Lippai János Középiskola, Kertészeti Szakképző Iskola És Kollégium, Sopron

Lippai János Középiskola, Kertészeti Szakképző Iskola És Kollégium
Bánfalvi Út 48-50.
9400 Sopron
Győr-Moson-Sopron
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Lippai János Középiskola, Kertészeti Szakképző Iskola És Kollégium honlapja

Tangazdaságunk kb. 26 ha földterülettel / 15ha szőlő + 11ha gyümölcsös / és tárgyi feltételekkel rendelkezik. Működtetése optimálisan 150-200 fő szakmai képzését tudja biztosítani.


Cégleírás
Iskolánk Európa kapujában az egyik leghíresebb történelmi borvidék központjában helyezkedik el. Sopron, valamint a város vonzáskörzetének, és Győr-Moson-Sopron megye kertész szakember utánpótlását hivatott biztosítani. Az 1991/92. tanévig kizárólag szakmunkásképzéssel foglalkoztunk, ekkor kaptuk meg a jogot, szakközépiskolai osztály indítására.
Diákjaink rendszeresen jól szerepeltek, az immár nemzetközinek számító virágkötészeti versenyeken. Az országban másodikként vezettük be a teljes mértékben az európai normáknak megfelelő virágkötő-berendező képzést, mely kizárólag iskolarendszerben indítható. Szakmai rendezvényeket mi magunk is szervezünk, illetve helyet biztosítunk a szakmai szervezetek rendezvényeinek, pl.
borversenyek, növényvédő szer bemutatók, virágkötészeti bemutatók, növény-védelmi szaktanácsadás. Jó kapcsolatokkal rendelkezünk a környék gazdálkodó szerveivel, vállalkozásokkal, a borvidék egyéni gazdáival is.
Kulcsszavak:
Középiskola, Kollégium, Iskola
Lippai János Középiskola, Kertészeti Szakképző Iskola És Kollégium a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Lippai János Középiskola, Kertészeti Szakképző Iskola És Kollégium

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

  1. SZÉCHENYI TÉR 11
    9400  Sopron
  2. Széchenyi Tér 11.
    9400  Sopron
  3. Templom Utca 26.
    9400  Sopron
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete