Leértékelt Áruk Boltja, Budapest

Cégnév:
Leértékelt Áruk Boltja
Cím:
Xiv.Kerület, Bosnyák Tér 4.
Irányítószám/Település:
1149 Budapest - Zugló
Telefon:
06-1/273-04-06
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Akciós szépséghibás kartonsérült leértékelt olcsó műszaki cikkek féláron teljes körű garanciával.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Cégünk, a Leértékelt Áruk Boltja 2003- ban alakult, azzal a céllal, hogy egy optimális műszaki termék kínálatot nyújtson leendő ügyfeleinknek, mind a háztartási gépek ( hűtőszekrények, fagyasztók, fagyasztóládák, borhűtők, sütők, tűzhelyek, mosógépek, mosogatógépek, mikrohullámú sütők ), mind a szórakoztató elektronikai cikkek ( LCD tv, plazma tv, dvd, hordozható hifi, hifi rendszer, házimozi, rádió, autó cd, tft monitor stb. ) és kisháztartási gépek ( porszívó, vasaló, hajszárító, hajvasaló, borotva, párásító, hősugárzó, klíma ) körében. Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek a lehető legalacsonyabb árakon és legjobb minőségben kínáljuk kartonsérült, szépséghibás termékinket és ezen túlmenően egy megbízható szolgáltatást nyújtsunk. Leértékelt boltunkban új, kartonsérült és szépséghibás gépekkel találkozhat melyekhez olcsón, jóval a piaci ár alatt juthat hozzá. Ezt a feltételt úgy biztosítjuk Önöknek, hogy kartonsérült termékeinket külföldről importáljuk, melyekre garanciát vállalunk. Üzleteinket Budapesten már 3 helyen megtalálja, a ( XIV.
kerület Bosnyák tér 4. ), ( XVII. kerület Pesti út 273. ), ( XIX. kerület Üllői út 243.
), illetve internetes web áruházunkban http://leertekelve.hu, ahol kartonsérült és szépséghibás háztartási gépek és szórakoztató elektronikai cikkek kaphatóak nagy választékban akár áruhitelre is. Kollégáink készséggel állnak az Önök rendelkezésére. Bízunk benne, hogy termékeink és szolgáltatásunk színvonala folyamatos megelégedésükre szolgál és rendszeresen vásárlóink körében üdvözölhetjük. Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 09-18h-ig Szombat: 09-14h-ig Vasárnap: Zárva

Kulcsszavak:

Televízió, Szépséghibás, Csomagolássérült, Leárazás, Leértékelt, Kartonsérült, Mosógép, Mosogatógép, Plazma, Lcd, Olcsó, Akció, Műszaki, Sérült

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • Maestro
 • MasterCard
 • Visa
 • Banki átutalás

A Leértékelt Áruk Boltja cég a következő kategóriákban szerepel:

Kapcsolattartó személyek

Ákos Szondi - Értékesítés

  Vélemények

  Demeter Béla
  1 Csillagok

  mosógép

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Üdvözlök mindenkit aki ezt olvassa! Új mosógépet vettem a cégtől ami nem is volt leértékelve. A próbaüzemnél megtelt vízzel eláztatta a motort is , alig tudtam kiszedni belőle. 3 napon belül visszavittem, kértem a cseréjét, mert nem akartam, hogy az eláztatott motor miatt folyamatosan szervizbe kelljen hordani. Nem cserélték ki, még a pénzemet sem fizették vissza, gyakorlatilag se mosógépem se pénzem. A reklamációra nem válaszolnak, nem hívnak. A fogyasztóvédelemnél tartok. Kerüljétek el nagy ívben Őket.

  Sárdi Sándorné
  1 Csillagok

  megtévesztés

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nagyon elégedetlen voltam a kiszolgálással és a bánás módal ezért nem fogom ezt az áruházat ajánlani senkinek.Problémám nem tájékoztattak arról hogy a laptopok nem magyar billetyűzettel vannak ellátva ezért én szerettem volna a terméket vissza adni és az árát visszakapni de ettől teljessen elzárkóztak.A terméken nem volt feltüntetve hogy milyen billentyűzettel van.A másik hogy ezt rögtön másnap szerettem volna ezt megtenni hogy a terméket vissza adjam én másnap vissza is vittem.Azt a válasz kaptam hogy beszélnek a tulajdonosal és megkérdezik tőle hogy vissza adhatják e nekem a termék árát.Másnap nem jelentkeztek nekem kelett megkeresni őket és azt a válszt kaptam hogy atulajdonos nem adja vissza pénzt.Én ha tudtam volna vagy tájékoztattak volna erről a problémáról akkor eszembe nem lett volna hogy megvesgem a terméket.Ezért érzem hogy becsaptak mert akkor máshól veszek laptoppot.Így váklasztási lehetőséget sem kapta hogy én magam döntsem el azt hogy akarok e egy illyen billentyűzetű gépet és nem volt olcsó egyáltalán.

  Írjon véleményt a(z) Leértékelt Áruk Boltja részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Hasonló cégek a közelben

  1. Angol U. 65
   1149  Budapest
  2. Róna U. 174.
   1145  Budapest
  3. Róna U. 174.
   1145  Budapest
  4. Róna U. 174
   1145  Budapest
  5. Róna U. 174.
   1145  Budapest
  6. Róna Utca 174. (J Épület)
   1145  Budapest