Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft., Budapest

Cím:
Sütő Utca 2.
Irányítószám/Település:
1052 Budapest
Telefon:
06-1-266-2458
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A LEM-TRÉNER Oktatási Szolgáltató Kft. elsősorban egészségügyi és szociális szakemberek egész országra kiterjedő képzéseinek megszervezésével (kihelyezett képzések), szakképzési és továbbképzési programok kidolgozásával, akkreditációjával, tanfolyamok, szakképzesek lebonyolításával foglalkozó, akkreditált szolgáltató cég.

Cégleírás
Cégünk, a LEM-TRÉNER Oktatási Szolgáltató Kft. elsősorban egészségügyi és szociális szakemberek egész országra kiterjedő képzéseinek megszervezésével (kihelyezett képzések), szakképzési és továbbképzési programok kidolgozásával, akkreditációjával, tanfolyamok, szakképzesek lebonyolításával foglalkozó, akkreditált szolgáltató. Mint ahogy az minőségpolitikánkból is kiderül, tevékenységünk során különösen nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra. Az elmúlt évek során közreműködtünk a Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola és Gimnázium, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, PRIME Oktatóház Kft., EDU PED Zrt.
szakképzéseinek, továbbképzéseinek a megszervezésében, lebonyolításában. Részt vettünk továbbá az EDU PED Zrt., az Upstairs Consulting Kft., a Humán Egészségügyi Szakképző Intézet Kft., intézményi akkreditációjában, képzési programjainak minősíttetésében, a vizsgáztatási jog megszerzésében, ellenőrzésekre való felkészítésekben, a kapcsolódó dokumentációk kidolgozásában is. A felsorolt intézményeknél több továbbképzési programot akkreditáltattunk a szociális és egészségügyi területen dolgozó szakemberek részére a Felnőttképzési Akkreditáló Testületnél valamint az Egészségügyi Továbbképző Intézetnél is.
Munkánk során számos szociális intézménnyel kerülünk kapcsolatba, akikkel együttműködve európai uniós pályázatok kidolgozásában, a projektek menedzselésében vettünk részt (OFA, TÁMOP, HEFOP).

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Termékek

Pontszerző szociális továbbképzések
Cégünk a Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola és Gimnáziummal, az EDU PED Oktatási és Egészségügyi Szolgáltató Zrt-vel, valamint a Humán-Egészségügyi Szakképző Intézet Kft-vel együttműküdve az elmúlt évekhez hasonlóan, 2011-ben is indít az egészségügyi és szociális szektor
Termékleírás

Hasonló cégek a közelben

 1. Asbóth U. 19. Iv. Em. 1.
  1075  Budapest
 2. Városház U. 14. 3/1
  1052  Budapest
 3. Király U 16
  1061  Budapest
 4. Wesselényi U. 4. Iv. Em. 27
  1075  Budapest
 5. Piarista Köz 1.
  1052  Budapest
 6. Hercegprímás U. 19. Iii/36 (Levélcím)
  1051  Budapest