Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. - Budapest

Cégnév:
Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. - Budapest
Cím:
Tölgyfa Utca 1-3.
Irányítószám/Település:
1027 Budapest - II. KER.
Telefon:
(1) 346 6509
Fax:
(1) 346 6010
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Lidl 100%-osan barátságos! Áruházainkban a vevők állnak a középpontban, elégedettségük számunkra elengedhetetlenül fontos. Igyekszünk az áruházunkban töltött időt a lehető legkellemesebbé tenni számukra. Így például a tisztaság ugyanolyan fontos számunkra, mint a rövid várakozási idő a kasszáknál. Munkatársaink bármely kérdésükre szívesen válaszolnak.

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Élelmiszerbolt, Szupermarket, Hipermarket

A Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. - Budapest cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

1 Csillagok

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Martfűn a pénztárnál nagyon oda kell figyelni saját tapasztalat új pénztáros de már .... 2 medvehagymás buci helyett 5-öt ütött be 300ft-a meg károsított.

géza csáki
2 Csillagok

Akciók

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Most már kb.- 8-ik alkalommal fordul elő hogy vásárlok egy akciós terméket és a pénztárnál közlik velem nem erre a termékre vonatkozik a kiírás hanem fenti vagy lenti termékre én odahívom a kiszolgálót és mutatom hogy ehhez van kitéve az akciós ár közli tényleg most elegem lett beírtam a vásárlók könyvébe de én tovább vinném mert ez már nem tévedés Félegyházi LDL üzlet.
Címkék: #reklamáció
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Dr Kecskeméthy Gyula
4 Csillagok

göngyöleg visszavétel

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Lidl febr óta nem veszi vissza a 3 %-os Balatoni világos sörösrekeszét, - cserére sem ! Üveget visszaveszik, automata van mindkettőre. Hogy ez kinek jó ??? Most szatyorban hozzak-vigyek 20 vagy negyven üveget ?? Kár mert rendszeres vásárló vagyok, friss árú, udvarias kiszolgálás, de ezt a fajta sört a városban máshol nem lehet kapni. Választ kérek.

xxfg
5 Csillagok

dg

több, mint 6 hónappal ezelőtt

peeteam:ezt szerintem tanítják a kiképzésen mert a nyíregyházi debreceni úton is a vezető és egy- két helyettes is úgy beszél a dolgozókkal mint a kutyával illetve semmi emberi empátia nincs bennük ill. én mint vársálló is kaptam ebből a "kedvességből" és ez mind a jelenlegi boltvezető remélem ezt az illetékesek is olvassák és lépnek valamit mert hamarosan ennek más nyoma is lesz
Címkék: #gdfgd dfg dfg
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

bunny
2 Csillagok

Panasz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Rendszeres vásárlójuk vagyok 2600 Vác Naszály út 20. alatt álló boltjukba. Az én problémám egyetlen személyre vonatkozik ... boltvezető helyettessel, vásárlóként felfigyeltem arra hogy nagyon csúnyán(rendkívül sértő módon) beszél a munkatársaival a vásárlók füle hallatára. Vásárlóként segítséget kértem tőle rendkívül b... módon válaszolt. Ezt eléggé színvonal altinak tartom. Ebben az áruházban csak ezzel az egy személlyel van problémám, mert a többi alkalmazott teljesen normális és segítőkész. De meglátásom szerint azzal az áruházzal gondok vannak mert szerintem nem normális dolog hogy hetente más és más új dolgozók vannak.Remélem hogy építő jellegű kritikám mielőbb egy kiegyensúlyozott rendszerű áruházat hoz létre.
Címkék: #Vác#Naszály út.
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. - Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Üzletek a közelben

 1. Xiii.Ker, Béke Tér 2-4.
  1139  Budapest
 2. Huszti út 237
  1174  Budapest
 3. Mogyoródi út 23-29.
  1149  Budapest
 4. X. Kerület, Ceglédi - Üllői 112.
  1107  Budapest
 5. Iii. Kerület, Szentendrei út 251-253
  1037  Budapest
Az összes Lidl kirendeltsége Budapest településen