes, több éve szolgáljuk az általunk képviselt társasházak tulajdonosait. Számos társasházunk kezelését megalakulásuk óta, 10-13 éve kezeljük és évről-évre megtisztelnek bizalmukkal. Minden Társasház egyedi, és sajátos problémákkal küzd, ezért minden esetben személyes egyeztetés után - felmérve a társasház egyéni igényeit és adottságait - állapítjuk meg képviseleti díjunkat.

Vélemények

dr. Hamzsa Ákos
1 Csillagok

Langa Bt

, 2012. május 20.

Igazi rendszerváltás előtti házmester, nem szolgáltat hanem hatalmat gyakorol és kegyeket osztogat (annak aki megszolgálta, a többiek mehetnek ...). Mindent mindenkinél jobban tud, ha pedig kiderül, hogy mégsem lapít mint sz...a fűben, hátha megússza...
Címkék: #az igazi házmester (az ötvenes évekből)Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kis Timea
5 Csillagok

Langa Bt

2011. január 27.

Barátságos, nagyon kellemes légkörrel, gyors ügyintézéssel dolgozó cég. Hibákra azonnal jönnek, nagy szakértelemmel.
Címkék: ##ÜgyintézésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

gyory gabor
1 Csillagok

langa bt

, 2010. augusztus 6.

a fent említett orthodox régimódiságnak az a hátránya, hogy távolabbi pontból lehetetlen elérni a Langát ügyintézés kizárt.

gyory gabor
1 Csillagok

langa bt

, 2010. augusztus 6.

a cég kommunikációs rendszerei kimerülnek a múlt század 80as éveinek technológiájában. sem telefonon sem e-mailon nem elérhetőek vagy pedig a szolgáltatás és információnyújtás mértékének lehető legszűkebbre szabása érdekében lekorlátozták egy faxszámon át történő üzenetrögzítőre. Költségvetésüket még olyan módon sem hajlandóak csökkenteni, hogy a kliens által e-mailben kért postát e-mailban küldjék meg, mindent tértivevényesen postáznak és nem is fogadnak e-maileket , de legalábbis nem közölnek e-mail címet.Írjon véleményt a(z) LANGA BT. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Weiner Leó Utca 6 Fs 5/A
  1066  Budapest
 2. Dessewffy U. 47.
  1066  Budapest

 3. Távolság: 120 m
  Adatok
  Nagymező Utca 66.
  1065  Budapest
 4. Teréz Krt. 46.
  1066  Budapest

 5. Távolság: 190 m
  Adatok
  Teréz Krt. 38.
  1066  Budapest
 6. Teréz Krt. 40.
  1066  Budapest