Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. - Budapest

Cím:
Tölgyfa Utca 1-3.
Irányítószám/Település:
1027 Budapest - II. KER.
Telefon:
(1) 346 6509
Fax:
(1) 346 6010
Weboldal:
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Lidl 100%-osan barátságos! Áruházainkban a vevők állnak a középpontban, elégedettségük számunkra elengedhetetlenül fontos. Igyekszünk az áruházunkban töltött időt a lehető legkellemesebbé tenni számukra. Így például a tisztaság ugyanolyan fontos számunkra, mint a rövid várakozási idő a kasszáknál. Munkatársaink bármely kérdésükre szívesen válaszolnak.

Vélemények

1 Csillagok

2015. január 31.

Martfűn a pénztárnál nagyon oda kell figyelni saját tapasztalat új pénztáros de már .... 2 medvehagymás buci helyett 5-öt ütött be 300ft-a meg károsított.

géza csáki
2 Csillagok

Akciók

, 2014. május 17.

Most már kb.- 8-ik alkalommal fordul elő hogy vásárlok egy akciós terméket és a pénztárnál közlik velem nem erre a termékre vonatkozik a kiírás hanem fenti vagy lenti termékre én odahívom a kiszolgálót és mutatom hogy ehhez van kitéve az akciós ár közli tényleg most elegem lett beírtam a vásárlók könyvébe de én tovább vinném mert ez már nem tévedés Félegyházi LDL üzlet.
Címkék: #reklamációErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Dr Kecskeméthy Gyula
4 Csillagok

göngyöleg visszavétel

2014. április 16.

Lidl febr óta nem veszi vissza a 3 %-os Balatoni világos sörösrekeszét, - cserére sem ! Üveget visszaveszik, automata van mindkettőre. Hogy ez kinek jó ??? Most szatyorban hozzak-vigyek 20 vagy negyven üveget ?? Kár mert rendszeres vásárló vagyok, friss árú, udvarias kiszolgálás, de ezt a fajta sört a városban máshol nem lehet kapni. Választ kérek.

xxfg
5 Csillagok

dg

2013. november 10.

peeteam:ezt szerintem tanítják a kiképzésen mert a nyíregyházi debreceni úton is a vezető és egy- két helyettes is úgy beszél a dolgozókkal mint a kutyával illetve semmi emberi empátia nincs bennük ill. én mint vársálló is kaptam ebből a "kedvességből" és ez mind a jelenlegi boltvezető remélem ezt az illetékesek is olvassák és lépnek valamit mert hamarosan ennek más nyoma is lesz
Címkék: #gdfgd dfg dfgErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

bunny
2 Csillagok

Panasz

, 2013. október 8.

Rendszeres vásárlójuk vagyok 2600 Vác Naszály út 20. alatt álló boltjukba. Az én problémám egyetlen személyre vonatkozik ... boltvezető helyettessel, vásárlóként felfigyeltem arra hogy nagyon csúnyán(rendkívül sértő módon) beszél a munkatársaival a vásárlók füle hallatára. Vásárlóként segítséget kértem tőle rendkívül b... módon válaszolt. Ezt eléggé színvonal altinak tartom. Ebben az áruházban csak ezzel az egy személlyel van problémám, mert a többi alkalmazott teljesen normális és segítőkész. De meglátásom szerint azzal az áruházzal gondok vannak mert szerintem nem normális dolog hogy hetente más és más új dolgozók vannak.Remélem hogy építő jellegű kritikám mielőbb egy kiegyensúlyozott rendszerű áruházat hoz létre.
Címkék: #Vác#Naszály út.Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bogdanovics Hermina
3 Csillagok

Panasz-reklamáció

2013. szeptember 14.

