Ligeti Klinika Dr. Tóth Szilvia Ev., Érd

Ligeti Klinika Dr. Tóth Szilvia Ev.
Balatoni út 91.
2030 Érd
Pest
(23) 376 173
(30) 937 6173
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Több, szakosodott fogászati rendelővel, jó megközelíthetőséggel (Érden a 7-es, régi 70-es út mellet, Diósd határában), saját parkolóval, kellemes környezetben várjuk mindazokat akik igényes, minőségi ellátást szeretnének. Egy helyen megtalálja a különböző szakterület orvosait, akik egységes kezelési terv alapján foglalkoznak a legösszetetteb problémával is. A legmodernebb technológiák, a precizitás, a sterilitás és a több évtizedes tapasztalat alkotják munkánk alappiléreit.
A mosoly a legrövidebb út két ember között - tartja a mondás. Rajtunk nem fog múlni. Önnek csak egy telefonba kerül, és máris letudta fogászati gondjait. A többi már a mi dolgunk.

 1. About
 2. Contact
 3. Fogfehérítés
 4. Fogászat
 5. Garancia
 6. Impressum
 7. Jobs
 8. Linkek
 9. Prices

Kulcsszavak:
Fogászat, Fogorvos, Fogfehérítés, Fogpótlás, Fogszabályozás, Fog, Foghúzás, Szájsebészet, Fogékszer, Implantáció, Protézis, Fogfájás, Panoráma Röntgen, Gyerekfogászat, Cirkon, Fájdalommentes, Altatás, Esztétikai, Amalgám Tömés Cseréje, Digitális Röntgen, Fémmentes, Ózon, Biológiai Fogászat, Mosolytervezés, Felnőtt Fogászat, Családi Fogászat, Bódítás, Ózonkezelés, Nikkelmentes, Ínyplasztika, Homeopátia, Allergia, Klinika, Állkapocs, Amalgámkivezetés, Gnatológia, Ínykorrekció, Ébrszedálás, Fémkilépés, Csikorgatás
Ligeti Klinika Dr. Tóth Szilvia Ev. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ligeti Klinika Dr. Tóth Szilvia Ev.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Diósdi út 42
  2030  Érd
 2. Bikavér Utca 3.
  2030  Érd
 3. Hivatalnok Utca 2/B
  2030  Érd
 4. Béke Tér 3/D, I. Em
  2030  Érd