Litoplan Kft., Kazincbarcika

Cím:
Mátyás Király út 56/B
Irányítószám/Település:
3700 Kazincbarcika
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(48) 512 234
Telefon:
(48) 512 236
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk 1994 óta működő nyomdai vállalkozás, melynek keretében ofszet technológiával nyomtatást végzünk. Ennek megfelelően öntapadós matricák, névjegyek, szórólapok, brosúrák, dossziék, étel- és itallapok, könyvek, plakátok, levélpapírok, borítékok, meghívók készítésével foglalkozunk, de fő tevékenységünkhöz tartoznak a különböző kötési munkálatok is.

Széleskörű nyomdaipari ismereteinket és kapcsolatainkat kamatoztatva, ruházati termékek és ajándéktárgyak szitázását is vállaljuk.

Céljaink között hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálással tartsuk meg.

Cégleírás
Design Stúdió: A folyamatos fejlődésünk során 1999-ben létrehoztuk design stúdiónkat, ahol munkatársaink megvalósítják megrendelőink szerkesztéssel kapcsolatos igényeit, és előkészítik az anyagokat a nyomdai és kötészeti munkákra. Vállalunk önálló szerkesztési, tervezési feladatokat így a megrendelő által kért fájl formátumba adjuk át a kész anyagot. A számítógépes rendszereken főként CorelDraw programban készülnek az anyagok, de rendelkezünk Adobe termékcsalád programjaival, és a Hemera cég több ezres képgyűjteményével, melyek tovább szélesítik a tervezői munkánk palettáját. A folyamatos archiválás biztosítja az elkészült anyagok biztonságát és az esetleges későbbi módosításokat is megkönnyíti. Ezt megkönnyítendően, a 2010-es fejlesztés révén komplex hálózat került kiépítésre, amivel nőtt az anyagok tárolásának biztonsága, felgyorsult az adatok archiválása és visszakeresése.
CtP levilágítás: Mako 2 CtP lemezlevilágító és -hívó gépen a cégünk által használt lemezméretek: 495x370, 510x400, 650x530 és 650x550. A megrendelő igénye szerint szabvány lemezméretet 2 munkanapon belül beszerezzük. Az anyagleadás FTP szerverre történő feltöltés esetén is lehetséges. Nyomda: Megalapítás óta folyamatosan fejlődő és bővülő nyomdagépekkel végezzük kezdeti fő tevékenységünket 1994 óta.
Gépeink folyamatos karbantartásával biztosítjuk a minőségi és gyors munkavégzést. Kézi kötészet: vállaljuk új és használt, régi könyvek, szakdolgozatok keménykötését, kemény táblák kasírozását, díszdobozok, étel- és itallapok kemény borítását akár kis példányszámban is. Normál kötészet: a nyomdából visszakerülő munkák vágása, gépi sorszámozása, könyvek összehordása és a puhaborító gépi beakasztása, ügyviteli nyomtatványok perforálása, és igény szerinti csomagolása történik. Digitális sokszorosítás: Folyamatosan bővülő gépparkkal, foglalkozunk fénymásolással és digitálisan elkészített anyagok másolásával, sokszorosításával is, melyeket rendszeresen karbantartunk és kalibrálunk.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Litoplan Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Csokonai Utca 14
  3700  Kazincbarcika
 2. Bajcsy-Zsilinszky Endre Utca 2-4
  3527  Miskolc

 3. Távolság: 17.66 km
  Adatok
  Szentpéteri Kapu 105.
  3526  Miskolc
 4. Lórántffy U. 12
  3534  Miskolc
 5. Szervezet U. 67.
  3534  Miskolc
 6. Liszt Ferenc Utca 16/A
  3532  Miskolc