Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft., Budapest

Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft.
Szent László Tér 13
1046 Budapest - IV. Kerület, Újpest
(1) 266 2458
(20) 620 2401
(1) 700 4694
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft. honlapja

A LEM-TRÉNER Oktatási Szolgáltató Kft. elsősorban egészségügyi és szociális szakemberek egész országra kiterjedő képzéseinek megszervezésével (kihelyezett képzések), szakképzési és továbbképzési programok kidolgozásával, akkreditációjával, tanfolyamok, szakképzesek lebonyolításával foglalkozó, akkreditált szolgáltató cég.

 1. About
 2. Cégadatok

Cégleírás
Cégünk, a LEM-TRÉNER Oktatási Szolgáltató Kft. elsősorban egészségügyi és szociális szakemberek egész országra kiterjedő képzéseinek megszervezésével (kihelyezett képzések), szakképzési és továbbképzési programok kidolgozásával, akkreditációjával, tanfolyamok, szakképzesek lebonyolításával foglalkozó, akkreditált szolgáltató. Mint ahogy az minőségpolitikánkból is kiderül, tevékenységünk során különösen nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra. Az elmúlt évek során közreműködtünk a Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola és Gimnázium, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, PRIME Oktatóház Kft., EDU PED Zrt.
szakképzéseinek, továbbképzéseinek a megszervezésében, lebonyolításában. Részt vettünk továbbá az EDU PED Zrt., az Upstairs Consulting Kft., a Humán Egészségügyi Szakképző Intézet Kft., intézményi akkreditációjában, képzési programjainak minősíttetésében, a vizsgáztatási jog megszerzésében, ellenőrzésekre való felkészítésekben, a kapcsolódó dokumentációk kidolgozásában is. A felsorolt intézményeknél több továbbképzési programot akkreditáltattunk a szociális és egészségügyi területen dolgozó szakemberek részére a Felnőttképzési Akkreditáló Testületnél valamint az Egészségügyi Továbbképző Intézetnél is.
Munkánk során számos szociális intézménnyel kerülünk kapcsolatba, akikkel együttműködve európai uniós pályázatok kidolgozásában, a projektek menedzselésében vettünk részt (OFA, TÁMOP, HEFOP).
Kulcsszavak:
Akkreditáció, Rezidens, Szociális Gondozó és Ápoló, Mentőápoló, Képzés, Felnőttképzés, Szakképzés, Továbbképzés, Oktatás, Egészségügy, Magyarország, Országos, Szociális, Szociális Intézmény, Ápoló, Idősotthon, Szakápoló, Orvostanhallgató, Okj Ápoló, Pontszerző Továbbképzés
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Termékek

Pontszerző szociális továbbképzések Cégünk a Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola és Gimnáziummal, az EDU PED Oktatási és Egészségügyi Szolgáltató Zrt-vel, valamint a Humán-Egészségügyi Szakképző Intézet Kft-vel együttműküdve az elmúlt évekhez hasonlóan, 2011-ben is indít az egészségügyi és szociális szektor
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. HAJNAL U.13.
  1042  Budapest
 2. Viola Utca 2-4.
  1042  Budapest
 3. Váci út 31.
  1134  Budapest
 4. NAP U. 6.
  1325  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete