Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft., Budapest

Cégnév:
Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft.
Cím:
Szent László Tér 13
Irányítószám/Település:
1046 Budapest
Telefon:
(1) 266 2458
Mobile:
(20) 620 2401
Fax:
(1) 700 4694
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A LEM-TRÉNER Oktatási Szolgáltató Kft. elsősorban egészségügyi és szociális szakemberek egész országra kiterjedő képzéseinek megszervezésével (kihelyezett képzések), szakképzési és továbbképzési programok kidolgozásával, akkreditációjával, tanfolyamok, szakképzesek lebonyolításával foglalkozó, akkreditált szolgáltató cég.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Cégünk, a LEM-TRÉNER Oktatási Szolgáltató Kft. elsősorban egészségügyi és szociális szakemberek egész országra kiterjedő képzéseinek megszervezésével (kihelyezett képzések), szakképzési és továbbképzési programok kidolgozásával, akkreditációjával, tanfolyamok, szakképzesek lebonyolításával foglalkozó, akkreditált szolgáltató. Mint ahogy az minőségpolitikánkból is kiderül, tevékenységünk során különösen nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra. Az elmúlt évek során közreműködtünk a Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola és Gimnázium, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, PRIME Oktatóház Kft., EDU PED Zrt.
szakképzéseinek, továbbképzéseinek a megszervezésében, lebonyolításában. Részt vettünk továbbá az EDU PED Zrt., az Upstairs Consulting Kft., a Humán Egészségügyi Szakképző Intézet Kft., intézményi akkreditációjában, képzési programjainak minősíttetésében, a vizsgáztatási jog megszerzésében, ellenőrzésekre való felkészítésekben, a kapcsolódó dokumentációk kidolgozásában is. A felsorolt intézményeknél több továbbképzési programot akkreditáltattunk a szociális és egészségügyi területen dolgozó szakemberek részére a Felnőttképzési Akkreditáló Testületnél valamint az Egészségügyi Továbbképző Intézetnél is.
Munkánk során számos szociális intézménnyel kerülünk kapcsolatba, akikkel együttműködve európai uniós pályázatok kidolgozásában, a projektek menedzselésében vettünk részt (OFA, TÁMOP, HEFOP).

Kulcsszavak:

Szakképzés, Felnőttképzés, Továbbképzés, Képzések, Ápoló, Akkreditáció, Rezidens, Mentőápoló, Szociális Gondozó és Ápoló, Oktatás, Egészségügy, Magyarország, Szociális, Országos, Idősotthon, Szociális Intézmények, Szakápoló, Orvostanhallgató, Pontszerző Továbbképzés, Okj Ápoló

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • Banki átutalás

A Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Termékek

Pontszerző szociális továbbképzések Cégünk a Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola és Gimnáziummal, az EDU PED Oktatási és Egészségügyi Szolgáltató Zrt-vel, valamint a Humán-Egészségügyi Szakképző Intézet Kft-vel együttműküdve az elmúlt évekhez hasonlóan, 2011-ben is indít az egészségügyi és szociális szektor

Hasonló cégek a közelben

 1. Hajnal U.13.
  1042  Budapest
 2. Viola Utca 2-4.
  1042  Budapest
 3. Váci út 31.
  1134  Budapest
 4. Kassai U. 24/A
  1043  Budapest
 5. Rózsa Utca 4-6.
  1077  Budapest
 6. Nap U. 6.
  1325  Budapest