T. Lidl! Rendszeres vásárlójuk vagyok,heti rendszerességgel a nagyobb bevásárlásaimat a XVIII. Nagykőrösi úti üzletükben vásárolok! Szinte mindent ott veszek. Sok márkájukat szeretem és ragaszkodom is hozzá ,akciókat is is figyelem. Viszont a hűtött árujukkal rendszeresen gondom van, egyszer a darált húsba légy volt bele darálva, aztán volt hogy a csirke hús elszíneződött büdös volt,nagyon szeretem a bécsi virslit de sűrűn lében úszik és el színeződött. Úgyhogy húsárút már szinte nem merek ott venni a felvágottakat is nagyon körültekintően. Legutóbb ami nagyon fel háborított,hogy a szokásos csirkés kutya tápunkat akartuk meg venni a raklapon lévő zsákok úgy bűzlöttek, hogy egy sorral arrább is éreztük és vagy 5-6 légy zsongta körül a raklapot. Úgy hogy most inkább a drágább marhás tápot vettük meg! Szeretnék továbbra is hűséges vásárlójuk lenni de nem szeretném ha valaki megbetegedne vagy be záratnák az üzletüket romlott árújuk miatt! Kérem vizsgálják és orvosolják az az üzlet hibáit! Köszönettel hűséges vásárlójuk B. Hermina
Címkék: #Romlott húsárú és felvágottakErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nagy Emil
1 Csillagok

műszaki cikk elromlott 3 napon belül

, 2013. július 1.

A LIDL-ben vásároltunk egy porszívót, amit nem lehet persze kipróbálni az üzletben. Hazavittük, nem működött a gép. Visszavittük a boltba, és még a boltvezetőnek állt feljebb, azt mondta, hogy beviszi a raktárba és kipróbálja. Bevitte a gépet, kijön, azt mondja, hogy működik és visszahozta, hogy vigyük haza. Mondtam, hogy én is szeretném látni, hogy működik, mutassa meg. Azt mondta, hogy nem mehetünk be a raktárba, csak a lidl dolgozói. Akkor én higgyem el, hogy neki működik, nekünk pedig nem? Egyébként semmiféle porszívó hangot nem hallottunk? Mi a teendő ilyenkor?
Címkék: #lidl#elektronikai árucikk#kipróbálási lehetőség nincsErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

judit antalffy
1 Csillagok

hibás áru

, 2013. július 1.

Amikor hibás terméket vásárolok, - amely hiba természetesen csak itthon derül ki, a használat során - akkor vissza szoktam vinni az üzletbe, ahol vásároltam. Ilyenkor a fogadtatás nem mindig pozitív. Néha megjegyzéseket tesznek a vevőknek, vagy a bolti dolgozók egymásnak a visszavitt áruval kapcsoltban. Én úgy tudom, hogy szó nélkül kutya kötelességük a LIDL dolgozóinak blokk ellenében visszavenni a rossz minőségű, használhatatlan terméket. Kíváncsi lennék arra, hogy vajon miért kérik el ilyen esetben a vásárlók személyi adatait? Erre várnám a választ.
Címkék: #lidl#dolgozók#hibás termékekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Varga Magda
5 Csillagok

Instant kavekeverek

2013. február 6.

remek, de mar sehol sem lehet kapni van remeny, hogy ujra kaphato lesz es ha igen mikor es hol?
Címkék: #Granarom ChicoreeErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

dolmányos lászló
2 Csillagok

lidl szórólapok terjesztése

2012. november 23.

nagykanizsa egyes utcáiban van rendszeres lidl termék ismertető újság kihordva,máshol nincs,(pl bajcsai útca) ismerőseim szerint a város felébe nem jár újság,pedig régebben volt nálunk isÍrjon véleményt a(z) Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. - Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Xiii.Ker, Béke Tér 2-4.
  1139  Budapest
 2. Huszti út 237
  1174  Budapest
 3. Mogyoródi út 23-29.
  1149  Budapest
 4. X. Kerület, Ceglédi - Üllői 112.
  1107  Budapest
 5. Iii. Kerület, Szentendrei út 251-253
  1037  Budapest
Az összes Lidl kirendeltsége Budapest településen